Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:30
Sandecja - GKS (kibicowsko)
Autor Wiadomość
małolat_19

Wysłany: Nie Paź 25, 2009 13:02   

Do Piknik76..

Popieram w 100%..

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Nie Paź 25, 2009 13:19   

Busta napisał/a:
W połowie przeszedłem wraz z innymi z C na F i powiem tak że gdyby co poniektórzy młyna nie traktowali jak punktu widokowego i miejsca żeby pogadać z kumplami to co mecz byśmy mieli doping jak na ŁKS-ie. Nie wiem czym to idzie że się komuś nie chce pośpiewać ale stałem z kumplami trochę dalej od młynowego jechaliśmy jak zwykle na 100% ale niektórzy uważają chyba że jak młynowy nie patrzy to można odpocząć ;]. Miejmy nadzieje że jak będzie gniazdo jakość dopingu znacznie się poprawi.

Miejmy nadzieje ze ludzie ku*** w koncu zmadrzeja i zaczna w koncu myslec po co przychodza na stadion w okreslone miejsce

Piknik rowniez popieram...

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Rosicki

Wysłany: Nie Paź 25, 2009 13:46   

Tak na przyszłość młynowy jest jeden i chciałbym żeby po każdej przyśpiewce 10 osób narzucało swoich pieśni ! Jeśli ktoś ma jakieś propozycję to albo przed meczem albo w przerwie podejść i powiedzieć , ale nie w trakcie trwania spotkania!!
[Profil] [PM] [E-mail]

misions

Wysłany: Nie Paź 25, 2009 14:18   

Chłopaki zawsze jestem na F ale co do oststniego meczu pokazalismy to smiech na sali. Na poczatku meczu C napinalo sie na giekse i odwrotnie. Doping na F czym wiecej ludzi tym mniej słychac mlynowego i robi sie lipa bo ludzie zamiast spiewac to jak zwykle stoja pod flagami i pogawedki urzadzaja. Ogarnijcie to chlopaki bo naprawde bryndza wychodzi. Pamietam jak za starych czasow jak Tomek dowodzil to nawet jak bylo 50 osob na mlynie to bylo na pełnej... Pozdrowienia i jeszcze jedno moze czas zaczac juz pisac o wyjezdzie na Podbeskidzie dobrze by bylo jechac w duzej ekipie przynajmniej tak jak do zabrza
Aż film nam się urwie

internacionale

Wysłany: Nie Paź 25, 2009 14:36   

misions napisał/a:
... moze czas zaczac juz pisac o wyjezdzie na Podbeskidzie dobrze by bylo jechac w duzej ekipie przynajmniej tak jak do zabrza...

Z tego co wiem Podbeskidzie ma zamkniętą klatkę i w tej rundzie dostali pozwolenie z PZPN na niewpuszczanie kibiców gości.

Ale pewny na 100% nie jestem.

KubaNS

Wysłany: Nie Paź 25, 2009 14:45   

A ja w 100% popieram szczura
Cytat:
całe szczescie ze nas panowie z c wspomogli,oby to było normą,i chyba ci którzy gadali na temat chłopaków z tego sektora głupoty powinni teraz zapasc sie pod ziemie:)))

Nie wiem co stalo sie w pierwszej polowie, mniej wiecej od 15 minuty meczu ale byla to katastrofa jakich malo. Niektorym sie chyba wydaje ze samo stanie w mlynie robi z nich szefa wszystkich szefow oraz ze historia kibicowania na Sandecji zaczela sie rowno z ich pojawieniem sie na Kilinskiego 2-3 lata temu, a wczesniej nie bylo nic i cala reszta to pikniki.
Dobrze ze w drugiej polowie Ci "mniej wazni" z sektora C, ktorzy nie mogli dluzej patrzec co robi "najwazniejszy sektor na stadionie" dodali troche zycia temu czemus co bylo w pierwszej polowie bo byla by katastrofa do kwadratu.

PS. GKS byl zdecydowanie najlepsza ekipa w tym sezonie na naszym stadionie zarowno wizualnie jak i wokalnie.

PS2. Na Podbeskidziu nie wpuszczaja zoorganizowanych grup kibicow z powodu remontu stadionu, chyba ze cos sie zmienilo.

klap
Kibic

Wysłany: Nie Paź 25, 2009 15:15   

nic sie nie zmieniło odnośnie Podbeskidzia !!! niestety a szkoda :(((

Puchu

Wysłany: Nie Paź 25, 2009 19:11   

jak byla lokomotywa i młynowy poszedl po to zeby reszta narodu wstala i dopingowala to ktos sobie krzyknal raz kazdy sobie sam robil lokomotywe od tego jest mlynowy druga sprawa to taka ze nei ktorzy to sie lansuja na mlynie troche ludzi stoi oglada mecz reszta cos tam spiewa jak ja ide na mlyn z kolegami to nei czujemy gardla do nastepnej kolejki:) i wiele jest takich osob a u neiktorych dziala to w druga strone nei spinac sie tylko spiewac na pelnej kurw** po drugiej polwoie doping zdecydowanie lepszy. SANDECJA nadal nei pokonana u siebie ;) pozdro
[Profil] [PM] [E-mail]

