Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Podbeskidzie - Sandecja
Autor Wiadomość
Snoopi86

Wysłany: Sob Lis 07, 2009 18:52   

brawo panowie...SANDECJA!!! nie chcialbym tylko zeby wynik byl wypaczony przez sedziego bo tak cos z relacji mi wynika;/
[Profil] [PM] [E-mail]

Busta

Wysłany: Sob Lis 07, 2009 18:54   

Sandecja Pany brawo chłopaki jeszcze raz gratulacje i byle do środy. Hej Pasy Gool!

Frodo
Paciarka

Wysłany: Sob Lis 07, 2009 18:54   

Brawo!!!
[Profil] [PM] [E-mail]

klap
Kibic

Wysłany: Sob Lis 07, 2009 18:56   

zajbiście kolejne 3 ptk z wyjazdu

bulaj

Wysłany: Sob Lis 07, 2009 18:58   

aaa coo nas to obchodzi ze sedzia zle sedziowal to juz problemy wszystkich innych a napewno nie nasze mamy 3 pkt i to sie liczy jak nam sedzia urywal ptk w innych spotkanich to jakos inne druzyny sie nie martwily ze "lipa ze sedzia nam wygral mecz"czy cos w tym stylu...sa 3pkt i to najwazniejsze
[Profil] [PM] [E-mail]

peter23-23
[Usunięty]

Super!!! W tej lidze jest miejsce tylko dla jednych górali :P:P

krochmal

Snoopi86 napisał/a:
(...) nie chcialbym tylko zeby wynik byl wypaczony przez sedziego bo tak cos z relacji mi wynika;/

Brawo Sandecja !! Muszę przyznać, że zrobił na mnie ten wynik wrażenie. Po 45 minutach byłem pesymistycznie nastawiony :/ ale wynik końcowy radosny.
Co do sędziego...szczerze...widząc popisy panów z gwizdkiem w Nowym Sączu...cóż...liczą się 3 punkty i to jest najważniejsze a czy zawsze to Sandecja musi być krzywdzona przez sędziów jak to niejednokrotnie miało miejsce ???
Dlatego taki urok piłki i tak jak Sandecja traciła niejednokrotnie punkty po błędach sędziów tak tym razem (jak wynika z relacji tekstowej pisanej jakby nie było przez kogoś z Bielska - poczekajmy z oceną na obiektywną opinię) być może udało się te punkty zdobyć chociaż przecież to nie sędzia strzelał te bramki, więc nie ma co odbierać zasług naszym piłkarzom.
[Profil] [PM] [E-mail]

goral

Wysłany: Sob Lis 07, 2009 19:00   

Snoopi86 napisał/a:
brawo panowie...SANDECJA!!! nie chcialbym tylko zeby wynik byl wypaczony przez sedziego bo tak cos z relacji mi wynika;/

Pamiętaj, że to relacjonowali ludzie z Podbeskidzia więc byli emocjonalnie zaangażowani.
Jak Sandecja u siebie przegrywa, to też się ma wrażenie, że sędzia "gwiżdże" pod przeciwnika.
Tak czy owak, nieważne - WAŻNE SA 3 PUNKTY!
Wynik poszedł w świat, kto za kilka miesięcy będzie się zastanawiać czy sędzia pomógł czy nie...
Gratulacje dla Sandecji:)
Miałem przeczucie, że Sandsecja wygra co prawda 3-1 ale 2-1 tez jest OK;)
[Profil] [PM]

Masahiko

Wysłany: Sob Lis 07, 2009 19:04   

goral napisał/a:

Jak Sandecja u siebie przegrywa, to też się ma wrażenie, że sędzia "gwiżdże" pod przeciwnika.

Że jak i kiedy? :D

bulaj

Wysłany: Sob Lis 07, 2009 19:06   

Że tam i wtedy...
[Profil] [PM] [E-mail]

DNL

Wysłany: Sob Lis 07, 2009 19:06   

Remisy u siebie były przegranymi. Szczególnie z Dolcanem, a i w meczu z Łęczną chyba dobrego sędziowania nie było.
[Profil] [PM]

goral

Wysłany: Sob Lis 07, 2009 19:07   

Masahiko napisał/a:
goral napisał/a:

Że jak i kiedy? :D

hehehe
A czy ja napisałem, ze dotyczy obecnego sezonu?:))
Nie raz tak bywało, ja jeszcze pamiętam jak chodziłem na niezapomniane mecze z Wisłoka czy Unia Tarnów:)) Ile to razy kibice chcieli zaprosić sędziego na "słonecznika":))

Ps. gdzie jest ten czat? Ktoś tu pisał o czacie po meczu...
[Profil] [PM]

kuba_ns

Wysłany: Sob Lis 07, 2009 19:07   

brawo sadecja i oby tak dalej
[Profil] [PM] [E-mail]

Trebor13
Trebor13

Wysłany: Sob Lis 07, 2009 19:09   

Sandecja pokazała, że ma charakter! Sędzia ani nie strzelał bramek, ani nie podyktował karnych. Bramki też nie padły ze spalonego, czy nawet ze stałego fragmentu gry. Czerwona kartka "pojawiła" się w momencie gdy wynik był ustalony, więc nie można mówić, że sędzia kogoś skrzywdził. W pierwszej połowie jakoś nie widać oceny pracy sędziego. Wcale nie zamierzam też bronić arbitra bo już niejedno widziałem, ale napewno nie jego zasługą jest wynik! Teraz czas na Flotę i..może sprawdzą się słowa trenerów, że wiosnę zaczniemy od 3 przy dorobku punktowym! W każdym razie jestem optymistą!
[Profil] [PM]

internacionale

Wysłany: Sob Lis 07, 2009 19:16   

kuba_ns napisał/a:
brawo sadecja i oby tak dalej

Na dole forum (strona główna forum) jest link do czata...
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Podbeskidzie - Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]