Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:31
Mecz z Górnikiem Zabrze
Autor Wiadomość
internacionale

Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 23:28   

Jam napisał/a:
A ja powiem tak, Korona niedawno grała z nami w 3 lidze i jakoś nie było rewelacji. A teraz wedlug mnie jest w czołówce utras, jak i również kibicowskiej scenie Polski. Więc jak ktoś chce to potrafi. Więc bierzmy przykład z naszych braci z Korony i bierzmy sie za siebie. Ale co by nie powiedzieć był to najlepszy doping w historii Sandecji (chodzę na mecze kilkanasie lat wiec ja lepszego nie słyszałem). Napewno na taką ilość w młynie przydałyby sie głośniki do dopingu ale i tak było dobrze. Zobaczymy teraz ile tak naprawdę kibiców ma Sandecja na meczu z Łęczną i Stalówką.

Odnosnie nagłośnienia sektora F: - na "Stalówce będzie lepiej"

Odnośnie Łęcznej i ŁKS-u, w BRONXsie jest lista, ZAPISUJEMY SIĘ

dobranoc, dziękuję !
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Blendzior
GF

Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 23:57   

Filmik z dopingiem z meczu Sandecja Nowy Sącz - Górnik Zabrze (03.04.10) do obejrzenia na stronie :

WWW.SANDECJA.NET

[Profil] [PM] [E-mail]

...KK$...
Bianconeri

Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 00:36   

MIAZGA panowie ale gula mam ze nie mogę być razem z WAMI na meczach ;/

POZDRAWIAM ! ! !

kksns

Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 04:06   

obiektywnie... na F nie bylo slychac Zabrzan, na C sektorze F nie zagluszal Zabrzan... proste, wszystko zalezy kto gdzie stal. Przyznaje otwarcie, ze mam karnet na C i tam zasiadam i na meczach z ŁKSem i Podbeskidziem F bylo bardziej slyszalne ( prawdopodobnie przez to, ze ekipa z Zabrza zaklocala Nasz doping z F ) i wiem, ze osoby, ktore nie znaja na pamiec przyspiewek nie byly w stanie zrozumiec co spiewa sektor F podczas, gdy piesni gosci zagluszaly reszte. Takie juz uroki niezadaszonego stadionu, gdzie doping rozchodzi sie w eter. Tak jak ktos zauwazyl ( osoba, ktora stala pomiedzy ) raz slyszalny byl doping Zabrzan, raz Nasz. Jedno co mnie uderzylo, po stracie gola, kiedy Nasi potrzebowali mega dopingu... doping zamarl, dopiero po bramce na 1 : 1 odżyły trybuny w NS, to chyba nie tak powinno byc, a kiedy wpadlo na 2 : 1 oczywiscie eksplozja radosci, wszystko pieknie i cudnie, tylko zal, ze kiedy przegrywamy, kiedy nasi chlopcy potrzebuja nas najbardziej to nie dajemy z siebie wszystkiego ( pisze to zupelnie obiektywnie tak jak to slyszalem z mojego miejsca )

Podsumowujac, pierwsze minuty "ryk" z F byl przepiekny, nastepnie po bramce dla Gornika cos pelko i zamarlo i dopiero przy stanie 1 : 1 trybuna znowu ozyla... tak jak mowie, szkoda, ze nie wczesniej, bo wynika z tego, ze jak jest dobrze na murawie to jest dobrze na trybunie ( i nie pierwszy mecz tak obserwuje ) i prosze bez napinki na moj post, bo staralem sie napisac to na spokojnie bez zbednych emocji i nie obrazajac nikogo, pozdrawiam i do zobaczenia w Łęcznej.

ps duzy plus za akcje "biala koszulka"
[Profil] [PM] [E-mail]

fanatycznie

Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 09:28   

http://torcida.eu/2010/wi...s/image022.html

dziwne że nikt o tym nie wspomniał :D

misns

Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 09:50   

Co by nie mowic i pisac,Gornik to najlepsza ekpia jaka goscila na Kilinskiego,ja osobiscie mecze ogladam od 85 i lepszej nie pamietam,przebic ich moze na co zreszta licze tylko Widzew...

johnykalesony
[Usunięty]

Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 12:18   

http://torcida.eu/2010/wi...s/image022.html

na zdj. Pan Stasiu, który jeździ za Górnikiem w barwach na każdy stadion :)
nawet na piaście był w barwach. prawdziwa legenda GÓRNIKA.