RaTo

Wysłany: Nie Paź 25, 2009 20:00   

sluchaj kolego moze i masz troche racji...ale wez tez pod uwage,ze tak jak np.wczoraj gdzie bylo u nas duzo zgod itd. ktos musial z nimi stac pogadac o tym i o tamtym by to jakos wygladalo i mialo rece i nogi a nie da sie jednoczesnie rozmawiac i dopingowac!to tylko taka moja drobna uwaga :D
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Nie Paź 25, 2009 20:10   

piknik76 napisał/a:
Jak zwykle siedziałem na sektorze C ale doping na tym sektorze z meczu na mecz robi się coraz bardziej żenujący (flaga też wstyd. Co ona wogóle przedstawia?) i na szczęscie kilka osób wpadło na pomysł żeby przejść na F i w przerwie pociągneli za sobą następnych. Moim zdaniem ktoś powinien wytłumaczyć tej starej gwardii że od połowy lat osiemdziesiątych minęło troche czasu i kibicowanie też się zmieniło.

PO części masz rację. Zgodzę się z tym, że doping był bardzo słaby i nie ogarnięty na sektorze C. Dobrym posunięciem było przejście dużej grupy z C na F. A tak apropos Starej Gwardii nie tak łatwo jest urobić starszych jak młodszych;)) pzdr
[Profil] [PM]

misions

Wysłany: Nie Paź 25, 2009 20:28   

RaTo napisał/a:
sluchaj kolego moze i masz troche racji...ale wez tez pod uwage,ze tak jak np.wczoraj gdzie bylo u nas duzo zgod itd. ktos musial z nimi stac pogadac o tym i o tamtym by to jakos wygladalo i mialo rece i nogi a nie da sie jednoczesnie rozmawiac i dopingowac!to tylko taka moja drobna uwaga :D
Super ze byly zgody z nami na tym meczu lecz to nikumu nie szkodzilo pogadac i zachecic chlopakow do spiewania a tak bylo nas duzo na sektorze F a spiewalo nie wielu szkoda Tylko ze te osoby co krzycza na innych teraz na pelnej.. stoja kolo mlynowego sami nie spiewa. Mam nadzieje ze to bedzie dla nas nauczka ta runda i wiosennej bedzie 100% lepiej.

sz3ur

Wysłany: Nie Paź 25, 2009 20:49   

www.szalikowcy.com warto moze oddac glos na nasza oprawe:)
[Profil] [PM] [E-mail]

Puchu

Wysłany: Nie Paź 25, 2009 21:01   

Rato troche racji masz ;) aleeee moglismy zachecic ich takze do dopingu zawsze to wiecej kilka gardel do zdarcia:D
[Profil] [PM] [E-mail]

berthold_ns

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 22:40   

Moje obserwacje po meczu z GKSą
Doping coraz gorszy.
Apel do kibicó z "C" NIE PIJCIE PRZED MECZEM!!!!!!!
Doping na ŁKSie był o wiele lepszy (po.łowa F świewała).Wydzierałem sie na całe gardło ale ludzie którzy stali obok nie śpiewali a dlaczego??Dlatego że nie znają tekstu albo gadali ze sobą o ch**j wie czym!!!!!Trzeba im prze meczem dać kartki z tekstem i pociągnąć każdy tekst 2 albo 3 razy bo nie każdy słyszy młynowego.Stałem zaraz obok młynu i wierzcie mi że ledwo słyszałem co młynowy krzyczy(czy miał megafon czy nie)
Mam nadzieję że jak będzie Flota sprężymy się wszyscyi doping będzie OK.W drugiej połowie jak część ludzi przeszło z C do F juz wyglądało to dużo lepiej.
Miałem nadzieję że pokażemy kibicom z GKSu jak dopingować swoją drużynę (ale sie pomyliłm)Nawet jak coś wychodziło to obawiam się że ledwo to słyszał sędzia liniowy nie mówiąc o reszcie ludzi:((Początek śpiewania dobry ale już każdy kolejny wers śpiewany pod nosem:(((
Miałem nadzieję że kibice z GKSu wyjadą z niesmakiem po wizycie w Nowym Sączu (wyjechali bo przegrali) ale miałem na myśli nasz doping.
Najlepiej wyszło rzucanie wydruków kasowych:))oraz transparent KILIŃSKIEGO 47 choć i tak niektórzy jęczeli że maja białe palce albo że zasłania sie im grę.LUDZIE CHCECIE SPOKOJU TO IDZCIE DO KOŚCIOŁA!!!!!!!!!
Reasumując
Doping słabiutki a miałem nadzieję że pokażemy GKSie jak dopinguje się swoją drużynę
Nawet lokomotywa nie wyglądała tak jak zawsze:((
Wk***ia mnie fakt że PZPN daje kary za to że pikłarze po meczy podchodzą do siatki i klepią piuątki kibicom(ale jak wszyscy wiemy to Państwo w Państwie)

klipol
=FS=Klipol | PL

Wysłany: Pon Paź 26, 2009 00:22   

berthold_ns napisał/a:

Wk***ia mnie fakt że PZPN daje kary za to że pikłarze po meczy podchodzą do siatki i klepią piuątki kibicom(ale jak wszyscy wiemy to Państwo w Państwie)

Będą pieniądze w klubie to i piłkarze będą z nami piątki klepać, a na razie dziękujmy im na odległość ;)

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Sandecja - GKS (kibicowsko)
[ ZAMKNIĘTY ]