Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Górnik Łęczna - SANDECJA
Autor Wiadomość
radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 09:12   Górnik Łęczna - SANDECJA

ok panowie dwa głębokie wdechy , przed nami kolejny Górnik. NIe tak utytułowany, nie taki elektryzujący no ale z drugiej strony to nie Górnik Wieliczka:)
a tak na poważnie, nasz sobotni przecinik ma za sobą kilka sezonów w Ekstraklasie, jednak po początkowym boomie na futbol w Łęcznej dzieje się chyba nie najlepiej a zespół w obecnym sezonie walczy o utrzymanie.
W dotychczas rozegranych meczach zdobyli 31 pkt z tego 23 na włąanym stadionie więc żartów nie będzie
dla nas kolejny mecz prawdy, jak wygramy damy innym kolejny sygnał iż myślimy poważnie p tym o czym myślimy:)

tu dyskutujemy na tematy piłkarskie wszelkie info odnośnie wyjazdu w odpowiednim temacie

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 09:50   

O dobry wynik będzie ciężko- jak we wszystkich kolejnych meczach. Jeśli jednak bijemy się o awans to takie mecze trzeba wygrywać. Mój typ: 0-2 dla Sandecji.

Do ostatniej kolejki może toczyć się walka o awans. Widzew musiał by spotkać kataklizm, żeby byli zagrożeni na fotelu lidera. Szkoda, że niema baraży- zawsze to jedno okienko więcej szans na awans. A tak czeka nas jeszcze 10 kolejek nadziei- czyli 30pkt do zdobycia. Jeszcze wszystko może się wydarzyć.

K@KS

Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 10:38   

Ja mam troche mieszane uczucia co do tego meczu ; )
Obawiam się kolejnego meczu typu Pruszków, czy Kluczbork.
Górnik jest jak Znicz - przerażającą większość punktów zdobywa u siebie, dlatego ciężko będzie.
Stawiam remis
[Profil] [PM] [E-mail]

Darek

Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 10:40   

serce by chciało zwycięstwa ale rozum podpowiada remis 0-0
[Profil] [PM]

Masahiko

Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 10:44   Re: Górnik Łęczna - SANDECJA

radziufan napisał/a:

dla nas kolejny mecz prawdy, jak wygramy damy innym kolejny sygnał iż myślimy poważnie p tym o czym myślimy:)

Myślę że już wystarczy tych sygnałów :) Sandecja jedzie do Łęcznej po zwycięstwo. Jednak w przeciwieństwie do ŁKS-u, Górnika Z. czy Pogoni porażka lub remis nie będzie tragedią :)

Snoopi86

Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 11:18   

oj bedzie ciezko ale mysle ze cos urwa na pewno...gdyby strzelili bramke pierwsi mysle ze wywioza 3 pkt;]
[Profil] [PM] [E-mail]

Chessjan

Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 11:22   

Kolejny ciekawie zapowiadający się mecz w którym trudno przewidzieć co się wydarzy :) Szanse obydwu ekip oceniam równo, Górnik Łęczna to nie są frajerzy, grają u siebie, no i pamiętamy 2:2 z jesieni.

Sandecja prezentuje obecnie dobrą, skuteczną piłkę, ale tak "podskórnie" czuję że forma drużyny nie jest jeszcze optymalna. Wierzę że apogeum dopiero nastąpi, a symptomy świadczące o tym zobaczymy już w Łęcznej.

Plusem dla nas jest powrót Jędrszczyka do składu - i myślę że mimo dobrego meczu Damiana z KSG trener Wójtowicz postawi na doświadczenie. No i właśnie, zachodzi pytanie, kiedy szykuje się wielki come back Niane??

Przy zbliżonych szansach ekip w najbliższym starciu, decydującym czynnikiem może okazać się wsparcie kibiców Sandecji, którzy zapewne w godnej liczbie będą wspierać naszych w Łęcznej. Choć sam nie jestem "wyjazdowiczem", serdecznie namawiam wszystkich wahających się aby w sobotę koniecznie pojechali za naszą Sandecją. Każde dodatkowe gardło to większa szansa sukcesu.

Na koniec odniosę się do dyskusji o Kmieciku. Fakt, z Pogonią miał skuteczniejszy występ niż z Górnikiem, jednak pomimo iż w tym ostatnim meczu nie strzelił bramki ani nie zaliczył asysty to widać że chłop walczył i był konkretnym utrapieniem dla defensorów z Zabrza. Liczę że w Łęcznej potwierdzi iż trener Wójtowicz wie co robi stawiając na niego.

--
Pozdrawiam,
Chessjan
[Profil] [PM]

AdoDC

Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 12:34   

Mecz z Górnikiem Łęczna który swoje 2 ostatnie mecze wygrał może być ciężki :

*Górnik Łęczna 2-0 Podbeskidzie Bielsko-Biała 27 marca, 19:00 (1.500)
Veljko Nikitović 44, Rafał Niżnik 81
*Flota Świnoujście 0-1 Górnik Łęczna 3 kwietnia, 15:30 (1.200)
Prejuce Nakoulma 12

lecz myślę że nasi piłkarze będą podbudowani zwycięstwem nad bardziej utytułowanym Górnikiem z Zabrza i powinni przywieść jakieś punkty z Łęcznej. Mam nadzieje że będą to 3pkt, choć wg. mnie bardziej prawdopodobny jest remis.
[Profil] [PM] [E-mail]

Morton

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 13:15   

Mój typ 2:1 dla Sandecji oczywiście.. ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

GoToSleep
..::KKS SANDECJA::..

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 14:18   

Mój typ: 1:0 dla nas

[Profil] [PM] [E-mail]

seseba
123

Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 21:02   

W każdym meczu piłkarze będą walczyli o zwycięstwo.
Duet Frohlich - Jędrszczyk może grać, tak więc błędów w tyłach pewnie nie będzie.
Być może wróci Niane, chociaż Berliński wg. mnie też bardzo dobry mecz i gra bardziej poukładaną piłkę, potrafi rozegrać itp. Niane bardziej od efektownych przechwytów.
Jeśli kontuzje miną zawodników na treningach to będzie dobrze, nawet wymęczone i w najgorszym stylu 1:0, ale niech będzie ;)
[Profil] [PM]

DNL

Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 12:19   

Górnik Łęczna u siebie jest dość mocny - 7 zwycięstw, 2 remisy i 3 porażki. Ostatnio stracili u siebie punkty 25.10 w meczu z Wartą Poznań (1:2).

Górnik Łęczna 2.2
remis 3.1
Sandecja 3.0

za bwin.com
[Profil] [PM]

olokrk

Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 13:43   

po bobrym spotkaniu zwyciestwo PASÓW 1:2
[Profil] [PM] [E-mail]

Frodo
Paciarka

Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 14:31   

Mecz ciezki, jak kazdy wyjazdowy, stawiam skromne 0:1 dla Sandecji.
[Profil] [PM] [E-mail]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 14:46   

mysle ze ebdzie to dobry mecz na potwierdzenie aspiracji e-klasowych.
Jesli chca sie liczyc w walce o awans, to musza przestac juz gubic punkty na wyjazdach z druzynami przynajmniej teoretycznie slabszymi.

stawiam na zwyciestwo, 2:0

Pozdro

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Górnik Łęczna - SANDECJA
[ ZAMKNIĘTY ]