| Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:31
 | Mecz z Górnikiem Zabrze | 

| Autor | Wiadomość | 

| eSKa KolejarskieWiatraki

| 

|  Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 17:51 | 
 |  
               | 
 |  
               | Dobra. Najlepiej dajcie mi BANA, za mojego posta. Na chu* stary Janusz ma udzielać się w tym temacie. Nie moja sprawa. Rozpętałem tylko wojnę, ale tak jak kiedyś ktoś powiedział: kto ma miękkie serce musi mieć twardą dupę. Z pokora przyjmuję słowa krytyki, która na mnie spadła.  Pozdrawiam. |  
				| _________________ KIBICE SANDECJI W NOWYM SĄCZU musza położyć kres wojnie, bo inaczej wojna położy kres KIBICOM.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| hanys Oda do Śląskości

| 

|  Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 17:52 | 
 |  
               | 
 |  
               | nie moja brocha w sumie ale jak juz mowicie o tym, to na stadionie byly osoby ktore mowily zeby tego nie rozwiazywac wlasnie na stadionie tylko po meczu, ale widocznie adrenalina nie pozwolila. 
 POzdro
 |  
				| _________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
 My się bawimy i was pierdolimy

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.

|  | 

|   |  | 

|  | 

| Jam [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 18:17 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | eSKa napisał/a: |  	  | PS2:
 Co się stało w sektorze Zabrzan, że obecna była karetka pogotowia ?
 | 
 Ponawiam pytanie. Z tego co widziałem wzieli kogos na sygnale. Wiadomo cos na ten temat?
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| adamo12 

| 

|  Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 19:35 | 
 |  
               | 
 |  
               | widzialem na stadjonie ok 10 osob głuchoniemych .Warto bylo zobaczyc ich radosc i przezywanie meczu......
 |  
				| _________________ adamo
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Bianconeri 

| 

|  Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 19:38 | 
 |  
               | 
 |  
               | Od dawna na każdym meczu są, przeważnie zawsze na C. |  
				| _________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| wborzecki@gmail.com 

| 

|  Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 20:14 | 
 |  
               | 
 |  
               | DAWNIEJ ZAWSZE BYLI SĄSIADAMI LOŻY SZYDERCÓW,OBECNIE SZUMNIE ZWANYM SEKTOREM ,,C,, :-D. WIELKI I NIEUSTAJĄCY SZACUNEK DLA TYCH KIBICÓW!!! |  
				| _________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
 ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
 Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| wborzecki@gmail.com 

| 

|  Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 20:21 | 
 |  
               | 
 |  
               | ps. dawniej a było to góra dwa lata temu :-))) na obecnym sektorze C zasiadaliśmy my LOŻA SZYDERCÓW I ONI GŁUCHONIEMI ORAZ POJEDYNCZE OSOBY RAZEM GÓRA 30-40 OSÓB A TERAZ..... NIE DO WIARY WYDARZENIA PRZEŚCIGNEŁY MARZENIA!!! |  
				| _________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
 ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
 Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| koper 

|  | 

|   |  | 

|  | 

| Maerqin 

| 

|  Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 22:49 | 
 |  
               | 
 |  
               | Nie zebym narzekal ale jak bedziemy spiewac ciagle 'tylko' ''hej hej Sandecja'' i ''Kolejowy...'' to mnie szlag trafi. Mamy przyspiewki, ktorych nie spiewamy a jest ich conajmniej kilka i nie sa to parosekundowe hukniecia tylko calkiem fajne piesni z ktorymi trzeba ku*wa ruszyc i nauczyc ludzi spiewac np. na jakims ''luzniejszym'' meczu. Ogolnie doping na tym meczu dobry ale stac nas naprawde na wiecej. Ponawiam prosbe o zrobienie lokomotywy przy uzyciu bebna(http://www.youtube.com/watch?v=duA68zRpHkU). Minusem byla slaba komunikacja z C (nieraz oni costam zaczynali a my swoje i na odwrot, z reszta czesto tak jest) i wydarzenia ktore powinny byc zalatwione poza stadionem bo nic dobrego na sektorze nie przynosza. Tyle ode mnie narazie, jutro powrot na wyspe. Ostatnio jak bywam w Polsce to Sandecja wygrywa kazdy mecz u siebie, moze wiec wpadne na Widzew:) POZDRO!
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Timador 

| 

|  Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 11:07 | 
 |  
               | 
 |  
               | ostatnio to wszystkie mecze u siebie wygrywaja :P:P bez wzgledu czy jestes hehehe :) 	  | JPiPK napisał/a: |  	  | Ostatnio jak bywam w Polsce to Sandecja wygrywa kazdy mecz u siebie, moze wiec wpadne na Widzew:) | 
 |  
				| _________________ Kłopotowska husaria gniew swój uwalnia , stale tempa nie zwalnia !!!!!!!!!! JNP
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| bacin 

| 

|  Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 13:47 | 
 |  
               | 
 |  
               | Człowiek z Cracovii, który siedział na płocie, w sposób kulturalny, zabawny, ale skuteczny, nakręcał ludzi do dopingu. 
 Co ważne, na F w stronę środka boiska nie zawsze łatwo ogarnąć gniazdo, więc taki "łącznik" bardzo się przydał. Obserwował gniazdo i dzięki niemu w miarę równo szliśmy z dopingiem.

Może by tak na dłuższą metę?
 Chyba, że nie znam się i jestem do wycięcia razem z moim pomysłem - wtedy proszę o wybaczenie ; )
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Bzymcio 

| 

|  Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 14:47 | 
 |  
               | 
 |  
               | dwie osoby na przeciw ludzi po prawej i lewej stronie gniazda na pewno dużo ułatwią dobre dopingowanie, Pan z KSC non stop nakręcał wszystkich swoimi tekstami, wymyślnymi zachętami, które najczęściej wzbudzały uśmiech na twarzy i mobilizowały do głośniejszego śpiewania typu cicho, możecie głośniej, oddychamy oddychamy!:) a zdarzyło się nawet "jebać Górnik" :)) |  
				| _________________ (: SANDECJA :)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| eSKa KolejarskieWiatraki

| 

|  Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 15:01 | 
 |  
               | 
 |  
               | Znacie liczbe obecnych zgód ? |  
				| _________________ KIBICE SANDECJI W NOWYM SĄCZU musza położyć kres wojnie, bo inaczej wojna położy kres KIBICOM.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Bianconeri 

| 

|  Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 15:06 | 
 |  
               | 
 |  
               | Wisłoka 51 osób i GKS Katowice 9 osób :D |  
				| _________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ
 |  |