Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Sandecja Nowy Sącz - Warta Poznań 1 maja, 16:00 |
Autor |
Wiadomość |
radek
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 10:58
|
|
|
grali,chcieli,nie wyszło i tyle jest punkt i z tego należy się cieszyć a zachowanie po straconej bramce to parodia wtedy kiedy potrzeba krzyknąć była cisza zresztą prowadzenie dopingu u nas jest na poziomie 3 ligi |
|
|
|
 |
witoldx1
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 11:09
|
|
|
Ja nie oglądałem meczu bo mieszkam za granicą ale czytałem relację na żywo i miałem wrażenie że piłkarze warty byli skupieni raczej na wyeliminowaniu jak najwięcej piłkarzy Sandecji przez faule, strasznie brudna gra widać po kartkach a ten ich trener to jakiś psychiczny przezywał sędziego robił cuda ale jak się nie umie grać to trzeba nadrabiać.W poprzednim meczu sandecja też miała dużo kontuzji myślę że do końca już tak będzie po trupach do celu a celem jak widzę jest zrobić wszystko żeby Sandecji nie udało się wejść do extraklasy bo jeśli się tak stanie to pokarze jaka pierwsza liga jest słaba nawet w komentarzach to widać jak każdemu ulżyło "głową muru nie przebijesz" lub "twierdza warta nie do przejścia" "Górnik nie do zatrzymania" też mi sensacja że wygrał ze spadkową drużyną zespól który chce wejść do extraklasy albo ŁKS oprucz dużych stadionów to z widowiskowego punktu widzenia nie mają nic do zaoferowania.SANDECJA JUŻ ZROBIŁA DUŻO DLA POLSKIEJ PIŁKI I DO KOŃCA SEZONU JESZCZE SPORO NAMIESZA!!!SANDECJO JESTEŚMY Z TOBĄ!!!!!!DO BOJU!!!!!! PS może ma ktoś jakieś filmiki z meczu? |
|
|
|
 |
Frodo
Paciarka
|
|
|
|
 |
Snoopi86
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 12:09
|
|
|
a ja bym wyj... pol stadionu za takie pier... o zawonikach...Gawęcki chujo.... Różalski pajac bo zdarzylo mu sie bramke puscic...Sandecja chujo... bo przeciez nie przegrala znowu u siebie...ech |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 12:13
|
|
|
Szydera jest zawsze i na każdym stadionie- sam nieraz szydzę- a Gawęcki w tym meczu wyjątkowo się prosił. Nie ważne- gramy dalej. Oby do przodu. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
Snoopi86
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 12:18
|
|
|
wiadome jest ze nie wyjda ci wszytskie mecze w zyciu na jenym wysokim poziomie wiec zamiast chlopa zdopingowac to lepiej zjebac od najgorszych czyz nie |
|
|
|
 |
seseba
123
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 12:54
|
|
|
Piłkarze sami często wypowiadają się, że gdy grają u siebie i coś nie idzie, to doping kibiców pozwala im wydobyć z siebie dodatkowe siły. Jak tu Gawęcki ma zagrać dobrze, jeśli zamiast słów zachęty zostaje zjechany z góry na dół, każdemu by się odechciało grać. Jeden remis i już się niektórym poprzewracało w głowach...
Trzeba być z zawodnikami na dobre i na złe, tak jak ktoś powiedział, nie są to maszynki do wygrywania. Nie można cały czas wygrywać, bo jeśli tak by było to widzimy się za dwa lata w finale Ligi Mistrzów! |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 12:58
|
|
|
Kibic sukcesu takiej oczywistej oczywistości nie zrozumie, ale jest szansa że się obrazi i na następny mecz już nie przyjdzie. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
BULI
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 13:04
|
|
|
No a potem będzie że cięko grają bo był remis.. trzeba im pomagac.. A połowa ludzi co go zwyzywała to pewnie jak by przyszło im wejsc na boisko i pokazać co oni umieją to pewnie by sobie nogi połamali.. Więc dziękujcie mu co już zrobił dla sandecji a zrobił dużo.. |
|
 |
kamilyes
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 13:17
|
|
|
na takie zachowanie poszczególnych osób trzeba odpowiednio zareagować i tyle w temacie. |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 13:33
|
|
|
Wiadomo, mozna zakomentowac jakies zle zagranie, ale kazdemu sie to moze zdarzyc, wiekszosc z nas gra w pilke i przeciez wiemy jak jest!! Tylko na takim komentarzu wypadaloby poprzestac a nie potem, gdy pilkarz znajduje sie przy pilce lub nie daj Boze nie wyjdzie mu jakies zagranie wykrzykiwac do niego rozne glupoty. Przeciez taka postawa nie pomagamy pilkarzom!! A oni przez takie czyjes pajacowanie zmieniaja zdanie o wszystkich kibicach!! Takie zachowanie trzeba eliminowac bo to tylko utrudnia gre pilkarzom, jesli wymagamy od nich dobrej gry to w zamian tez musimy im cos dac, musza byc dobre relacje w obie strony!! Widac wiele osob nie doroslo jeszcze nawet do ogladania pilki na stadionie...Z reszta NS to nie wyjatek, wszedzie komus wiecznie cos nie pasuje a przyszlo by takiemu kopnac pilke to by zajebal kolanem w czolo... |
|
|
|
 |
maniekKKS
Sądecki KKS
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 15:47
|
|
|
Nie ma co piłkarzy obwiniać w jednym tygodniu zagrali 3 mecze. Oni też są ludźmi i jak każdemu z nas po 2 bardzo ważnych meczach do tego na wyjeździe powoli wysiadała by psychika oraz fizycznie byli byśmy osłabieni.Ważne że jest 1 punkt. |
|
|
|
 |
wacek
Hamburg
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 16:12
|
|
|
Kolega ma racje wszyscy przyzwyczaili sie do zwycięstw ,a wy robicie tragedie jak druzyna remisuje. Niech nikt nie zapomina ze dwa lata temu Sandecja dopiero awansowala do drugiej ligi, wiem marzenia ale wrocmy na ziemie i cieszmy sie z tego co Ci chlopcy zrobili i chwala im za to. Tak uwazam a na Sandecje przyjdzie czas i pokaze jak sie w SĄCZU gra i kibicuje |
|
|
|
 |
qqq
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 16:34
|
|
|
Jestesmy na 2 miejscu razem z Gornikiem. 7 kolejek do konca. O czym my tu gadamy w ogole.....GOrnik ma jeszcze mecze z Widzewem, ŁKS i Pogonia. W tym 5 kolejek na wyjezdzie, a 2 u siebie.
Walczmy o bedzie dobrze :) |
|
|
|
 |
klipol
=FS=Klipol | PL

|
Wysłany: Pon Maj 03, 2010 02:47
|
|
|
3 mecze 7 punktów - plan wykonany w 200% przecież mecz z ŁKS-em wkalkulowana była porażka jeszcze przed sezonem!!!. Na Łęcznej remis by każdy brał w ciemno, z Wartą u siebie 3 pkt. czyli 4 punkty w trzech meczach, a nasi chłopcy zdobyli 7!! słownie SIEDEM punktów w trzech trudnych meczach w 7 dni, czy to mało? To nie premiership czy liga hiszpańska żeby mogli zadupcać co 3 dni i grać jak Barca :) !!!!! |
_________________ Ku Waszej pamięci Żołnierze Wyklęci |
|
|
|
 |
|