Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Sandecja Nowy Sącz - Warta Poznań 1 maja, 16:00
Autor Wiadomość
biker_ns

Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 07:54   Sandecja Nowy Sącz - Warta Poznań 1 maja, 16:00

Jeszcze dobrze nie ochłonęliśmy po wczorajszym wieczornym sukcesie naszej drużyny,a już pora zacząć dyskusję o następnym rywalu którym będzie drużyna Warty Poznań.
Warta Poznań to solidna drużyna zajmująca po 26 kolejkach 7 miejsce z dorobkiem 38 pkt na co składają się/11 zwycięstw,5 remisów i 10 porażek/stosunek bramek to 40 strzelonych do 30 straconych.Poznański zespół posiada w swoich szeregach kilku znanych piłkarzy między innymi byłego zawodnika Lecha Poznań Piotra Reissa,który jest obecnie liderem tabeli strzelców I ligi z 13 trafieniami.
Wydaje się że w meczu tym kluczową rolę odegra przygotowanie kondycyjne jako że będzie to trzeci mecz w naprawdę niedługim odstępie czasowym.
Pozwolę sobie jeszcze na może zbyt daleko wybiegające stwierdzenie,że Wrta jest jedyną drużyną w tabeli której nie grozi ani spadek/8 pkt.przewagi nad strefą spadkową/ani awans/9 pkt.straty do 2 miejsca/
Proszę o wyrażenie swoich opini,przewidywań o wyrażenie swojego zdania na temat najbliższego meczu który już za dwa dni.
Ostatnio zmieniony przez biker_ns Czw Kwi 29, 2010 09:08, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

szymon_YG
Young-Group '04

Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 08:32   

na prośbę kolegi z Polonii...

na meczu z Wartą będą dostępne szale po 25zł oraz vlepki

vlepki
http://i45.tinypic.com/316u8eq.png
http://i48.tinypic.com/w8w6zb.jpg

szale
http://i45.tinypic.com/16m0ew6.jpg

pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę !

[Profil] [PM]

qqq

Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 09:39   

Przeanalizowałem ostatnie 8 kolejek sezonu. Mamy najlepszy mozliwy TERMINARZ !!! Oto ostatnie 8 kolejek do rozegrania Sandecji oraz 3 najgrozniejszych rywali:

Sandecja - 8 meczy -> 5 u siebie | 3 na wyjezdzie
Gornik Zabrze - 8 meczy -> 2 u siebie ( !!!! ) | 6 na wyjezdzie ( !!!! )
ŁKS - 8 meczy -> 3 u siebie ( !!! ) | 5 na wyjezdzie ( !!! )
Pogoń Szczecin - 8 meczy -> 4 u siebie | 4 na wyjezdzie

ŁKS, Gornik i Pogon maja jeszcze mecze miedzy soba ( !!! ) wiec straci ktos punkty. Do tego Gornik ma jeszcze mecz z Widzewem, tak jak i Pogon ( obie maja go na wyjezdzie ), wiec nie licze na to ze wygraja. Tylko ŁKS ma ten mecz juz za soba.

Sandecja ma juz ŁKS oraz Gornik i Pogon za soba, a Widzew ma u siebie. DO tego 6 meczy na wyjezdzie Gornika -> nie licze na to ze beda wygrywać + maja mecze z Pogonia, ŁKS i Widzewem . ŁKS to samo, 5 meczy na wyjezdzie -> po takiej grze jaka prezentuja moim zdaniem odpadna w walce o awans + do tego maja mecze z Gornikiem i Pogonia. Pogon Szczecin ma w 4 meczu dom/ 4 mecze wyjazd wiec nie najgorzej, ale maja mecze z Gornikiem, Pogonia i Widzewem.

