Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:31
Jedziemy do Lublina !!
Autor Wiadomość
internacionale

Wysłany: Nie Sty 10, 2010 20:23   Jedziemy do Lublina !!

Zaczynamy !!

W weekend 6-7 marca rusza liga. Pierwszy mecz zagramy w Lublinie z Motorem a tydzień później w Kluczborku. Mamy więc przed sobą dwa ważne wyjazdy.

Szczególnie ten pierwszy jest bardzo ciekawy pod względem kibicowskim (na Motorze jeszcze nigdy w zorganizowanej grupie nie byliśmy). Czas aby to zmienić i pokazać się w dużej liczbie.
Nie wspomnę już o tym że piłkarze zagrają na trudnym terenie i każdy punkt będzie w zbliżającej się rundzie bardzo cenny.

Stowarzyszenie kibiców Sandecji informuje, że organizowane będą wyjazdy na te spotkania.
Zapisy już od poniedziałku 11 stycznia w sklepie BRONX (na przeciwko stadionu).

Koszty:

Motor Lublin: 65 zł - całość (przejazd + bilet na mecz)
MKS Kluczbork: 50 zł - całość (przejazd + bilet na mecz)

Zachęcam do zapisywania się na oba wyjazdy. Koszt całkowity to 90 zł !! (resztę finansuje Stowarzyszenie)
Informuję także o możliwości wpłacania pieniędzy stopniowo (niekoniecznie cała kwota odrazu). Z tym że dzień przed wyjazdem musi być uregulowana całość.
Nie będzie możliwości dopisania się w dniu meczu !!

Przy zapisie tradycyjnie podajemy Imię, Nazwisko, PESEL.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

saczers1910

Wysłany: Nie Sty 10, 2010 20:38   

I bardzo dobrze, że jest organizowany wyjazd. Mam nadzieję, że dużą liczbą tam pojedziemy i może sie jakieś zgody pojawia?:)
[Profil] [PM] [E-mail]

RaTo

Wysłany: Nie Sty 10, 2010 21:12   

Nie patrzmy na to czy sie pojawia z nami jakies zgody czy nie..!patrzmy na siebie! jak jest wyzej napisane nigdy jeszcze zorganizowana grupa w Lublinie nie bylismy wiec pora to zmienic!!!takze panowie (i panie:D ) nie ma sie co zastanawiac tylko sie zapisywac i wszyscy na Motor!czasu jest sporo takze nie ma co biadolic,ze ja nie mam hajsu itd,stopniowo sobie odkladac (pare piwek mniej:D ) i bedzie:) I nie zadawac glupich pytan typu ile sie juz osob zapisalo,ile jest autokarow itp zapisz sie pojedz a sie przekonasz! pozdro
[Profil] [PM]

wel

Wysłany: Nie Sty 10, 2010 23:26   

Super, mam nadzieję że i tym razem uda mi się zabrać z Wami.

Kto nie był na wyjeździe nie wie co traci, byłem raz, warto na 100% ;)
[Profil] [PM]

misions

Wysłany: Nie Sty 10, 2010 23:43   

Proponuje jakis plakat z Tym wyjazdem :) Sam zawiesze u sibie w sklepie Jak bede mogł wydrukowac jakis zrobiony Pozdrawiam
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

kuba_ns

Wysłany: Nie Sty 10, 2010 23:45   

Z plakatem fajna sprawa
[Profil] [PM] [E-mail]

Bianconeri

Wysłany: Pon Sty 11, 2010 07:11   

Tak dla jasności:
Wyjazdy są jedne po drugim w kolejne weekendy, więc żeby się udało pojechać na oba to "w pakiecie" wyjazd na Motor i tydzień później do Kluczborka kosztują w sumie tylko 90zł dla osób, które pojadą tu i tu.

Jeśli ktoś jedzie na sam mecz z Motorem to koszt wyjazdu wynosi 65zł za przejazd + bilet (lub 70 ale to będzie wiadome na dniach)

Jeśli ktoś jedzie tylko do Kluczborka to koszt wyjazdu wynosi 50zł za przejazd + bilet.

Łatwo więc chyba obliczyć ile można zaoszczędzić i ile trzeba dołożyć ze Stowarzyszenia (a ile osób było na ostatnim spotkaniu i ile wpłaciło składki, jak tak dalej będzie to się skończy dokładanie do wyjazdów bo nie będzie z czego dokładać, no ale to już inna sprawa... Więc póki jest okazja to korzystać)

By3ekns
NP'07

Wysłany: Pon Sty 11, 2010 10:55   

ja dodam od siebie ze osoby z "Piekla" i okolic oraz przyjaciele ;) moga zapisac sie u mnie,zrobie liste i pozniej calosc zdam w sklepie "Bronx"...wiec ogarnac sie,przekazac wszystkim,pokazmy znowu ze potrafimy sie najlepiej zebrac! WSZYSCY NA MOTOR! p.s kto niejedzie ten jest swinia :D
[Profil] [PM] [E-mail]

małolat_19

Wysłany: Pon Sty 11, 2010 15:50   

Ja skorzystam z pakietu i wpłacam 90zł:)..Mam nadzieję,że dużo osób tak zrobi,gdyż za 2 wyjazdy jest to naprawdę nie dużo,a i w domu nie będziemy się nudzić przez weekend;)..
Ale póki co - WSZYSCY NA MOTOR!!!..

Bianconeri

Wysłany: Pon Sty 11, 2010 16:58   

A i żeby nie było niejasności - przed wyjazdem wpłacamy CAŁOŚĆ i nie bawimy się już w żadne zaliczki itp wynalazki.
Ale oczywiście jeśli ktoś nie ma od razu całej kwoty to sobie będzie wpłacał np co tydzień po dychu i się do wyjazdu uzbiera...

Johny Bravvo

Wysłany: Pon Sty 11, 2010 17:00   

jadymy :) tylko znowu pewnie sam z osiedla pojade :( ale h...j z tym hehe
[Profil] [PM] [E-mail]

sanch3z
[Usunięty]

Wysłany: Pon Sty 11, 2010 20:09   

gram.

Bianconeri

Wysłany: Pon Sty 11, 2010 21:31   

To spoko, pogramy:D w autokarze np w bierki:D

Maerqin

Wysłany: Wto Sty 12, 2010 05:53   

Jak zapewne wiekszosc osob juz wie jest to pierwszy mecz w 2010, jubileuszowym roku*, otwierajacym runde wiosenna, bardzo dla nas z reszta wazna. Nie widze innego wyjscia niz pojawienie sie w koncu w Lublinie sporej grupy kibicow z Sacza. Jesli tak sie nie stanie to radze sie niektorym powaznie zastanowic nad soba i swoim podejsciem do kibicowania. Motor przyjezdzal do nas juz nie raz, a my? No wlasnie. Chyba najwyzsza pora to zmienic.

Legenda:
* oznacza ze kazdy mecz w tym roku traktujemy ''na serio'', na kazdy mecz pelna mobilizacja! Na kazdym meczu swietujemy hucznie 100-lecie Naszego klubu.
2010 JEST NASZ!!!
I BEZ WYLAMEK!!!
Ostatnio zmieniony przez TERRORYSTA Wto Sty 12, 2010 07:18, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

YG-US
YG'04

Wysłany: Wto Sty 12, 2010 11:24   

wiec tak:
Banner poprawiony

PLAKAT:
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Jedziemy do Lublina !!
[ ZAMKNIĘTY ]