Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:31
WYJAZDOWE ROZTERKI
Autor Wiadomość
grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 17:56   WYJAZDOWE ROZTERKI

EDYTA BY TERRORYSTA:
W ZWIĄZKU Z CIĄGLE POWTARZAJACYMI SIĘ "DYWAGACJAMI" W TEMATACH WYJAZDOWYCH, KTÓRE SŁUŻĄ DO INFORMOWANIA O WYJEŹDZIE A NIE DO "KŁÓCENIA SIĘ" KTO LEPSZY ITP POWSTAŁ TEN TEMAT, W KTÓYM MOŻNA PROWADZIĆ POLEMIKI ITP NA TEMAT ZALET JEŻDŻENIA NA WYJAZDY.

---
Ja pierdol.e widzę że ten temat "tętni życiem" =/ Co chwile jakieś wpisy na temat awansu do ekstraklasy,hurra optymizm ale...żeby wspomóc piłkarzy na wyjeździe gdzie TO IM JEST BARDZIEJ POTRZEBNE niż na meczach u siebie (gdzie wiadomo że atmosfera stoi na bardzo wysokim poziomie)to nie ma jednego czy drugiego "ekstraklasowca" !!! Sam trenejro o tym spominał w którymś tam wywiadzie swoim. Same mecze u siebie to nie wszystko,więc ok.80% forumowiczów niech się lepiej zastanowi w jaki sposób tak naprawdę wspieracie piłkarzy i w ogóle cały klub Nasz Kochany Sandecję! ...Wydając te 20zł na meczu u siebie co 2 tygodnie to chyba tylko szczyt Waszej pomocy do tak upragnionego awansu.Wiadomo,lepiej zostać w domu,obczaić wynik lub śledzić relacje na żywo a później wysyp wpisów na forum.Wiem że od tego jest forum,ale jechać na wyjazd to nie ujma i chyba lepiej coś napisać od siebie jak się było na tym wyjeździe!.. Wstydźcie się i uczcie "ŻYCIA KIBICOWSKIEGO Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA" choćby od takiej ekipy jak Górnik Zabrze,jeżdżą zawsze i wszędzie i oczywiście full klatkę wypełniają + frekwencja i doping u siebie.... Samo produkowanie się i wymądrzanie na forum nie ROBI jednego z drugim KIBICEM SANDECJI ! Amen.
PS...Mnie tu h.uj strzela że kolejne takie wyjazdy Sandecji a ja kiszę gdzie kiszę...
Ostatnio zmieniony przez TERRORYSTA Pią Kwi 09, 2010 07:27, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

Snoopi86

Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 18:23   

madre slowa powyzej a po drugie roznica kosztow na wyjazd bedzie zwracana czy jak to sie ma??
[Profil] [PM] [E-mail]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 18:39   

Nie każdy ma opcję wyjazdów, mimo, że bardzo by chciał- chcąc, nie chcąc Gruby też się do tej grupy zaliczasz. Z drugiej strony jak jedzie większa ilość, to wszyscy beczą, że pikniki jadą. Kto ma jechać, ten jedzie i tyle. Sam bardzo bym chciał jechać, ale póki co nie jest to możliwe i tyle w temacie.

Jeśli tylko kogoś puszczają obowiązki i hajs to winien jechać, dla młodszych odbiorców jako zachętę dodam, że to daje jakieś 50 punktów lansu na nasza klasa i 120% JP- to jako komentarz niektórych ludków dla których jest to moda.

wel

Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 18:58   

Cytat:
50 punktów lansu na nasza klasa i 120% JP

A można wymienić na Eurogąbki? :P :D

Pogoda zapowiada się znośna, pakujemy się i jedziemy na mecz :).
[Profil] [PM]

Ruper
[Usunięty]

Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 19:07   

Z Łęczną może i dadzą rady nawet bez sporego dopingu ale do Łodzi trzeba już ich wspierać! To będzie mega ważny mecz.

smnns

Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 19:10   

takie kalkulacje są bezsensowne ... jak tylko jest szansa to trzeba jechać - decydujemy sie i zapisujemy szybko .
[Profil] [PM] [E-mail]

Snoopi86

Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 19:14   

szczerze to zawiodlem sie dzisiaj jak uslyszalem przy zapisie liczbe jaka jedzie;/ jest jescze jutro chwila ale...
[Profil] [PM] [E-mail]

sanch3z
[Usunięty]

Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 19:46   

grubas_KKS napisał/a:
Ja pierdol.e widzę że ten temat "tętni życiem" =/ Co chwile jakieś wpisy na temat awansu do ekstraklasy,hurra optymizm ale...żeby wspomóc piłkarzy na wyjeździe gdzie TO IM JEST BARDZIEJ POTRZEBNE niż na meczach u siebie (gdzie wiadomo że atmosfera stoi na bardzo wysokim poziomie)to nie ma jednego czy drugiego "ekstraklasowca" !!! Sam trenejro o tym spominał w którymś tam wywiadzie swoim. Same mecze u siebie to nie wszystko,więc ok.80% forumowiczów niech się lepiej zastanowi w jaki sposób tak naprawdę wspieracie piłkarzy i w ogóle cały klub Nasz Kochany Sandecję! ...Wydając te 20zł na meczu u siebie co 2 tygodnie to chyba tylko szczyt Waszej pomocy do tak upragnionego awansu.Wiadomo,lepiej zostać w domu,obczaić wynik lub śledzić relacje na żywo a później wysyp wpisów na forum.Wiem że od tego jest forum,ale jechać na wyjazd to nie ujma i chyba lepiej coś napisać od siebie jak się było na tym wyjeździe!.. Wstydźcie się i uczcie "ŻYCIA KIBICOWSKIEGO Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA" choćby od takiej ekipy jak Górnik Zabrze,jeżdżą zawsze i wszędzie i oczywiście full klatkę wypełniają + frekwencja i doping u siebie.... Samo produkowanie się i wymądrzanie na forum nie ROBI jednego z drugim KIBICEM SANDECJI ! Amen.
PS...Mnie tu h.uj strzela że kolejne takie wyjazdy Sandecji a ja kiszę gdzie kiszę...