To tylko taki schemacik. Interesujmy sie kazdym najblizszym meczem na razie, walczmy o 3 ptk. Wtedy bedzie Dobrze :) Za 5 kolejek moim zdaniem bedzie wszystko jasne.
[Profil] [PM] [E-mail]

xhy

Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 09:48   

Bilans Warty na wyjazdach 4/2/6 w tym 2 ostatnie mecze na wyjeździe przegrane, myślę że w takim gazie powinniśmy z Wartą wygrać.
Obstawiam 2:1 dla nas.
[Profil] [PM] [E-mail]

AdoDC

Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 10:03   

Obawiam się tego meczu tak jak i obawiałem się spotkania w Łęcznej. Jednak gramy w domu gdzie jesteśmy niepokonani więc liczę na minimum remis. Warta ma do nas 8 punktów straty, lecz jest to solidna drużyna 1ligowa. Tak jak już wspomniał Biker_NS ma w składzie kilku znanych piłkarzy, lecz tego co najbardziej się obawiałem u nich już nie ma. Marcin Klatt przeszedł w zimie do Pogoni Szczecin. Jest też groźny choć już zaawansowany wiekowo Piotr Reiss obecny lider klasyfikacji strzelców w 1 lidze, lecz kilka goli ma z karnych których mam nadzieję w sobotę nie będzie. Warta 2 ostatnie mecze na wyjeździe przegrała... liczę że ta passa zostanie podtrzymana. Ciekawe czy Aleksander zagra od 1 minuty?
[Profil] [PM] [E-mail]

krzysztof
[Usunięty]

Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 10:46   

Będzie ciężko, ale gramy u siebie. Trochę boję się , że szansa awansu, która krystalizuje się może sparaliżować nieco grę Sandecji. Grajmy jednak swoje, pewnie w obronie, mądrze w pomocy, w końcu wpadnie. Doping nie zawiedzie!

K@KS

Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 10:51   

ja dalej nie mogę uwierzyć w naszą pozycje itp
ale Warta gra bez szału, a my gramy u siebie, więc mimo, że mocno się tego meczu obawiam stawiam 2:0 dla nas
[Profil] [PM] [E-mail]

klap
Kibic

Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 10:55   

ja również licze na 2-0 dla Naszych !!!

Masahiko

Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 12:13   

Nie ma co się obawiać :) niezależnie jaki wynik padnie w sobotę i tak w dużej liczbie podziękujemy piłkarzom za grę. Drużyna jest mocna, gra na swoim (niezdobytym jeszcze) terenie. Nic tylko przyjść, dopingować i nacieszyć oko dobrym widowiskiem sportowym.

Jak zwykle pobawię się w obstawianie wyniku i stawiam na 3:1, po bramkach Gawęckiego, Borovcanina i Urbana. Pozdrawiam.

GoToSleep
..::KKS SANDECJA::..

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 12:18   

A ja powiem 2:0 po pewnej wygranej Sandecji :)

[Profil] [PM] [E-mail]

Frodo
Paciarka

Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 13:28   

3:0 dla nas po radosnym futbolu :)
[Profil] [PM] [E-mail]

biker_ns

Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 13:29   

Sandecja Nowy Sącz - Warta Poznań, godz. 16:00, sędzia: Tomasz Wajda (Żywiec).

Ciekawa sprawa ten sam sędzia sędziował nam mecz Warty w Poznaniu na jesień:)

divers

Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 15:38   

Wszystko jest możliwe ja stawiam na 4:1 dla Sandecji ;]
[Profil] [PM] [E-mail]

lukas33

Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 16:38   

A ja myslę , ze to bedzie bardzo trudny mecz u siebie. Trzeci mecz na przestrzeni tygodnia. Rywal przecietny ale szalenie niewygodny. Na pewno bedzie się bronił niemal całą druzyną, przeszkadzał, czesto faulował, porwie tę gre na strzępy i bedziemy skazani na ciągłą gre w ataku pozycyjnym. Dlatego typuję 1-0 po cięzkim fizycznym meczu.
[Profil] [PM] [E-mail]

Frodo
Paciarka

Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 18:41   

Sandecja Nowy Sacz - Warta Poznan 01-05-10 16:00 1,80 3,30 3,90
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja Nowy Sącz - Warta Poznań 1 maja, 16:00
[ ZAMKNIĘTY ]