Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:31 |
Mecz z Widzewem Łódz |
Autor |
Wiadomość |
tomek_ns3
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 15:36
|
|
|
Po meczu ze Stalówką można utwierdzić sie w przekonaniu ze lepszy jest młyn 150 osobowy gdzie każdy jest zaangażowany i daje z siebie wszystko, niż ten 500 osobowy (chociażby z Górnika), gdzie wiekszość stoi i ma w dupie doping. Dlatego osoby nie mające zamiaru bawić sie przy dopingu lepiej niech zasiądą na C, badz po drugiej stronie F. Ot co ;]. |
|
|
|
 |
david
Sandecja Nowy Sącz

|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 16:54
|
|
|
Kolego no nie mów że doping na stalówce był lepszy niż na Górniku hehe Gdyby naprawdę udało się załatwić nagłośnienie to będzie dobrze. Bo ludzie do polowy sektora F są chętni do śpiewania, ale nie zawsze wiedzą co mają śpiewać bo nie słychać młynowego :D |
_________________ Od żłobka ,aż po grób w moim sercu jeden klub !!! |
|
|
|
 |
tomek_ns3
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 17:04
|
|
|
Heh, chodzilo mi bardziej o to, ze gdyby bylo 500 takich osob, co tych 150 na Stalówce to doping bylby miazga. A nagłośnienie, jak juz mowilem, bardzo wiele moze pomoc w ogarnieciu tego. |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 17:26
|
|
|
Jak by się udało w miarę szeroko roztawić te głośniki- ten z lewej strony w kierunku lewej strony trybuny- tak, aby całe F mogło się dołączyć. Na Górniku cały sektor by śpiewał, ale od flag już nic nie było słychać, więc wszyscy usiedli. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 17:28
|
|
|
No na filmiku z dopingu widac na poczatku nawet jak caly sektor F wstał i spiewal...jedyne rozwiazanie to rzeczywiscie to naglosnienie:) |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
Raffio
Raffio

|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 17:35
|
|
|
a jak wyjdzie doping z nagłośnieniem w niedzielę to może klub pomyśli żeby na każdym meczu doprowadzić prąd |
|
|
|
 |
widzewfan [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 17:50
|
|
|
dacie radę i bez prądu.Najważniejsze jest nastawienie na doping.My przyjeżdżamy do Was z właśnie z takim nastawieniem. |
|
|
|
 |
jaro. s
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 18:54
|
|
|
Na Widzewie:
sektor C na czarno + szaliki.
Pozdr., SG |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 19:38
|
|
|
DO ''SEKTORA C'' TAKA MAŁA PROŚBA A JEDNAK ZNACZĄCA, NIE MA WYRYWANIA SIĘ Z WŁASNYM DOPINGIEM BO TO LIPNIE WYCHODZI, RAZEM DOPING PROWADZIMY TYLKO NA DWIE STRONY NA STALI NAPRAWDĘ FAJNIE TO WYSZŁO I NIECH TAK ZOSTANIE!!! |
|
|
|
 |
kamelKKS
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 19:48
|
|
|
ja bym proponował bardziej zachęcić chłopaków z C do naS:) |
_________________ KKS |
|
|
|
 |
qbas1995 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 20:09
|
|
|
Elo, Można jeszcze bilet na F dostać ?? Bo kompletnie głowy do tego nie miałem wcześniej. |
|
|
|
 |
BULI
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 20:25
|
|
|
Są jeszcze.. A jak się skończą w sekretariacie to i tak zostawią ich troche zeby sprzedać w kasach przed meczem.. tylko musisz przyjsc 2h wcześniej żeby go kupić.. |
|
 |
andrew_ns
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 21:09
|
|
|
Ja mam taką sugestię, żeby jednak ktoś jeszcze stanął, czy nawet usiadł na ogrodzeniu przed młynem bliżej środka sektora F, i pilnował dyscypliny, żeby wychodziło to wszystko równo, na górniku typ z Cracovii zrobił naprawdę dobrą robotę jak siedzisz z boku to nie słyszysz i nie widzisz wszystkiego, z jego pomocą wychodziło to dużo lepiej, było napewno równiej i przynajmniej każdy wiedział co i jak. Takie moje skromne zdanie:-) |
|
|
|
 |
narkins
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 21:28
|
|
|
Cytat: | andrew_ns
Wysłany: Dzisiaj 21:09 [Cytuj]
Ja mam taką sugestię, żeby jednak ktoś jeszcze stanął, czy nawet usiadł na ogrodzeniu przed młynem bliżej środka sektora F, i pilnował dyscypliny, żeby wychodziło to wszystko równo, na górniku typ z Cracovii zrobił naprawdę dobrą robotę jak siedzisz z boku to nie słyszysz i nie widzisz wszystkiego, z jego pomocą wychodziło to dużo lepiej, było napewno równiej i przynajmniej każdy wiedział co i jak. Takie moje skromne zdanie:-) |
Podbijam !!!!!
a co do sektora C to ja juz zmienilem na F zdecydowanie lepiej :):) i Zachecam innych z C aby przyszli na F :) !!! |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=MdHM2q7RCEg |
|
|
|
 |
misns
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 21:55
|
|
|
Cytat: | Podbijam !!!!!
a co do sektora C to ja juz zmienilem na F zdecydowanie lepiej :):) i Zachecam innych z C aby przyszli na F :) !!! |
No ktos musi zostac na sektorze C zeby wam odpowiadac :-)
Ale fakt ci co czuja w sobie sile do dopingu na maxa przez 90 minut to do sektora F :-) |
_________________ ...A ty Bracie mój,zawsze przy mnie stój... |
|
|
|
 |
|