Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:31 |
Mecz z Górnikiem Zabrze |
Autor |
Wiadomość |
internacionale

|
Wysłany: Czw Mar 25, 2010 19:53 Mecz z Górnikiem Zabrze
|
|
|
Jak zapewne wszyscy wiemy, mecz z Górnikiem Zabrze odbędzie się 3 kwietnia (w sobotę) o godzinie 15:00
Kilka informacji organizacyjnych.
Chcemy aby to widowisko było wyjątkowe (od strony kibicowskiej) i aby to uczynić, musimy wszyscy się do tego przyłożyć.
- dla każdego prawdziwego kibica spotkanie rozpoczyna się o godzinie 14:00. Tak, tak. O godzinie 14:00 wszyscy zbieramy się na sektorze F.
- obowiązkowo każdy ma mieć ze sobą szalik. Dosłownie mówiąc, KAŻDY- nie masz ? kupujesz lub pożyczasz.
- osoby mające w zwyczaju zajmować sektor C, proszone są o przybycie na F. Masz już bilet na C ? - poproś o wymianę...
- obowiązkowo każdy przychodzi w białej koszulce. Jak komuś będzie zimno to ubiera cokolwiek białego. - nie masz ? kupujesz lub pożyczasz.
- obowiązkowo każda osoba na sektorze F śpiewa. Nikt nie ma prawa zaintonować przyśpiewki, poza prowadzącym w gnieździe.
- YG`04 przygotuje należytą oprawę. Każdy zajmujący miejsce na sektorze F musi się podporządkować poleceniom.
- jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę w tym temacie.
Poprzedni temat o meczu z Górnikiem Zabrze został zamknięty. Wszystkich nowicjuszy zapraszam tutaj: http://www.sandecja.org/forum/viewtopic.php?t=2228
Bardzo proszę nie dublować postów. |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Czw Mar 25, 2010 19:58
|
|
|
i bardzo dobrze ;) MIlosz zamknij ten temat zeby nie bylo pisania glupot, a komentarze beda w temacie zalozonym przeze mnie |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
Katalonczyk11
|
Wysłany: Czw Mar 25, 2010 20:03
|
|
|
jeszcze można dopisać że każdy kto się nie podporządkuje lub nie będzie śpiewał zostanie przez odpowiednie osoby wyproszony z młyna |
|
|
|
 |
LaMaquinaRoja
|
Wysłany: Czw Mar 25, 2010 20:19
|
|
|
i jeszcze ja coś dopiszę. Tylko nie bijcie :) I niech tak zostanie że C i F będą siedziały na F. Bo lepiej jest mieć wielką grupę kt. daje z siebie 120% niż dwie grupki i wielu niezadowolonych pikników po obu stronach. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Czw Mar 25, 2010 20:40
|
|
|
Doping na 2 sektory to bardzo fajna sprawa i C daje radę i raczej nikt nie che z tego rezygnować ale akurat na ten mecz przeważają nieco inne względy, dlatego też postanowiliśmy spróbować zebrać wszystkich razem i wspólnie stanąć w jednym sektorze i podopingować.
Dziś widziałem się z P. który wytłumaczy chłopakom z C pewne aspekty związane z tym meczem i myślę że nie będzie problemów by na ten jeden mecz (a może też na Widzew) zrobić jeden duży i wspólny młyn.
Do tego białe koszulki i szle na pewno dadzą fajny efekt.
Mówcie już każdemu co i jak żeby wiedział i był odpowiednio przygotowany, może pojawią się jakieś transy na mieście z przypomnieniem, na pewno również będą informacje na naszych stronach internetowych oraz oczywiście dyskusja na forum. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
kamel
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 12:31
|
|
|
I jeszcze jedna bardzo ważna sprawa! Niech każdy ma po parę groszy na zgody, bo zapowiadają się tłumnie.. Na ostatnim meczu zebraliśmy tyle kasy, co się zbierało, gdy młyn był 50 osobowy.. Więc niech każdy ma po te 3/4/5 zł..
Co do dopingu, to jak każdy będzie dawał z siebie 100% możliwości, to damy rade.. |
|
|
|
 |
ptica
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 14:19
|
|
|
Bianco , ja też rozmawiałem dzisiaj z P. pomysł dobry , postaramy się cos z tym zrobić ale pewnych rzeczy nie przeskoczysz. Kto z C bedzie chciał przejść na F to przejdzie , kto nie to nie. Poza tym , nawet jakby z C przeszło ze 100 osób, może więcej może mniej to gdzie to wszystko się pomieści ( młyn , C , zgody ). Więc uważam na razie sprawę za otwartą.Jest jeszcze trochę czasu na dogranie się. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 14:54
|
|
|
Damy radę, cała trybuna F nasza;)
A wiadomo że nikt na siłę nie będzie nikogo wyciągał, na C na pewno zostanie część osób i tak czy tak będziemy pewnie standardowo na 2 strony śpiewać itp, ale tu chodzi w tym momencie o jak najlepszy doping oraz o parę innych spraw o których na forum nie będziemy pisać a zainteresowani wiedzą o co chodzi. |
|
|
|
 |
ptica
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 15:04
|
|
|
Wiadomo ! |
|
|
|
 |
bacin
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 16:53
|
|
|
Bianconeri napisał/a: | Damy radę, cała trybuna F nasza;) |
Nie tak zupełnie, bo dzisiaj Ojciec kupował dla siebie bilet (był z 7-letnią córką) i pytał pani sprzedającej bilety gdzie najlepiej, a ta odpowiedziała, że od Kamienicy, bo dużo miejsca, drzewka, pobiegać można... |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 17:20
|
|
|
No dobra, na "wybieg" dla dzieci za sektorem miejsce się znajdzie:D
A porządku tam będzie Pucek pilnował:) |
|
|
|
 |
Busta
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 19:33
|
|
|
Z jednej strony fajnie by było jakby C przeszło na młyn i w ten sposób mieć zwartą śpiewającą ekipę ale z drugiej strony mam nadzieje że na C zostanie kilku kumatych z którymi będzie można podrzeć japę bo zakupiłem już karnet na C i jestem "uziemiony";]
Mam nadzieje że będzie przynajmniej 2x lepiej niż na ŁKS-ie. aż miło powspominać na youtube |
_________________ Pasiaste Serce Mam |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 19:36
|
|
|
Busta napisał/a: | zakupiłem już karnet na C i jestem "uziemiony";]
|
Na sektor F nie sprawdzają biletów, więc to nie problem. |
|
|
|
 |
Raffio
Raffio

|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 19:37
|
|
|
^^ możesz zmienić sobie sektor ale jak jeszcze nie sprzedają biletów na najbliższy mecz, mi zmienili ;P |
|
|
|
 |
narkins
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 21:05
|
|
|
Cytat: |
Dziś widziałem się z P. który wytłumaczy chłopakom z C pewne aspekty związane z tym meczem i myślę że nie będzie problemów by na ten jeden mecz (a może też na Widzew) zrobić jeden duży i wspólny młyn. |
proszę o jakiś priv dlaczego. Część ludzi z C zwołam na F |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=MdHM2q7RCEg |
|
|
|
 |
|