Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Sandecja-Stal Stalowa Wola |
Autor |
Wiadomość |
internacionale

|
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 15:57
|
|
|
Mecz ze Stalówką w środę.... oby zarząd zastanowił się nad godziną meczu i nie chciał go rozgrywać o 15... |
|
|
|
 |
klap
Kibic
|
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 17:56
|
|
|
z tego co widziałem na którymś z portali sportowych (chyba 90minut) to mecz podobno o 16.00 |
_________________ Soltanto Essa Sandecja
|
 |
Bianconeri
|
|
|
|
 |
Trebor13
Trebor13

|
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 11:53
|
|
|
Zaczyna sie dla nas obfitujący w sportowe emocje tydzień.
Na pierwszy ogien idzie Stal Stalowa Wola i przestrzegałbym tu wszystkich przeliczających punkty przed hurraoptymizmem..wystarczy zerknąć na wyniki ostatnich meczy naszych środowych przeciwników! Grają już bez obciążeń i mogą pokusić sie o niespodziankę. Byle nie na Kilińskiego! Poza tym należy mieć w pamięci lekcję pokory, jakiej udzelili nam w poprzedniej rundzie (pokory, bo wtedy też miało być lekko, łatwo i przyjemnie!). Z drugiej strony należy nam sie rewanż za tamtą porażke, więc mimo wszystko, jesli mamy się liczyć w walce o utrzymanie :-) to ten mecz należy ..... wszyscy wiedzą co! Więc nie zapeszajmy! |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 12:34
|
|
|
ja tego meczu boje się bardziej niż niedzielnej konfrontacji z Widzewem.....
no ale trzeba zacisnąć kciuki a chłopaki muszą to po prostu wygrać, tabela układa się pod nas , potknęliśmy się 2 razy rywale nie potrafili tego wykorzystać, teraz niech potykają się oni a my marsz na EK.......poniosło mnie:) |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
AdoDC
|
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 12:38
|
|
|
Oby była wygrana, nawet po słabej grze... byleby 3 punkty były.
Mam nadzieję że Stalówka nie będzie murować bramki jak Warta. |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 13:39
|
|
|
Od pierwszej minuty musi ruszyć nawałnica. Tutaj już do przerwy powinno być 2:0. Meczu nie powinniśmy się obawiać. Wiecie może ile biletów poszło? Na Widzew już w piątek nie było miejsca siedzącego :) |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 13:42
|
|
|
W środę to chyba tłumów nie będzie, większość raczej gada od jakiegoś czasu tylko o niedzielnym meczu z Widzewem. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 14:19
|
|
|
Ja też myślę, że w środę to maksymalnie 2500-3000 widzów, i to przy sprzyjającej aurze. |
|
|
|
 |
mc71
|
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 15:53
|
|
|
Bianconeri napisał/a: | W środę to chyba tłumów nie będzie, większość raczej gada od jakiegoś czasu tylko o niedzielnym meczu z Widzewem. |
Nic mnie bardziej nie denerwuje... Bo to nie sa typowi kibice sukcesu, ktorzy chodza na każdy mecz bo ladnie grają i jest nadzieja, ze się im spodoba i zostaną dłużej na stadionie. To kibcie którzy nie chodza na Sandecje, tylko na Górnik czy Widzew... |
|
|
|
 |
GoToSleep
..::KKS SANDECJA::..

|
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 16:01
|
|
|
ja myślę że raczej nie o to chodzi tylko o to że jest to w środku tygodnia gdzie większość ludzi po prostu nie ma czasu... |
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 16:06
|
|
|
mc71 napisał/a: |
Nic mnie bardziej nie denerwuje... Bo to nie sa typowi kibice sukcesu, ktorzy chodza na każdy mecz bo ladnie grają i jest nadzieja, ze się im spodoba i zostaną dłużej na stadionie. To kibcie którzy nie chodza na Sandecje, tylko na Górnik czy Widzew... |
Hehe, no i powracamy do źródeł, dlatego bilety na taki mecz właśnie powinny być po minimum 20 złotych.:)
A poza tym co cię tu denerwuje, po co tak wnikać w motywacje ludzi pojawienia się na stadionie?
Dla klubu naprawde nie jest ważne czy to 20 złotych, które wpadnie do kasy pochodzi od ciebie czy od gościa, który pojawił się na stadionie zobaczyć sobie Widzewa.
Lepiej żeby tych ludzi nie było? Lepiej żeby było na stadionie 1000 osób? |
|
|
|
 |
wel
|
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 16:32
|
|
|
Cytat: | Dla klubu naprawde nie jest ważne czy to 20 złotych, które wpadnie do kasy pochodzi od ciebie czy od gościa, który pojawił się na stadionie zobaczyć sobie Widzewa. |
To zależy.
Może i tak jest, ale sądzę, że nie powinno.
Jeśli liczymy na "chwile" i zakładamy, że teraz to tylko takie 'wybryki' piłkarzy i następny sezon nie będzie już taki fajny, to i owszem, ważne żeby wyciągnąć teraz ile się da z tego co jest.
Natomiast jeśli budujemy prawdziwych kibiców, którzy co by się nie działo przyjdą, to już inna sprawa i wielu osobom wypowiadających się w temacie biletów o to chodzi zapewne, aby budować wspólnotę tych prawdziwych, a nie tymczasowych a co za tym idzie nie zachowywać się jak obecnie, że się coś ustala i tego nie dotrzymuje.
I powracając do początku, te 20 zł w sytuacji jak będzie źle jest duża szansa otrzymać od stałego kibica, od tymczasowego prawie nierealna. A wiec wartość większa, tak przynajmniej moim zdaniem.
Co do meczu ze Stalową, mam nadzieję, że wykończenie akcji powróci, bo w ostatnich 2 meczach tego brakowało. Bo walki o lepsze wyniki im odmówić na pewno nie mogę. |
|
|
|
 |
Tomko54
|
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 16:47
|
|
|
Jeśli Stal będzie murować bramkę tak jak podejrzewamy to jedyną receptą są... strzały z dystansu bo tego właśnie brakowało w meczu z Wartą i skończyło sie tak jak wszyscy wiemy... |
|
|
|
 |
|