Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
Sandecja - GKS (kibicowsko) |
Autor |
Wiadomość |
jacekns [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 22:07
|
|
|
Masahiko napisał/a: | Czyli jednym słowem Panowie SG zrobili zrzutę na coś co już było, a za zebrane pieniądze najprawdopodobniej kupili kilka zgrzewek dobrego browara? |
Podejdź na meczu pod tę flagę to Ci wszystko wytłumaczę, lub jeżeli chcesz wiedzieć na ten temat więcej i wcześniej, to napisz mi PW. |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 22:28
|
|
|
Nie interesuję mnie to. Nie wrzucałem do tej czapki (o ile się nie mylę), ale trochę mnie to rozbawiło :) |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
Busta
|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 19:20
|
|
|
Cytat: | Nie jestem do końca pewny ale ta składka to była na ta flagę która jest aktualnie wywieszana |
Na pewno nie bo flaga już wisiała jak rzucaliśmy drobiazgami do czapeczki ;]. Mam nadzieje że wkrótce pojawi się kozacka flaga i co poniektórzy przestaną głupio dogadywać podczas jakiejś składki że to pewnie na browar i pizze. Gdyby takie podejście miał każdy to nie było by oprav i podobnych rzeczy. Pozdro dla normalnych |
_________________ Pasiaste Serce Mam |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 19:34
|
|
|
Busta napisał/a: | Cytat: | Nie jestem do końca pewny ale ta składka to była na ta flagę która jest aktualnie wywieszana |
Na pewno nie bo flaga już wisiała jak rzucaliśmy drobiazgami do czapeczki ;]. Mam nadzieje że wkrótce pojawi się kozacka flaga i co poniektórzy przestaną głupio dogadywać podczas jakiejś składki że to pewnie na browar i pizze. Gdyby takie podejście miał każdy to nie było by oprav i podobnych rzeczy. Pozdro dla normalnych |
najpierw byla flaga(mlody Pt. zaplacil z wlasnej kieszeni) a potem zbierał na nia pieniadze,calosci nie zebrał i sporo dopłacił z wlasnej kieszeni...i bardzo prosze zanim zaczniecie rzucac jakies podejrzenia na kogos,jakies dziwne insynuacje itp..po prostu zapytajcie tego co zbieral a na pewno wam udzieli stosownej odpowiedzi.a tak na marginesie to po zrzutce na flage kolo tej wlasnie flagi byly liczone publicznie pieniadze z ,,czapeczki"...
[ Dodano: Czw Paź 29, 2009 19:36 ]
Masahiko napisał/a: | Nie interesuję mnie to. Nie wrzucałem do tej czapki (o ile się nie mylę), ale trochę mnie to rozbawiło :) |
jak ci to nie interesuje to nie majac kompletu informacji,nie wyrazaj swojej opini,bo oczerniasz w ten sposob kogos.mozesz ja wysmiewac,nabijac sie, twoje prawo..ale nie zarzucaj oszustwa,to kwestia kultury |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 21:46
|
|
|
Tutaj również chciałem przeprosić za posądzenie o kradzież. |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 08:49
|
|
|
hmm tak się przyglądam waszym wpisom i powiem tak byłem na tym meczu i na sektorze C podczas zbiórki i trzeba było powiedzieć "zbieramy na flagę która wisi" a nie jak to było na meczu mówić "zbieramy na jeszcze jedną nową flagę " :) to tak ode mnie na przyszłość :) bo o to wszystkim chodzi że tak to zostało przedstawione wtedy na meczu pozdro |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 09:25
|
|
|
mirek678 napisał/a: | hmm tak się przyglądam waszym wpisom i powiem tak byłem na tym meczu i na sektorze C podczas zbiórki i trzeba było powiedzieć "zbieramy na flagę która wisi" a nie jak to było na meczu mówić "zbieramy na jeszcze jedną nową flagę " :) to tak ode mnie na przyszłość :) bo o to wszystkim chodzi że tak to zostało przedstawione wtedy na meczu pozdro |
nie przypominam sobie aby ktos mówil ze ,,zbieramy na jeszcze jedna flage", ,,czapeczka w obrót" poszla z haslem ,,zbieramy na flage",a skoro wczesniej flagi nie bylo,i nagle sie ,,pojawila",to bylo oczywiste ze chodzi o ta wlasnie flage,i nikomu nie przyszlo do glowy zeby to dokladniej tlumaczyc. aczkolwiek jak chodziła po trybunie czapeczka to pewnie działalo to troche na zasadzie,,gluchego telefonu" wiec byc moze jak doszla w bardziej oddalone od ,,dołu" miejsca sektoru to mogla dojsc z innym ,,hasłem"
aha,zaraz malkontenci zaczna mowic ze ,,czapeczka chodzila"kilka razy wiec pewnie tam byla masa kasy i to nie na ta flage co wisiala,ale na nastepna i jeszcze jedna i w ogole na pelne oflagowanie sektora ,,C"...To niestety ,,czapeczka" owszem byla w ruchu kilka razy(bodajże trzy),dlatego ze iż za kazdym brakowało pieniedzy na to zeby zaplacic calosc...,,czapeczka"poszla by pewnie jeszcze czwarty raz w obrót" ale Młody Pt.stwiedził ze róznice zapłaci ze swojej kieszeni.
i zakończmy tą zbedna dyskusje,bo jest ona zwyczajnie śmieszna...kazdy ma prawo do watpliwosci,kazdy ma prawo do niewiedzy..i szkoda tylko ze zamiast wyjasniać swoje watpliwosci bezpośredno na meczu i uzyskac odpowiedz na nurtujace nas pytania wprost od osoby zajmujacej sie tym,to pojawiaja sie one tutaj,na forum w postaci konkretnie sformulowanych zarzutów |
|
|
|
 |
maciekks1910
|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 09:47
|
|
|
dobra ku*** skończcie już bo to nie jest temat dotyczący "flagi" tylko meczu z Gieksą który się skończył prawie tydzień temu.. Zamknąć to w pizdu |
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 11:15
|
|
|
maciekks1910 napisał/a: | dobra ku*** skończcie już bo to nie jest temat dotyczący "flagi" tylko meczu z Gieksą który się skończył prawie tydzień temu.. Zamknąć to w pizdu |
I na tym możemy zakonczyc temat tego meczu.... |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
|