Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 13:20 |
Sandecja II - Victoria Witowice Dolne |
Autor |
Wiadomość |
Bianconeri
|
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 08:14
|
|
|
Ale ja wiem, że są, sam jestem jedną z nich, pisałem o proporcjach, szczególnie wśród "czynnych" osób.
A jaką radosną twórczość wtedy zaprezentowaliśmy w wymyślaniu "przyśpiewek" :D pełen spontan :) |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 08:23
|
|
|
PIERWSZY RAZ WIDZIAŁEM JAK POLICJANT SKŁADAŁ RĘCE W GEŚCIE MODLITWY I PROSIŁ O ZWROT RADIOLKI MOTOROLI NA TAMTE CZASY CUD TECHNIKI.ECHH ŁZA SIE W OKU KRĘCI JAK SOBIE CZŁOWIEK PRZYPOMNI. |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
seseba
123
|
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 10:26
|
|
|
Wiadomo, że Victoria najmocniejszym rywalem nie jest i pewnym krokiem zmierza do niższej klasy okręgowej. Jednak wynik 13:0 na pewno robi wrażenie. W 30 minucie z powodu kontuzji boisko opuścił Zbozień, oby to nie było nic poważniejszego.
Dla tych co nie byli na meczu relacja i zdjęcia...
http://sandecja.pl/Commun...30_ZDJECIA.html |
|
|
|
 |
misiek_1984
Misiek
|
Wysłany: Sro Maj 05, 2010 15:53
|
|
|
I bardzo elegancko :) Potrzebne sa nam solidne rezerwy, grajace w III lidze. Bo chyba do II ligi nie moga awansowac, bo to juz stopien centralny rozgrywek. Teraz awansu nic juz nie odbierze, a przy okazji mozna sobie pozwolic na taki wlasnie rewanz za pamietny IV-ligowy sezon 1995/96, kiedy to naszym kosztem awansowal Glinik Gorlice. A w Witowicach wtedy w powtorce bylo zaledwie 0:0, co m.in. zdecydowalo o pozniejszym zaledwie 3.miejscu w tabeli. |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Sro Maj 05, 2010 17:14
|
|
|
Do II nawet jakby mogly awansowac, to raczej finansowo za wysokie progi |
|
|
|
 |
klap
Kibic
|
Wysłany: Sro Maj 05, 2010 20:12
|
|
|
lepiej niech awansują i tam grają w 4 lidze przynajmniej będzie ciekawy mecz i wyjaz na Glinik :))) |
_________________ Soltanto Essa Sandecja
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sro Maj 05, 2010 20:50
|
|
|
Tia, na I drużynę ciężko większości dupe ruszyć a ty mówisz o wyjazdach na Sandecję II |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
klap
Kibic
|
Wysłany: Sro Maj 05, 2010 21:18
|
|
|
wiem Bianconeri masz racje ale Glinik to Glinik i pojechali by Ci co zawsze (to miałem na myśli) JA OSOTIŚCIE NA TAKI MECZYK BYM SIĘ WYBRAŁ Z WIELKĄ CHĘCIĄ... |
_________________ Soltanto Essa Sandecja
|
 |
wel
|
Wysłany: Sro Maj 05, 2010 22:24
|
|
|
Jak tylko dojdzie do meczu z Glinikiem, a wszystko zapowiada się, że taki dojdzie do skutku w nowym sezonie, obiecuje że się wybiorę :). |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Sro Maj 05, 2010 23:49
|
|
|
I WTEDY, BALONIK ZAŚPIEWA IM SWOJĄ STARĄ JUGOSŁOWIAŃSKĄ PIEŚŃ !!!!!!! MIODZIO NOSTRA BALONUSS :-))) |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
|