Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Dolcan Ząbki - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
Tomko54
|
|
|
|
 |
Ad@ś=)

|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 20:52
|
|
|
Witam.
Mam nadzieję, że jutro o tej porze będziemy w bardzo dobrych humorach wracać z Ząbek:)
Zanim jednak to nastąpi czeka nas kolejny ciężki mecz (a tak w ogóle czy w pierwszej lidze są jakieś łatwe?!). Dolcan wydaje się być w nierównej formie. Raz potrafi wygrać z dobrym GKSem a drugi raz przegrać ze słabą flotą (jednak na wyjeździe). Nasz rywal zaczyna niebezpiecznie zbliżać się do strefy spatkowej, zatem nie powinien się bronić tak jak Warta której nie zależało na zwyciestwie. I to powinna być dobra wiadomość bo będzie więcej miejsca na grę i ukąszenie przeciwnika:)
Jak wiadomo do Ząbek nie pojechał Piotrek, dlatego prawdopodobnie w pierwszym składzie wybiegnie Aleksander. Jeśli okaże się jednak, że Dolcanowi wystarczy remis i będzie chciał się bronić to wtedy może wejść Kmiecik który mam nadzieję że w przypadku zagrywania górnych piłek bedzie umiał zrobić z nich pożytek.
Mecz może się nam ułożyć różnie. Ja mam nadzieję, że nasi kopacze wyciągnęli wnioski z ostatniego spotkania i poprawią znacznie skuteczność. Szkoda, że Bebenek nie może wystąpić ale licze że inny piłkarz go godnie zastąpi i razem z Darkiem Gawęckim rozklepią przeciwnika.
Stawiam na wygraną Sandecji 0:2 po dobrym spotkaniu na wyjeździe:)
Jutro także mój debiut wyjazdowy i mam nadzieję, że przyniose szczęście;p
Pozdrawiam i do jutra. |
|
|
|
 |
wacek
Hamburg
|
Wysłany: Sob Maj 08, 2010 08:26
|
|
|
Jak zwykle Hamburg tez będzie kibicowal Sandecji,prosimy o namiary na relacje może jakieś radio? Pozdrawiamy Wszystkich Kibiców. |
|
|
|
 |
internacionale

|
|
|
|
 |
swierczyna [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Maj 08, 2010 18:53
|
|
|
1:1 , 2 punkty stracone |
|
|
|
 |
Raffio
Raffio

|
Wysłany: Sob Maj 08, 2010 18:56
|
|
|
a ja powiem że 1 pkt zdobyty w końcu mogliśmy przegrać |
|
|
|
 |
Trebor13
Trebor13

|
|
|
|
Myślę, że mimo wszystko jeden punkt zdobyty i to na trudnym terenie! Teraz tylko trzymać kciuki za Górnika..oczywiście Łęczna! |
|
|
|
 |
swierczyna [Usunięty]
|
|
|
|
Raffio napisał/a: | a ja powiem że 1 pkt zdobyty w końcu mogliśmy przegrać |
Patrząc z perspektywy awansu niestety stracone. |
|
|
|
 |
misiokoda

|
Wysłany: Sob Maj 08, 2010 19:01
|
|
|
owszem stracone. ja najbardziej ze wszystkiego żałują tego, że górnik ma lepszy bilans bezpośrenich meczy...jak ktoś oglądał relację to niech sie cieszy, że wogóle był remis bo obiekywnie patrzą chyba lepszy był niestety Dolcan... |
|
|
|
 |
wacek
Hamburg
|
Wysłany: Sob Maj 08, 2010 19:02
|
|
|
Gratulacje od Hamburga . Dobry wynik, i trzeba sie z tego cieszyć, niektórzy powinni ochodzić troche swoje zapaly odnośnie liczonych punktów. |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Sob Maj 08, 2010 19:07
|
|
|
Punkt jest punkt, zobaczymy co przyniesie na koniec sezonu. Z przebiegu meczu taki wynik chyba może jednak zadawalać.
świerczyna - ty chyba na tym forum też pojawiłeś się z "perspektywy awansu", pozdro dla ciebie!::D |
|
|
|
 |
misiokoda

|
Wysłany: Sob Maj 08, 2010 19:07
|
|
|
Górnik w dalszym ciągu gra pod presją, a u nas opadna emocje,zmniejszy się presja i będzie dobrze. nie uwierzę, że Górnik wygra wszystkie 7 meczy... |
|
|
|
 |
swierczyna [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Maj 08, 2010 19:09
|
|
|
Kilinskiego 47 napisał/a: | Punkt jest punkt, zobaczymy co przyniesie na koniec sezonu. Z przebiegu meczu taki wynik chyba może jednak zadawalać.
świerczyna - ty chyba na tym forum też pojawiłeś się z "perspektywy awansu", pozdro dla ciebie!::D |
Owszem, ale nie awansu Sandecji ;)
Po prostu lubię gadać z kibicami ,nieważne jakiego klubu |
|
|
|
 |
michalvcf

|
Wysłany: Sob Maj 08, 2010 20:30
|
|
|
Już chyba co poniektórzy przyzwyczaili się do zwycięstw...
Ale najważniejsze jest że nie przegrywamy, z Wartą zabrakło trochę szczęścia ale i tak to są bezcenne 2 punkty... w 5 ostatnich meczach 11 punktów chyba każdy o zdrowym umyśle brał by je w ciemno... |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Sob Maj 08, 2010 20:35
|
|
|
Dokladnie..Jest dobrze:)..Nie nastawiajmy sie tak na ten awans(wiadome ze wszyscy go bardzo chcemy!)...Patrzmy tak jak zawsze--wygrac kazdy kolejny mecz i zobaczymy pozniej co sie bedzie dzialo...czy to bedzie awans czy jednak nie:)...Fajnie jest pomyslec o awansie ale ochlodzmy te nadzieje i nie wywierajmy na zawodnikach zbytniej presji...:)
pzdr;] |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
|