Skoro sie kisisz gdzie sie kisisz to sie nie pompuj, bo Twoje czy Nasze afisze i "na siłe" namawianie na wyjazd nic nie zmienią niestety o czym już nie raz sie przekonaliśmy. Kto ma jechać ten pojedzie i chyba tyle w tym temacie. Każy kto czuje się kibicem Sandecji pojedzie bez chwili zastanowienia... I proszę mi się tutaj nie bronić argumentami typu: że niemam pieniedzy czy czasu, bo w tygodniu nie jeden wiecej przelewa na wóde, browar lub inne używki czy cokolwiek innego. Wiem po sobie bo nie pracuje, nie kradne i nikt mi nie daje a "jakimś cudnym" sposobem udaje mi sie wykombinować na wyjazd :-)
Także... Może to nawet lepiej jechać znow poraz enty jechać tym samym skladem, przynajmniej jest on w 100% oddany klubowi. A robic na siłe z kogoś kibica niema sensu. A i poźniej nikt do nikogo nie będzie mial pretensji w razie.... nie dopingowania oczywiście :-)
Pozdro i dozo na szlakuuuuuuu :D

kolafy

Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 22:07   

7000 ludzi na stadionie u siebie na wyjeździe max 200 wstyd panowie choć raz na rundę jak by każdy pojechał nic by się nie stało! Jutro do 12 zapisy jest nas trochę ale ile by nie było to i tak jest za mało hehe

ZAPRASZAMY
[Profil] [PM]

Rudolf_1910
[Usunięty]

Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 22:32   

Pampersy co poniektórych nie puszczają :D a przyśpiewkę " jazda z ku***" śpiewają 100 razy głośniej niż "MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ" ;)

DO ZOBACZENIA W SOBOTĘ NA ZBIÓRCE !

syfon12
Łoboz Marcin

Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 00:02   

Jutro sie melduje w Bronxie. Czas to czas moze dziadka wpuszcza do autobusu:)
[Profil] [PM] [E-mail]

Masahiko

Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 01:52   

Biadolenie niczemu nie służy. Możecie wybrać dwie drogi. Jedna to stała ekipa wyjazdowa, która będzie zawsze "kumała" o co chodzi i niezależnie od rywala będzie jeździła. Druga opcja to taka, gdzie na wyjazdy jeździ dużo więcej kibiców. Trzeba pamiętać, że większość z tej 7tys. widowni to tzw "pikniki" (do których i ja należę). Takie osoby trzeba zachęcić, pokazać im że na wyjazdach często bywa ciekawiej niż u siebie. Trzeba stworzyć kulturę jeżdżenia na wyjazdy. Gdy powiedziałem znajomym że chciałbym pojechać na wyjazdowy mecz Sandecji do Łodzi to padło pytanie: "a nie boisz się?" i takie przeświadczenie funkcjonuję w świadomości. Trzeba ludziom w jakiś sposób przekazać, że wyjazd to nie zadymy i ustawki, ale świetna wyprawa w doborowym towarzystwie :)

kolafy

Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 07:17   

Masahiko normalnie chyba pierwszy raz napisałeś coś mądrego odnośnie kibicowania... fakt, faktem u nas wyjazd to w pewnym sensie nowość choć atmosferę wyjazdu, a raczej małą cześć mogło dużo osób już załapać czy to w Stróżach czy Brzesku, a i przecież dużo osób było w Lublinie wiele zależy od pikników którzy już jeżdżą aby namawiać kolegów i przekonywać ich że to żadne zło czy coś. Do Łodzi myślę że specjalnie nie trzeba będzie nikogo namawiać i uświadamiać żeby jechał bo rywal z pierwszej pułki ale na razie skupmy się na Łęcznej która w sumie nie jest byle jaką drużyną każdy przecież pamięta ją z Ekstraklasy! Chce jeszcze dodać że właśnie na wyjeździe widać jak kibice są zżyci że sobą jak sobie potrafią pomagać nawet dzieląc się dobrami takimi jak kanapki i nie ma się co śmiać bo taka jest prawda, czasem na Kilińskiego niestety nie umiemy w ostatnim czasie dotrzymać tego poziomu ale każdy z takich jak ja wierzy że kiedyś wszystko będzie jak należy. Do zobaczenia jutro!
[Profil] [PM]

MARCO

Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 08:48   

a propo kanapek . Chciałbym żeby każdy się wkońcu w nie zaopatrzył bo ja nie będe pół składu wykarmiać ;-) Pozdro i do jutra

INDOR
WHAT'S UP

Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 15:02   

Dla zgód MARCO kanapki zawsze muszą być w "pogotowiu".
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » WYJAZDOWE ROZTERKI
[ ZAMKNIĘTY ]