K@KS

Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 13:08   

naprawde szacunek dla niego.
zastanawiałem się skąd ten dzwonek, już wszystko jasne.
[Profil] [PM] [E-mail]

Plemnik

Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 19:36   

Kolejny filmik :

http://seseba.wrzuta.pl/f...ja_-_gornik_2_1
[Profil] [PM] [E-mail]

P4weł

Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 22:50   

Doping z Gornikiem miazdzacy. Poczatek filmu to sam zachwyt odrazu sie nasuwa. I widac dokladnie jak caly mlyn jest zaangazowany w doping, co cieszy i napedza do dalszej pracy i szlifowania rownego dopingu. Piona dla tych co byli;]
[Profil] [PM] [E-mail]

kls86

Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 10:45   

http://www.youtube.com/watch?v=dDX7VXcuWb0

Jeszcze filmik z dopingu Górnika, dla porównania :)
[Profil] [PM] [E-mail]

sądecznin
[Usunięty]

Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 16:32   

Meczyk super dawno nie widzialem na Sandecji takiego cisnienia.ludzi max doping tez niezly, chociaz z ze strony Gornika tez, ogolnie na plus wszystko.niestety najwiekszy wstyd to ta akcja z ta bojka miedzy soba.wszedlem wlasnie na strone kibicow i kolesie z Zabrza opisuja ten mecz i dosyc nas chwalili ale oczywiscie na koniec jest wspomniane ze w Saczu sa takie klimaty ze leja sie miedzy soba w mlynie. jak by nie patrzec to wstyd na Polske ze kibice jednego zespolu tluka sie miedzy soba zalatwiajac swoje chore jazdy,

eSKa
KolejarskieWiatraki

Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 17:45   

Różnie w życiu bywało. Jagiellonia ma własny konflikt - również panuje na meczu niemiła atmosfera dokładnie chodzi o ruch Skinhead i Pretorians. Wisła również, dokładniej konflikt ekipy chuligańskiej z Januszami i "tylko" dopingującymi. Takie konflikty są wszędzie. Nie mam zamiaru nikogo bronić, ale uważam, że wszelkie konflikty pomiędzy poszczególnymi osiedlami winny być załatwiane wszędzie, tylko nie na meczu swojej drużyny. Osobno możecie być różni, ale razem twórzmy zajebistą całość. Nie ważne kto zaczął, kto komu pierwszy zrobił coś złego, najważniejsze, aby zrozumieć, że SANDECJA MA ŁĄCZYĆ NIE DZIELIĆ.

Zresztą, dla tych, którzy nie pamiętają, kilka lat wstecz, gdzies kolo 2003, może 2004 roku również byla wielka niezgoda panujaca w naszych szeregach. I życzę sobie, aby ta sprawa, ten konflikt był rozwiąany tak samo HONOROWO jak w latach ubiegłych. A skończyło się to na "przybiciu piątek" dwóch ekip jednej drużyny.

Konflikty były, są i będą, ale załatwiajcie je poza naszą UKOCHANĄ TWIERDZA :).

I przepraszam bardzo, że znów się żalę, że znów wkurwię młodych, że znów żyję latami ubiegłeo wieku, najwazniejsze, aby razem tworzyć całość.
Przepraszam, że jestem starym Januszem :)

Wracając do meczu, jak chodzę na Sandecję KILKADZIESIĄT LAT, tak nigdy nie czułem się tak BOSKO jak w sobotę. Oczywiście na MŁYNIE.

PS:
Niech kibice KSG nie będą tacy święci. Widziałem na własne oczy, jak któryś z kibiców Górnika rzucił kamieniem w stronę sektora "ze Stara Gwardią". Czy ktoś dostał, nie mam pojęcia.

PS2:
Co się stało w sektorze Zabrzan, że obecna była karetka pogotowia ?

Timador

Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 18:31   

najsmieszniejsze jest to ze na temat tego konfliktu wypowiadaja sie osoby ktore nie maja pojecia o co na prwade poszlo a i tak swoje 5 groszy wrzuca !!! po prostu bylo jak bylo i nic tego nie zmieni zadne wasze rozkminki nic nie dadza trzeba bylo podejsc i powiedziec to na stadionie a nie teraz anonimowo pod jakims nikiem na forum !!! tyle !!!

sz3ur

Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 18:40   

eSKa napisał/a:
Różnie w życiu bywało. Jagiellonia ma własny konflikt - również panuje na meczu niemiła atmosfera dokładnie chodzi o ruch Skinhead i Pretorians. Wisła również, dokładniej konflikt ekipy chuligańskiej z Januszami i "tylko" dopingującymi. Takie konflikty są wszędzie. Nie mam zamiaru nikogo bronić, ale uważam, że wszelkie konflikty pomiędzy poszczególnymi osiedlami winny być załatwiane wszędzie, tylko nie na meczu swojej drużyny. Osobno możecie być różni, ale razem twórzmy zajebistą całość. Nie ważne kto zaczął, kto komu pierwszy zrobił coś złego, najważniejsze, aby zrozumieć, że SANDECJA MA ŁĄCZYĆ NIE DZIELIĆ.

bez obrazy ale trzeba było takie wywody mowic na miejscu a nie na forum,wogole to jak nie wiesz ocb to siedz cicho...narrra
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Mecz z Górnikiem Zabrze
[ ZAMKNIĘTY ]