Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:31
Sandecja - Górnik Zabrze
Autor Wiadomość
hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 08:40   Sandecja - Górnik Zabrze

Zakladam ten temat, bo mecz bedzie ciekawszym pojedynkiem niz miniony z Pogonia, raz ze apetyty wzrosly po wygranej z Pogonia a dwa ze przyjada kibice Gornika.
Jest dwa tygodnie czasu zeby przygotowac sie dobrze, i pod wzgledem dopingu (mozna zrobic trening poprobowac nowe piosenki co niektorzy proponowali pomyslec nad oprawa

To co mi przychodzi do glowy, to proba zrobienia choreografii z szalikow.
Mamy juz troche wzorow, moze akurat sie uda. Wybrac np 3-4 wzory szalikow i ustwaic sie w sektorze grupami z poszczegolnymi rodzajami np: zaczynajac od Zoo
Pasiaki - Zaraza - Soltanto. Tych szali wyszlo najwiecej wiec jest szansa powodzenia.

Odpuscic sobie wszelkiego rodzaju bluzgi, skupic sie na samym dopingu dla Sandecji

Jak cos jeszcze przyjdzie do glowy to sie znajdzie

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

david
Sandecja Nowy Sącz

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 08:58   

Tak poważnie to na meczu z Górnikiem trzeba dać z siebie 150 albo i więcej %%%%%%%%%%
Ostatnio zmieniony przez hanys Pon Mar 22, 2010 09:03, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

Katalonczyk11

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 10:26   

Myśle że dobry pomysł z szalikami i dobrze jeszcze uszeregować młyn czyli wyj***ć tych nie śpiewających i będzie dobrze
[Profil] [PM] [E-mail]

rwp

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 14:28   

a ja myślę, że najpierw to ludzie muszą przynieść te szale na mecz, bo z 20 szalami (jak na ostatnim meczu) efekt będzie marny.

sandeczanin

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 15:54   

a ja myślę że dobre byłoby ujednolicenie naszych barw. Tzn powrót do akcji "biała koszulka". Fajnie też jakby jak najwięcej osób miało szaliki (super jeśli byłyby to szaliki "Pasiaki"
[Profil] [PM] [E-mail]

AdoDC

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 16:14   

No mecz pod względem kibicowskim na pewno bardzo ciekawy.
też myślę że powrót do akcji ,, biała koszulka " byłby dobry. Na pewno daje to fajny efekt co było widać na meczach w poprzedniej rundzie.
No i nie zapominać o darciu się na całego.
[Profil] [PM] [E-mail]

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 16:31   Re: Sandecja - Górnik Zabrze

hanys napisał/a:

Jest dwa tygodnie czasu zeby przygotowac sie dobrze, i pod wzgledem dopingu (mozna zrobic trening poprobowac nowe piosenki co niektorzy proponowali pomyslec nad oprawa

Myśle że mogliśmy wprowadzić tą przyspiewke:

Więc wstań do góry głowę wznieś, śpiewaj naszą pieśń, śpiewaj naszą pieśń KKS, KKS, KKS la la la la la la ....
Jest to dymiczna przyśpiewka i naprawde daje mocny efekt jak jest zaspiewana rowno i na maksa:)

Tutaj śpiewa to GKS jak był u nas :
http://www.youtube.com/watch?v=4GHxhBcBbAI

Na pewno śpiewa to Lech Poznań, GKS Katowice i Ruch Chorzów...Z tego co widzialem..moze ktos jeszcze:)

Ale fajna przyspiewka i mysle ze wyszlaby u nas bardzo dobrze:)

Prosze o napisanie co myslicie o tym:)
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

SączerS
Sector 17

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 16:34   

śpiewana jest podobna tylko nie śpiewamy od początku tylko lalala Sandecja Sandecja Sandecjaaaaaa lalala
[Profil] [PM]

AdoDC

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 16:37   

Fajna, żywiołowa przyśpiewka. Myślę, że mogłaby się przyjąć ta przyśpiewka.
Nic nie szkodzi nam spróbować...
[Profil] [PM] [E-mail]

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 16:40   

Tak,tak podobnie śpiewalismy juz kiedyś:)...I warto wg mnie sprobowac zaspiewac to w calości ze slowami "Więc wstań...." :)
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

Raffio
Raffio

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 16:45   

i weźcie więcej flag na ten mecz a nie tak jak na meczu z Pogonią były tylko 4 ;P
[Profil] [PM] [E-mail]

bacin

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 17:10   Re: Sandecja - Górnik Zabrze

[quote="Milosz_1910"]
hanys napisał/a:

Więc wstań do góry głowę wznieś, śpiewaj naszą pieśń, śpiewaj naszą pieśń KKS, KKS, KKS la la la la la la ....
Jest to dymiczna przyśpiewka i naprawde daje mocny efekt jak jest zaspiewana rowno i na maksa:)

Tutaj śpiewa to GKS jak był u nas :
http://www.youtube.com/watch?v=4GHxhBcBbAI

Ale fajna przyspiewka i mysle ze wyszlaby u nas bardzo dobrze:)

Prosze o napisanie co myslicie o tym:)

Że też na to nie wpadłem.
To hymn Politechniki Krakowskiej, której studentem jestem. Pieśń bardzo prosta, śpiewamy ją przeważnie na Rajdach Politechniki narąbani w trupa i dajemy radę, więc myślę, że poradzimy sobie też na meczu.
Moim zdaniem strzał w dziesionę!
[Profil] [PM] [E-mail]

Plemnik

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 18:51   

Mi się osobiście podoba pomysł kolegi wyżej, myślę że fajnie mogło by wyjść gdyby jakaś osoba przeszła przez cały sektor F i poprosiła o powstanie. Zacząć piosenkę "Sandecja gol, Sandecja gol gol gol gol...." , złapać się za ramiona i skakać. Gdyby cały sektor F zaczą skakać byłby ekstra efekt .
[Profil] [PM] [E-mail]

saczers1910

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 19:05   

Jesli chodzi o inną część myślę, by każdy kibic ubrał białą koszulkę tak jak na ŁKS Łódź. Fajnie to wygląda

edit: Nie po to polecialy posty dotyczace "bluzg" z innego tematu zeby teraz po raz kolejny bezsensownie walkowac ten temat w innym miejscu- dlatego mala edycja
[Profil] [PM] [E-mail]

herms
[Usunięty]

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 19:51   

...
Ostatnio zmieniony przez herms Pon Mar 22, 2010 21:21, w całości zmieniany 1 raz  

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Sandecja - Górnik Zabrze
[ ZAMKNIĘTY ]