Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
MKS Kluczbork - Sandecja Nowy Sącz |
Autor |
Wiadomość |
Masahiko
|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 17:58
|
|
|
JPiPK napisał/a: |
Oprocz stylu gry i punktow w dzisiejszych czasach licza sie przede wszystkim(zeby nie powiedziec tylko) PIENIADZE i wyrobiona ''marka na rynku''. A przy ''firmach'' jak Widzew, Gornik, LKS czy Pogon na razie jestesmy po prostu ''nie atakcyjni'' dla chociazby telewizji czy innych mediow ani powaznych sponsorow ktorzy w nas zainwestuja, bo nie sa przekonani, ze na Sandecji da sie zarobic, taka jest prawda... |
No dobra tylko jak to się ma do gry piłkarzy? Póki dostają kasę regularnie to grają na odpowiednim poziomie, a że zajmują przy tym czołowe miejsce w tabeli to znaczy, że nie można myśleć o awansie? Ja cały czas piszę o sportowej stronie, a nie czy zasługujemy, czy mamy odpowiedni stadion i czy w ogóle ma to sens....
JPiPK napisał/a: | ale klub ma postawiony pewien cel jakim jest utrzymanie i tego sie trzyma. |
Ale cele się zmienia. Gdyby teraz Widzew był na ostatnim miejscu w tabeli to dalej walczyłby o awans czy może już o utrzymanie? |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 03:03
|
|
|
Nie wiem, chodzilo mi o to, ze poza punktami i dobra gra pilkarzy jest tez mozliwosc, ze ktos rozdaje w polskiej pilce karty i ten kto ma awansowac awansuje, ten kto ma spasc spadnie a ten kto sie ma utrzymac sie utrzyma. A moze to ja po prostu doszukuje sie wszedzie spiskow i machlojek... |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 08:42
|
|
|
JP... masz racje, i tez tak uwazam, ale niektorzy maja marzenia i zyja w swiecie iluzji.
Tylko to jest bardzo prosto wytlumaczyc. tabela ma 18 miejsc i oprocz trzech pierwszych miejsc sa tez pozostale i ktos je musi zajmowac a ze akurat nasza gra nam na to pozwolila to bardzo dobrze zeby nie bylo nerwowki.
Marzyc mozna i trzeba ale tez realnie stapac po ziemi, mysle ze wszystko zostalo przekalkulowane, a nasi dzialacze chyba maja na tyle rozumu ze wiedza ze przy awansie potrzeba duzo wiecej niz przy 1 lidze i nie ebda sie zadluzac tylko po to zeby pograc chwile w ekstraklasie i zadluzyc sie znowu...
A jesli jakims cudem awansujemy i zagramy w tej E-klasie to przeprosze wszystkich za moje niedowierzanie i pesymizm ;) |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
arkoniusz

|
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 16:26
|
|
|
Bianconeri napisał/a: | z kilku postów tutaj można by sklecić nowy temat pt "Szanse na awans" |
Jest taki temat, zrobię tu mały porządek i przeniosę je we właściwe miejsce. |
|
|
|
 |
sanch3z [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 16:43
|
|
|
Tak a co do meczu to chciałbym powiedziec tylko tyle, ze - moja misja to nie tylko JP- |
|
|
|
 |
VTR
0-22
|
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 18:05
|
|
|
To ja wrzuce artykul z dzisiejszej Nowej Trybuny Opolskiej dot. meczu:
 |
_________________ SANDECJA & POLONIA |
|
|
|
 |
seseba
123
|
|
|
|
 |
MARCO
|
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 21:48
|
|
|
sanch3z napisał/a: | Tak a co do meczu to chciałbym powiedziec tylko tyle, ze - moja misja to nie tylko JP- |
Bardzo dobrze napisane :-) |
_________________ moja misja to nie tylko JP |
|
|
|
 |
|