Sporty Walki i wszystko co z nimi związane! |
Autor |
Wiadomość |
klipol
=FS=Klipol | PL

|
Wysłany: Pią Gru 11, 2009 23:59 Sporty Walki i wszystko co z nimi związane!
|
[Cytuj]
|
|
ku*** 5 sekund walki a tyle czekania hahaha |
_________________ Ku Waszej pamięci Żołnierze Wyklęci |
Ostatnio zmieniony przez kolafy Czw Sty 07, 2010 14:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
major

|
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 00:09
|
[Cytuj]
|
|
Nie 5 , a 44;)
Nawiasem mówiąc konkretnie się uśmiałem z tej walki. Spodziewałem się więcej po tym Najmanie a ten jak Pudzian się na niego rzucił nie wiedział gdzie uciekać;) Komercja do kwadratu, ale trochę śmiechu było. |
_________________ LIBERTA PER GLI ULTRAS |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 00:19
|
[Cytuj]
|
|
Komercja, nie komercja, Pudzian w tej formie może zawojować trochę świata. Póki co nie widzę dla niego rywala.... |
|
|
|
 |
kls86

|
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 00:19
|
[Cytuj]
|
|
Zaskoczyła mnie troche ta walka bo myślałem że Pudzian wygra, ale w parterze, przydusi go czy coś. A On wygrał takimi ciosami typowymi z kickboxingu. |
|
|
|
 |
Ad@ś=)

|
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 00:21
|
[Cytuj]
|
|
niektórzy to za godzine dostają 5 zł wynagrodzenia a inni za 45sekund 200 tys zł... :)
ale walka mi sie podobała:) |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 00:21
|
[Cytuj]
|
|
kls86 napisał/a: | Zaskoczyła mnie troche ta walka bo myślałem że Pudzian wygra, ale w parterze, przydusi go czy coś. A On wygrał takimi ciosami typowymi z kickboxingu. |
Zauważ jaka była siła ciosów. Jak dla mnie "niewierygodne". Dwa, trzy strzały i rywal leży. |
|
|
|
 |
klipol
=FS=Klipol | PL

|
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 00:27
|
[Cytuj]
|
|
zobaczymy co Pudzian pokaże w następnych walkach :) oby szło mu jak najlepiej |
_________________ Ku Waszej pamięci Żołnierze Wyklęci |
|
|
|
 |
szymon_YG
Young-Group '04
|
|
|
|
 |
kls86

|
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 00:36
|
[Cytuj]
|
|
Ale trzeba powiedzieć że ten jego atak był taki trochę na wariata. Rzucił się na niego i walił bez opamiętania. Nawet widać to było wtedy kiedy sędzia chciał przerwać walkę a ten nie zważając na to że sedzia trzyma mu jedną rękę dalej próbował napierdzielać. Mam wątpliwości czy walcząc z doświadczonym zawodnikiem MMA, nie nadział by się na kontre. |
|
|
|
 |
DNL
|
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 00:56
|
[Cytuj]
|
|
kls86 napisał/a: | Mam wątpliwości czy walcząc z doświadczonym zawodnikiem MMA, nie nadział by się na kontre. |
Nie ogladalem live, tylko z powyzszego linka i ... dokladnie to samo wrazenie odnioslem. Uwazalem, ze Pudzian wygra, bo Najman sie nie liczy kompletnie - pamietam, ze jak ogladalem jakas transmisje z jego udzialem, to nawet komentatorzy sie z niego smiali, ze jest przereklamowany i nigdy nie wygral zadnej istotnej walki. Pudzian zaatakowal szybko, naprawde mocnymi kopnieciami ... ale mialem wrazenie, ze tam bylo malo techniki, a mnostwo sily. Przyszlosc przed nim, ale wiele godzin musi jeszcze spedzic na treningach zanim bedzie walczyl z bardziej doswiadczonymi rywalami.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Ad@ś=)

|
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 01:13
|
[Cytuj]
|
|
ja jestem jeszcze ciekawy jak pudzan znosi ciasy przyjete na siebie... bo to bedzie istotne w kolejnych walkach. |
|
|
|
 |
aidos

|
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 09:28
|
[Cytuj]
|
|
Najman - szybszy nawet od Gołoty. |
|
|
|
 |
Snoopi86
|
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 09:54
|
[Cytuj]
|
|
te low kicki to mial potezne i nie wiem czy ktokolwiek na swiecie by je wytrzymal..moim zdaniem moze pokonac kazdego wiec powodzenia w nastepnych walkach;]
[ Dodano: Sob Gru 12, 2009 10:17 ]
a i wie ktos moze jak nazywa sie gosciu ktory zapowiadal walki?? |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 10:41
|
[Cytuj]
|
|
Cytat: | te low kicki to mial potezne i nie wiem czy ktokolwiek na swiecie by je wytrzymal |
Tak, tylko ze te low kicki byly kopane z zupelnie odslonieta cala gora.
Ogolnie to jestem przekonany ze dokladnie to samo obydwoje pokazali by bez tych wszystkich przygotowan bo surowe to bylo strrasznie i rzeczywiscie jedyna techniczna rzecza w tej walce byla dzwignia na reke Pudziana zalozona przez sedziego.. ;)
Igrzyska zakonczone, fakt ze ciekawe, natomiast o jakichkolwiek szansach Pudzianach ciezko powiedziec. Obawiam sie jednak ze to malutko na razie.. |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
|