Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
ŁKS Łódź - Sandecja
Autor Wiadomość
Matix1986

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 02:18   

Serce roslo patrzac na gre Sandecji:) Brawo chlopaki:) Z tą forma EX bedzie nasza:)
[Profil] [PM] [E-mail]

Frodo
Paciarka

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 02:43   

Ahhh co za wspaniały mecz, chyba najpiekniejszy na wiosne !
Jak przy stanie 0:1 komentator powiedział "Sandecja niespodziewanie prowadzi" to pomyślałem sobie, że się jeszcze zdziwi, no i faktycznie "Sandecja niespodziewanie wygrała mecz". Nasza gra była wspaniała, bardzo ładna główka Gawęckiego, następnie nieuznany, ale prawidłowy gol, potem bramka Bębenka a na dobicie śliczny strzał Jończyka.

Na otarcie łez, dla ŁKS bardzo ładna bramka Tomasza Hajty.

Brawo Sandecja !
[Profil] [PM] [E-mail]

witoldx1

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 10:23   

BRAWO SANDECJA !!! Piękny mecz !!! SZACUN DLA KIBICÓW!!! Wygrana poszła w świat!!! POZDROWIENIA Z IRLANDII!!!
[Profil] [PM]

misns

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 10:35   

Czasami tak sie zastanawiam czy to naprawde rzeczywistosc czy tez zyjemy w jakims matrixie,co tu duzo pisac ekstraklasa coraz blizej :-)

wel

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 10:41   

Oglądałem dzisiaj powtórkę z meczu i rozwalił mnie komentarz po golu Hajto, który słowami komentatora był "w stylu Jończyka" :D.

A tak w ogóle to jest progres w komentarzach meczy Sandecji w TV, bo o ile ten z Widzewem był bardzo stronniczy (co ta jakaś Sandecja chce w Łodzi), to już ten był bardziej stonowany, z większym szacunkiem dla naszych graczy.
A komentarz przytoczony przeze mnie wyżej tylko to potwierdza i oby tak dalej.
[Profil] [PM]

ArbuzKSC
Jak Skarabeusz...

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 11:29   

No cóż... musimy się przyzwyczaić, że nastawienie dziennikarzy do Sandecji jest takie a nie inne... Cały następny sezon będziemy słyszeć, że jesteśmy niespodziewanym beniaminkiem, że pierwszy sezon w całej historii klubu na najwyższym szczeblu rozgrywek, że niespodziewany remis, niespodziewane zwycięstwo, niespodziewane utrzymanie... Pismaki mają swój własny świat, w którym żyją.
[Profil] [PM] [E-mail]

Miedziowy
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 11:39   

Witam z Miedziowego Zagłębia.
Panowie, to co wczoraj pokazali wasi piłkarze sprawia, że o Sandecji trzeba myśleć jak o drużynie ekstraklasowej, nie jakiejś pierwszoligowej! Patrząc na cały sezon, to wy zasługujecie na awans, nie ŁKS, bo Widzew wiadomo...Miałem okazję oglądać wasz wczorajszy mecz i ten na Hutniku Wisły z Lechem. Żenujące to było w porównaniu z meczem w Łodzi. Prezent na 100-lecie klubu w postaci awansu do EK nalezy wam się absolutnie i tego wam życzą kibice Zagłębia Lubin. Szykujcie się już na EK. Potrzeba nam świeżości, nowej ekipy, czegoś co uatrakcyjni EK, potrzeba nam Sandecji Nowy Sącz. Pozdrowienia z Lubina od kibiców Zagłębia dla kibiców Sandecji!!!

Bianconeri

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 11:47   

Świerczewski
- Co ?
PROWINCJA !!

:D

Masahiko

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 11:52   

Pan Piotr nie zachwycił wczoraj to fakt.

Bardzo ładny mecz. Wielkie podziękowania dla piłkarzy za świetne widowisko i szacunek dla kibiców, bo czasem dawało się ich usłyszeć :)

Bianconeri

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 11:57   

To już nawet nie chodziło o grę Piotrusia tylko nasze przyśpiewki były ripostą na jego wypowiedzi w gazetach na temat Sandecji, nowego Sącza itp.

Gwiazdor ...

x_cite

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 11:57   

Miłe słowa Miedziowy! Miejmy nadzieję, że do zobaczenia w EK:)
[Profil] [PM]

misns

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 12:41   

No wlasnie slyszalem ze piotrus sie mocno zagalopowal w wywiadach...
gwiazdorzyna chyba zapomniala skad pochodzi...

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 13:49   

nie wierzylem, ale jednak sie stalo;)

Ale do tej skrzynki wodki jeszcze daleko;)

Sam mecz wczoraj to dobra destrukcja z naszej storny, choc wydawalo mi sie ze ciezko bylo juz cos potem zrobic pod polem karnym. dwie pierwsze bramki fajne zagrania. trzeciej ne widzialem. LKS nie gral porywajacej pilki
To co mnie cieszy, to to ze jak wygrywamy to dobitnie, jedynie Gornik ograny 2:1

Pozdro dla bedacych na meczu

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Czorny16

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 14:02   

bedzie jakis filmik z dopingu??????:)
[Profil] [PM]

RydzSmigly

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 14:14   

chyba wszystko zostało powiedziane, ja tylko dodam, że cieszę się, że nie miałem racji co do Piotrka Banii, serce miał do walki i naprawdę był mocnym punktem zespołu za co mu podziękowałem w Łodzi! :) Brawa dla trenera, że dał mu szansę!

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » ŁKS Łódź - Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]