Cudowne lata 80/90 |
Autor |
Wiadomość |
ERNESTO
|
|
|
|
 |
Ad@ś=)

|
|
|
|
 |
sandeczanin
|
|
|
|
 |
Pablo
|
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Nie Gru 20, 2009 03:17
|
[Cytuj]
|
|
Nie wiem czy to bylo, ale pamietacie ''Polska Kronike Filmowa'' (PKF)??? Dzisiaj wlasnie przez przypadek przypomniala mi sie ta owczesna PROPAGANDA, jaka kazdy MUSIAL ogladac w tamtych czasach. |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
style
|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 16:38
|
[Cytuj]
|
|
a pamietacie kiedys niewiem kiedy to dokładnie było, ale chyba 96 rok jak w telewizji był taki program co gosc rekami "czarował wode" ? i ludzie ktorzy to ogladali to samo robili przed telewizorami, niepamietam o co w tym dokładnie chodziło ale ktos moze bedzie pamietał.
zawsze ta wode mial w butelkach i rekami smigał koło niej ciagle :) |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 16:47
|
[Cytuj]
|
|
Zbigniew Nowak, Ręce które leczą. Z tego co teraz widzę program jest dalej emitowany, zmieniła się tylko stacja z Polsatu na TV4. |
|
|
|
 |
MK_NS
|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 16:49
|
[Cytuj]
|
|
Heheh ja to pamiętam ;)
Program nazywał się "ręce które leczą" prowadził to jakiś tam niby znachor od tej całej wody i rzeczywiście coś tam mieszał rękami nad tą wodą z góry na dół później pamiętam po wszystkim trzeba było strzepnąć rękami obok butelki tą całą jego mistrzowska siłę żeby nie przeszło na coś innego :D Po tym wszystkim woda miała być niby zdrowa i każdy ją tak "czarował" i ogólnie pełno tego było :) Nawet miał specjalne naklejki, które chyba trzeba było wcześniej chyba zamówić (naklejało się je na wode bo bez naklejki by się już nie obyło xD)
Swoją drogą musiał niezły interes na tym zbić :) |
|
|
|
 |
style
|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 16:50
|
[Cytuj]
|
|
oo własnie :) |
|
|
|
 |
Mileniak
|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 19:39
|
[Cytuj]
|
|
w "Krakowskiej" były kalendarze, które Zbysiu Nowak "ładował" pozytywną energią :) |
_________________ Jedna jaskółka wiosny nie czyni |
|
|
|
 |
|