Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Znicz Pruszków - Sandecja
Autor Wiadomość
www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 09:33   Znicz Pruszków - Sandecja

Jako, że mecz z Pogonią jest już historią- czas na kolejnego rywala- Znicz Pruszków. W ostatniej kolejce wygrali na wyjeździe z Flotą Świnoujście 2-1. Poza tym zespół ten broni się przed spadkiem i będzie ciężko tam o punkty. Dobrym rezultatem byłby remis, natomiast myśląc o awansie ten mecz musimy wygrać. Zapraszam do dyskusji.

Mój typ: 2-1 dla Sandecji.

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 09:35   

ja niestety obstawiam porazke, gdzie te punkty musimy stracic zeby przypadkiem nie wejsc ;))

A tak powaznie, to licze ze druzyna jest dobrze zgrana i ustawienie Wojtowicza (choc nigdy nie lubialem gry z jednym napastnikiem) pozwala myslec optymistycznie.

skromne 1:0

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

bacin

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 09:40   

A ja jestem pełen obaw i - niestety - prawie pewien porażki naszych. Passa zwycięstw kiedyś musi się skończyć. Lepiej, żeby na wyjeździe niż na K47 z Górnikiem : )
[Profil] [PM] [E-mail]

klap
Kibic

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 09:41   

ja myśle podobnie jak hanys i równiez liczę na skromne 1-0

Morton

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 09:41   

Cytat:
(choc nigdy nie lubialem gry z jednym napastnikiem)

Popieram. Też nie lubie gry z jednym napastnikiem.

Mój typ 2:1 dla Sandecji.
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 09:45   

Nie będę obstawiał konkretnego wyniku - liczę po prostu na zwycięstwo!:) Patrząc na to jakie były typy w meczu z Pogonią czekam na propozycję Adasia i Pero!:) Oni są bezbłędni w obstawianiu wyników hehe!
[Profil] [PM]

INDOR
WHAT'S UP

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 10:29   

Mając w pamięci to co się działo po meczu z Motorem oraz przebieg meczu w Kluczborku stawiam remis po 1-1.
[Profil] [PM]

AdoDC

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 10:29   

Coś mi się zdaje że będzie remis, choć po cichu liczę na skromne 1 : 0.
[Profil] [PM] [E-mail]

biker_ns

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 10:50   

Postawie wbrew sobie na porażkę Sandecji 1-0.Pełna zgoda z pierwszym zdaniem hanysa,wygrywając ze Zniczem i Górnikiem moglibyśmy być "niebezpiecznie wysoko w tabeli":)

POZDRAWIAM

sns1910

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 10:54   

INDOR napisał/a:
Mając w pamięci to co się działo po meczu z Motorem oraz przebieg meczu w Kluczborku stawiam remis po 1-1.

Meczów nie widziałem, ale podpisuje się pod tymi słowami :) Z racji takiej, że Znicz jest w dokładnie takiej samej sytuacji co Kluczbork i Motor, będą grali kolejny mecz o życie i będzie naprawdę bardzo, bardzo ciężko o trzy punkty, a każdy mecz bez porażki na wyjeździe będzie cenny. Szczególnie, że Znicz w ostatniej kolejce wygrał 2-1 w Świnoujściu i zagrał podobno cholernie ambitnie - walka o każdą piłkę - do tego z nami będą grać u siebie. Szczerze mówiąc bardziej się obawiam tego meczu, niż spotkania za dwa tygodnie u siebie Górnikiem, bo przykład meczu z Pogonią pokazał, że u siebie każdy w tej lidze jest dla nas do pokonania. No i to może być pierwszy sprawdzian dla koncepcji "gubienia" punktów tak, żeby nie być "za wysoko" :))
[Profil] [PM] [E-mail]

bacin

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 10:56   

biker_ns napisał/a:
"niebezpiecznie wysoko w tabeli":)

Paradoksalnie brzmi. Sandecja zagrożona awansem : ))
[Profil] [PM] [E-mail]

Chessjan

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 10:59   

Postawię na wygraną Sandecji 2:1, gdyż są po prostu piłkarsko lepsi i nie wyobrażam sobie żeby mogli odpuścić jakikolwiek mecz.

A nawet gdyby brać pod uwagę teorie spiskowe, to myślę że najbliższy mecz nie nadaje się w żaden sposób na "pofolgowanie". Trzeba wygrać chociażby po to, żeby na fali ogólnosądeckiej euforii na Górniku znów był nadkomplet.

--
Pozdrawiam,
Chessjan
[Profil] [PM]

Bioły_NS

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 11:00   

ja obstawiam na zwycięstwo naszych 1:2 po wyrównanym spotkaniu

[Profil] [PM] [E-mail]

Ad@ś=)

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 11:27   

Przestańcie z tymi bredniami odnośnie odpuszczania meczu. Ja sobie nie wyobrażam, żeby nasi piłkarze mieli nie zagrać na maksa tylko pojechać na wycieczkę i pokopać trochę, ale nie za bardzo, bo mogłoby to skutkować za wysokim miejscem...
Chce wierzyć w rozstrzygnięcia na boisku po meczu pełnym walki a nie poza... bo jak tak to po co mam chodzić na mecze i się denerwować jak i tak wiem, że nie zależy nam na wysokim miejscu...
Bądźmy na koniec sezonu nawet na drugim - premiowanym awansem miejscu, a jeśli klub nie ma ochoty awansować to wole żebyśmy nie dostali licencji i dalej grali w pierwszej lidze niż jakbyśmy mięli się teraz martwić o zbyt wysokie miejsce w tabeli.

Wracając do tematu najbliższego meczu...
W sobotę mogą wystąpić opady deszczu w Pruszkowie. Jeśli tak właśnie będzie to ten fakt mocno wpłynie na wynik spotkania. Na śliskiej i nasiąkniętej murawie Sandecji na pewno będzie się gorzej grało. Niemniej jednak jestem pozytywnie nastawiony i mam nadzieję że piłkarze zagrają lepszy mecz niż w ostatnich wyjazdach i przywiozą zadowalający nas rezultat.
Sprawiedliwym wynikiem wydaje się być 1:1, aczkolwiek liczę na 1:2 i bramki jednego ze Słowaków oraz Jonczyka.
Ps. Mam nadzieję, że i tym razem moje optymistyczne typowanie się potwierdzi.
Pozdrawiam
[Profil] [PM]

kolafy

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 12:25   

Nie no jak czytam wypowiedzi nie których osób to normalnie ręce opadają jak można być takim idiotą albo nie tak jak można być tak bardzo kibicem sukcesu? Pisanie że pewna jest porażka bo kiedyś muszą przegrać i bank to jest Pruszków to normalnie nagroda zielonego klauna a kategorii post roku! Powiedzcie mi jak można podchodzić do meczu z myślą o porażce będąc na tak zajebistej fali jak by mieli przegrywać na siłę to zrobili by to w sobotę bo przecież Pogoń to bezpośredni rywal nie no w ogolę mi się w pale nie mieści i najchętniej bym powypierdalał te osoby które tak właśnie kibicują naszym piłkarzom i bardzo mocno wierzą w swoją drużynę!

ps. zresztą wszystko wyjaśnia data dołączenia do forum.

ps2.Czy wygrywasz czy nie jak i tak kocham Cię z moim sercu Pasy i na dobre i na złe!!!
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Znicz Pruszków - Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]