Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:31 |
wejście na Motor |
Autor |
Wiadomość |
JerzyJurek [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 19:50 wejście na Motor
|
|
|
Niestety, z niezrozumiałych trochę dla mnie przyczyn, został zamknięty wątek meczu wyjazdowego w Lublinie, dlatego zakładam nowy wątek.
Od dwóch lat studiuję w Lublinie i bardzo bym chciał zobaczyć Sandecję. Zaden problem kupić sobie bilet na normalny sektor, ale średnio mi się uśmiecha siedzenie obok motorowców. Wiecie może jak wygląda sprawa dostania biletu na sektor dla gości? Może to pytanie wyglądać trochę głupio, ale raczej jakoś organizatorzy muszą kontrolować kto wchodzi na sektor gości...
Czy mogę po prostu sobie przyjść w niedzielę przed meczem, podejść do kasy gości, kupić sobie bilecik i z wami wejść, czy jakąś inną drogą trzeba załatwiać wejściówke? |
|
|
|
 |
Frodo
Paciarka
|
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 20:35
|
|
|
Nie jestem pewien ale musial bys chyba zapisac sie droga telefoniczna na liste wyjazdowiczow ze Sącza i nasi jak wysylaja liste i wszystkie nazwiska do Lublina, podali by rowniez Ciebie jako kibica Sandecji, tylko że dojezdzasz na swoj koszt (czyli jestes na miejscu) |
|
|
|
 |
JerzyJurek [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 20:38
|
|
|
A gdzie trzeba się zgłosić, by takie coś sobie zorganizować? |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 20:39
|
|
|
Zapisy skończyły się dzisiaj o godzinie 12:00. Lista została wysłana już do Lublina. Oczywiście możesz podejść do nas na sektor i się dopisać do listy ale nie ma gwarancji że wejdziesz. Chociaż podobno w Lublinie nie robią problemów więc powinno się udać.... |
|
|
|
 |
JerzyJurek [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 20:51
|
|
|
Przejdę się jutro na stadion i tam popytam, tam na pewno będą wiedzieć ;)
Czyli po prostu się spóźniłem. No trudno, aczkolwiek nie odpuszczę :) |
|
|
|
 |
kuba_ns

|
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 20:57
|
|
|
jerzyjurek ja tez jestem w lublinie moze sie zobaczymy jakos w lublinie |
|
|
|
 |
ArbuzKSC
Jak Skarabeusz...
|
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 21:01
|
|
|
ja dojeżdżam w 3 osoby z Siedlec... Może razem jakoś wejdziemy? Co wy na to? |
|
|
|
 |
kuba_ns

|
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 21:16
|
|
|
ja mam jeszcze kogos odebrac na dworcu pks zeby wejsc to spotkajmy sie tam wszyscy i na motor razem |
|
|
|
 |
ArbuzKSC
Jak Skarabeusz...
|
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 21:28
|
|
|
2 miejsca w samochodzie będą wolne najprawdopodobniej. Nie wiem jak daleko jest z dworca na stadion ale możemy się umówić i najwyżej pojedziecie z nami |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 23:07
|
|
|
Skoro już o wchodzeniu mowa, to poniżej wpis pewnego znanego i cenionego (nie tylko u siebie) kibica Motoru Lublin na ich forum:
WSZELKIE PRZEJAWY PATOLOGI PODCZAS MECZU Z Sandecją BĘDĄ NAGRADZANE W ODPOWIEDNI SPOSÓB NIE BĘDZIE TŁUMACZENIA TYLKO ODRAZU PEWNE OSOBY BĘDĄ PRZECHODZIĆ DO CZYNÓW.ZAKAZ GWIZDANIA NA WCHODZĄCYCH KIBICÓW Sandecji NA NASZ STADION ZAKAZ UBLIŻANIA KIBICOM Sandecji CHYBA ŻE SAMI ZACZNĄ W CO WĄTPIE.
i u nas chodzi dokładnie o to samo + dodatkowo kwestia robienia burdelu z autokaru albo wyjazdu tylko po to żeby się schlać jak świnia, takie osoby zostaną z transportu wyproszone. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 08:15
|
|
|
Dlatego od razu radzimy wszystkim ogarnąć się z piciem(przede wszystkim trunków wysokoprocentowych),paleniem(będą na tego typu potrzeby postoje) i dbałość o to by wokół Nas było czysto i nikt nie robił nie potrzebnego syfu..Chyba nikt nie lubi jechać w chlewie..A co do meczu to chyba,każdy jest na tyle inteligentny(chociaż w to wątpie:)),żeby nie robić z siebie ,,wieśniaka'' i ubliżać gospodarzom,gwizdać,czy zataczać się jak luja..
DO WYJAZDU!..
Ps.U Nas też,dobrze by było mieć takie osoby,które potrafią zapanować Nad tym wszystkim i w razie czego wyciągnąć odpowiednie wnioski i zadziałać,a nie tylko kończyć na pustym gadaniu bądż pisaniu..
Jak to było B.?,,Wkońcu męska decyzja'':).. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
RaTo
|
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 10:47
|
|
|
i najwyzsza pora by u Nas tez sie za to zabrac... |
|