Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Sandecja Nowy Sącz- Widzew Łódź
Autor Wiadomość
Frodo
Paciarka

Wysłany: Czw Maj 13, 2010 23:42   

Mecz na pewno bedzie trudny, ale licze choc na skromna wygrana 1:0
[Profil] [PM] [E-mail]

misiek_1984
Misiek

Wysłany: Pią Maj 14, 2010 00:36   

No coz... remis daje Widzewowi awans. Tego sie wlasnie obawialem, ze ten mecz w Nowym Saczu bedzie dla nich tym, w ktorym moga sobie zagwarantowac promocje do ekstraklasy.
[Profil] [PM] [E-mail]

Darek

Wysłany: Pią Maj 14, 2010 00:39   

Też liczę, że na mokrej śliskiej murawie może coś wpadnie dla nas. Niech będzie 1-0. Niestety pogoda zapowiada się deszczowa i pochmurna (największe opady w niedzielę). Jak już ktoś zauważył wcześniej ten mecz będziemy kończyć w egipskich ciemnościach. Najlepszą opcją byłoby przesunięcie go o godzinę wcześniej ale już chyba za późno na zmiany.
[Profil] [PM]

wel

Wysłany: Pią Maj 14, 2010 06:20   

Cytat:
Jak już ktoś zauważył wcześniej ten mecz będziemy kończyć w egipskich ciemnościach.

Specjalnie wczoraj sprawdzałem jak z tym czasem jest i generalnie mimo że zachmurzenie było całkowite to widoczność była przyzwoita i daleko mówić o jakiś ciemnościach.
Pod koniec meczu - owszem, dla obsługi foto - już średnio fajnie, ale jeszcze bez przesady.

Myślę, że spokojnie da się rozegrać mecz w tym czasie.
[Profil] [PM]

AdoDC

Wysłany: Pią Maj 14, 2010 10:15   

Sandecja Nowy Sącz - Widzew Łódź, godz. 18:05, sędzia: Mariusz Złotek (Stalowa Wola)

Sędziował on na 3 meczach Sandecji w tym sezonie :

Sandecja Nowy Sącz 1-1 Podbeskidzie Bielsko-Biała
Widzew Łódź 1-0 Sandecja Nowy Sącz
Sandecja Nowy Sącz 2-1 Górnik Zabrze

Co do meczu to każdy punkt z Widzewem jest czymś wspaniałym. Może akurat uda nam się szarpnąć na 2 : 1 tak jak z Górnikiem. Oby...
Wszyscy na F!!
[Profil] [PM] [E-mail]

bacin

Wysłany: Pią Maj 14, 2010 10:47   

Czy tylko ja źle wspominam sędziowanie meczu z Widzewem w Łodzi?
[Profil] [PM] [E-mail]

AdoDC

Wysłany: Pią Maj 14, 2010 10:56   

Pewnie nie tylko Ty. Tamten karny byl dziwny, ale potem powinien byc nastepny.
Ogolnie z Gornikiem dobrze sedziowal. Oby Widzew chcial u siebie na stadionie swietowac awans...
[Profil] [PM] [E-mail]

K@KS

Wysłany: Pią Maj 14, 2010 11:33   

AdoDC napisał/a:
Oby Widzew chcial u siebie na stadionie swietowac awans...

a co jeśli będzie chciał świętować u Nas ?
kurde, musimy spełnić jego zachcianke ? ;/
[Profil] [PM] [E-mail]

Frodo
Paciarka

Wysłany: Pią Maj 14, 2010 12:10   

Sandecja Nowy Sacz - Widzew Lodz 16-05-10 18:00 2,35 3,15 2,70

^He jestemy faworytem u buków w meczu z Widzewem =D
[Profil] [PM] [E-mail]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Pią Maj 14, 2010 12:31   

znowu teorie spiskowe....

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Maerqin

Wysłany: Czw Maj 20, 2010 16:41   

0-1 Blad ustawienia obroncow, dopiero 9 minuta meczu a tu zero pokrycia, widac jak trzech obroncow nikogo nie pilnuje.
0-2 Blad obroncow, szybko wykonany rzut wolny, czterech naszych obroncow praktycznie stoi i patrzy jak Sernas po raz drugi pakuje nam identyczna bramke.
0-3 Blad obrony i bramkarza bez dwoch zdan. Gdyby(wiem, gdyby) Rozalski zostal w bramce Jano bodajze zepchnalby pilkarza Widzewa do linii koncowej i moglo sie to skonczyc inaczej.
1-4 Znow szybko przeprowadzona akcja, nasi obroncy znow na polowie przeciwnika nie byli w stanie wrocic i upilnowac swietnie przygotowanych motorycznie Widzewiakow.
1-5 j.w.
1-6 j.w.

Nie chce zwalac calej winy na obrone ale nie mam wyjscia. Zawalili obroncy, zawalil tez trener decydujac sie na taka gre przeciwko Widzewowi. Chcieli grac otwarta pilke, chcieli grac to co zawsze to zagrali. Janas to przewidzial i postawil na kontry. Pilkarze Widzewa przewyzszali nas przede wszystkim szybkoscia. Trener nie mogl tego nie zauwazyc, jednak do konca meczu nie zmienil stylu gry. Nasi obroncy grali wysoko i od poczatku skazani bylismy na porazke. Dla mnie ten mecz nie powinien sie w ogole odbyc w takich warunkach a wynik to jakas parodia. Z reszta mamy kolejny mecz przed nami, ktory musimy wygrac a trener i pilkarze musza nam teraz udowodnic ze mecz z Widzewem to tylko wpadka.
[Profil] [PM]

DNL

Wysłany: Czw Maj 20, 2010 16:50   

JPiPK napisał/a:

0-3 Blad obrony i bramkarza bez dwoch zdan. Gdyby(wiem, gdyby) Rozalski zostal w bramce Jano bodajze zepchnalby pilkarza Widzewa do linii koncowej i moglo sie to skonczyc inaczej.

Gdyby piłka nie stanęła w wodzie to by Różalski ją przejął przed napastnikiem.
[Profil] [PM]

Maerqin

Wysłany: Czw Maj 20, 2010 17:08   

DNL napisał/a:
JPiPK napisał/a:

Gdyby piłka nie stanęła w wodzie to by Różalski ją przejął przed napastnikiem.

Chyba mowimy o dwoch roznych sytuacjach, nie wiem w ktorym momencie Rozalski(ktory ciagle stal na linii 16) mialby zlapac ta pilke, ktora jak mowisz ''stanela w wodzie''.
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja Nowy Sącz- Widzew Łódź
[ ZAMKNIĘTY ]