Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Strony internetowe o Sandecji
Autor Wiadomość
Grzechotnik

Wysłany: Sob Lut 13, 2010 12:54    [Cytuj]

A pamietacie moja strone ? :)

Sam ja zrobilem , amatorka , i opisy meczow ktore sam robilem :)

http://sandecja.prv.pl/
[Profil] [PM] [E-mail]

lechu
-=SANDECJA=-

Wysłany: Nie Lut 14, 2010 20:51    [Cytuj]

trzeba przyznać, że naszasandecja.pl stwarza mocną konkurencję. Bardzo duża liczba nowych materiałów. Zdjęcia i wideo to jakby próbka sandecja.tv w przyszłości.

Ad@ś=)

Wysłany: Nie Lut 14, 2010 21:12    [Cytuj]

Zgadzam się z przedmówca:) wielki plus za dużą liczbę informacji. Jak wiadomo jest sezon przygotowawczy i każdy chciałby być na bieżąco. Większość z nas już tęskni za piłką w ligowym wydaniu dlatego każda nowa strona jest zbawienna. Należy się tylko cieszyć z konkurencji:)
[Profil] [PM]

wel

Wysłany: Sob Mar 20, 2010 09:09   Zdjęcie kibiców [Cytuj]

Miałem problem gdzie umieścić tą informację, ale mam nadzieję, że zainteresowani przeczytają.

Jak wiadomo powstaje nowa strona klubowa, która może i w tym miesiącu ujrzy światło dzienne. Ponieważ mam dosyć bliski kontakt z osobą która stronę przygotowuje wspólnie ustaliliśmy, że można wpleść na jej stronę główną element kibicowski. W wielu wywiadach piłkarze przekonywują że jesteście ich wzmocnieniem, więc myślę, żeby taki akcent byłby mocno wskazany też na stronie klubu.

Do rzeczy.

Potrzebuję min. 4-6 ochotników (ochotniczki jeszcze bardziej mile widziane ;)), którzy(e) w barwach klubowych zechcą pozować do zdjęcia, które będzie wykorzystane na stronie klubowej. Zdjęcie przedstawiać będzie żywiołowo kibicujących ludzi, kadr jakby z góry, więc ręce wiwatujące itp. Zdjęcie to będzie umieszczone w stopce witryny, która będzie prezentować ostatnie posty z tego forum ( to tak w dużym skrócie).

Jeśli są chętni to proponuje się spotkać albo przed meczem pod zegarem, albo w przerwie meczu, zajmie nam to może 5 min, a duma zostanie na lata :D.

tel. 501-787-723

Mateusz.
[Profil] [PM]

klap
Kibic

Wysłany: Sob Mar 20, 2010 09:21    [Cytuj]

te wel weź zrób dobre foto na meczu to będziesz miał żywiołowokibicujących przwdziwych kibiców a nie awruk casting ... hehe ... i kolejna strona <lol>

wel

Wysłany: Sob Mar 20, 2010 09:27    [Cytuj]

Chyba się źle zrozumieliśmy. Chodzi o oficjalną stronę klubu, ta co jest teraz pod mkssandecja.pl, powstaje po prostu jej profesjonalna wersja ( o czym była mowa na tym forum), która mogę spokojnie stwierdzić będzie również Waszą dumą.

Mógłbym zrobić w trakcie meczu (np z gniazda), ale nie wiem czy przez te zawieruchy z zamykanymi sektorami, miejscami itp. się to uda, dlatego pewniej było mi zaproponować to co wyżej.

Jak się nikt nie zgłosi, to będzie wstawione jakieś neutralne zdjęcie innych ludzi, modeli kupione w jakieś agencji foto. Obowiązku nie ma.
[Profil] [PM]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Sob Mar 20, 2010 16:04    [Cytuj]

To jak dla mnie to ta strona raczej nie będzie profesjonalna skoro zdjęcie główne,czyli kibiców nie będzie pochodzić prosto z jakiegoś meczu tylko jakieś takie castingi...

ERNESTO

Wysłany: Sob Mar 20, 2010 16:29    [Cytuj]

wel - prosze, napisz, ze to byl zart :)
[Profil] [PM]

wel

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 15:36    [Cytuj]

To nie był żart, ale albo źle wytłumaczyłem, albo niepotrzebnie zamieściłem to publicznie.
Efekt osiągnąłem, można ten watek usunąć z forum, a efekty zobaczą wszyscy jak będzie gotowe i wtedy będzie można tylko chwalić :).
[Profil] [PM]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 16:20    [Cytuj]

No mam taką nadzieję że efekt Twojej pracy będzie na wysokim poziomie...w sumie to jestem pewien Twojego sukcesu,oglądając Twoje galerie z meczów Sandecji tylko mnie w tym utwierdzają.Pozdro

Bianconeri

Wysłany: Sro Mar 31, 2010 21:53    [Cytuj]

To tak dla wytchnienia od awantur o bilety, krzesełka, nowe przyśpiewki itp :) może taka informacja o nowej oficjalnej stronie klubowej, która pod względem technicznym jest gdzieś myślę w 90% ukończona (10% na testowanie itp), pozostają "tylko" materiały odpowiednie do niej.

Więc jak to się mówi już raczej bliżej niż dalej...

fanatycznie

Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 19:27    [Cytuj]

http://sandecja.pl/Commun...sport15_Ja.html

co to ku*** ma być?

Wel jak prace nad stronką?

polak_ns

Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 19:54    [Cytuj]

fanatycznie napisał/a:
http://sandecja.pl/Community/553743,Zdjecie,paulinasport15_Ja.html

co to ku*** ma być?

Wel jak prace nad stronką?

to samo powiedziałem jak to zobaczyłem ^^
[Profil] [PM]

wel

Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 20:18    [Cytuj]

:D:D

O jakie fikuśne pantofelki :D konam...

A co do strony to nie do mnie, ja tylko zdjęcia robię :P
Ze źródeł zbliżonych do Klubu mam informacje, że premiera ma nastąpić 'na godzinach'...
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 20:38    [Cytuj]

Cytat:
Ze źródeł zbliżonych do Klubu mam informacje, że premiera ma nastąpić 'na godzinach'...

Marzyciel:D

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Nasze forum i strony internetowe, facebooki itp » Strony internetowe o Sandecji
[ ODPOWIEDZ ]