Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Przerwa zimowa 2009-2010 |
Autor |
Wiadomość |
biker_ns
|
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 23:36
|
|
|
internacionale napisał/a: | W zasadzie zwykły polski piątkowy obiad, rosół + ziemniaki, ryba z warzywami, surówki :) |
Niech się Ariel przyzwyczaja do polskiej kuchni bo miejmy nadzeję że dłużej tu zostanie:) |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
|
|
|
 |
klipol
=FS=Klipol | PL

|
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 23:49
|
|
|
^^^
Jak się przyzwyczai to długo nie pogra :) Zaraz mu brzuch urośnie hehe |
_________________ Ku Waszej pamięci Żołnierze Wyklęci |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 11:27
|
|
|
Mam pytanie,o której godzinie w czwartek jest prezentacja bo dzisiaj jest wtorek a żadnej info nie widziałem no chyba że ślepy jestem.
POZDRAWIAM |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 11:41
|
|
|
Dobra pytanie ...
Nie wiem, i w sumie już nie wiem czy wogóle chcę jeszcze wiedzieć bo mam serdecznie dość wszelkiej "współpracy" z tymi ludźmi. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 12:30
|
|
|
Prezentacja odwołana. Tyle w temacie.... |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 12:34
|
|
|
Błehehehe
A to dopiero początek ... |
|
|
|
 |
style
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 12:52
|
|
|
Da rade cos wiecej w tym temacie? co staneło na przeszkodzie? |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 12:57
|
|
|
podejrzewam że podobnie jak poprzednio brak pozwolen , ingerencja tych co zawsze i do tego myśle ze jeszcze nieodpowiednie zaangażowanie w ogarnięcie pewnych spraw lub nawet jego brak |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 12:59
|
|
|
To nieciekawie jest skoro tak Bianconeri mówi,widać że u nas poziom sportowy przerósł dość poważnie inne dziedziny działalności klubu.WIELKA SZKODA!
POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 13:29
|
|
|
Jest też i z 50 innych 'spiskowych teorii dziejów', pytanie tylko czy jest sens wogóle o tym mówić, szkoda słów ...
Ja już się w każdym bądź razie nie piszę na pewne rzeczy bo nie będę więcej z siebie idioty robił. |
|
|
|
 |
Tomko54
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 13:37
|
|
|
No to zajebiście... |
|
|
|
 |
Ad@ś=)

|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 13:55
|
|
|
no cóż... tak to już u nas bywa. Ale z drugiej strony prezentacja po pierwszym meczu to już nie byłoby to samo co przed. W takim razie prezentacja będzie na Pogoni:) |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 14:21
|
|
|
Ad@ś=) napisał/a: | no cóż... tak to już u nas bywa. Ale z drugiej strony prezentacja po pierwszym meczu to już nie byłoby to samo co przed. W takim razie prezentacja będzie na Pogoni:) |
Tak,w porządku tylko że z tego co mówi Bianconeri wynika że nie o prezentację tylko chodzi,a problem jest dużo szerszy.Jednak co by nie mówić On zna szarą rzeczywistość naszego klubu od podszewki i wie co mówi.
Tak przy okazji,przerwa zimowa się skończyła więc sugestia do Panów władnych że temat można by zamknąć.Przed nami takie emocje że nikomu jeż nie będzie w głowie wracanie do sparingów,transferów z okienka zimowego czy też innych rzeczy z przerwą zimową związanych.
POZDRAWIAM i oby do wiosny:) |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 14:34
|
|
|
łokej soł it iz klołzddd |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
|