Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:31 |
Mecz z Widzewem Łódz |
Autor |
Wiadomość |
x_cite

|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 22:33
|
|
|
internacionale napisał/a: | W niedzielę na sektor F obowiązkowo BIAŁA KOSZULKA + SZALIK !!
+ każdy parę złotych (min. 2pln) do puszki
+ każdy ma śpiewać !
+ każdy ok 40min przed meczem na sektor F
(bo Wam pikniki miejsca pozajmują ;) |
Miłosz zmiana - zamiast białej koszulki - biała peleryna!;) hehe Ale tak poważnie - ma lać w niedzielę jak cholera a temperatura tylko 12 stopni na plusie. Masakra. |
|
|
|
 |
Raffio
Raffio

|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 22:42
|
|
|
wczoraj też miało tak lać a tylko chwile pokropiło
pogoda napewno nam dopisze ;P |
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 08:52
|
|
|
Ja na meczu z Górnikiem stałem z kumplami na schodach na środku trybuny F i jakoś dopingowałem co jak co ale musiałem się cały czas patrzeć na gniazdo i być bardzo czujny by usłyszeć co mamy śpiewać heh teraz pewnie przez to nagłośnienie będzie o wiele lepiej ... a i jeszcze jedno przeważnie siedzę na C ale jak mobilizacja to mobilizacja i wszyscy na F naprawdę fajnie jest po dopingować przez pełne 90 minut dlatego bardzo zachęcam SG do stawienia się na F aby z pewnością liczny młyn na tym meczu był jeszcze liczniejszy :) |
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 09:00
|
|
|
myśle, że na tym meczu padnie rekord w młynie, i co najlepsze nie bedzie to taki chaos jak był na Legii gdzie 600 osoób nie wiedziało co się dzieje. Później na Górniku ten właściwy młyn to już 800+, teraz przy odpowiednim nagłośnieniu będzie tysiąc ;)
oby ta chu#*a pogoda nie była aż taka zła w niedziele. |
|
|
|
 |
WojtekNS

|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 09:29
|
|
|
mam taka propozycje jak juz wcześniej ktos napisał zeby kilka osób stało na bramkach na całym sektorze F i pilnowało cały doping . Bo próbuje tu uświadomić wszystkim ze Widzew jest
jednym z takich klubów ze dopingują na całego !
Więc zachęcam wszystkich zeby dopingowali nasz kochana drożynę !
Wszyscy na sektor F biała koszulka + szalik ! |
|
|
|
 |
WojtekNS

|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 09:35
|
|
|
Musimy na tym meczu pokazac ze Sandecja liczy sie w Polsce ! |
|
|
|
 |
pawlus [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 10:40
|
|
|
mam pytanie czy wasi dzialacze robia problemy z wejsciem dla przyjezdnych? |
|
|
|
 |
klap
Kibic
|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 10:46
|
|
|
NIE, nie ma raczej żadnych problemów ! |
_________________ Soltanto Essa Sandecja
|
 |
AdoDC
|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 10:49
|
|
|
ale trzeba dodac ze kibice bez biletow raczej nie wejda... tylko beda stac za klatka |
|
|
|
 |
bacin
|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 10:51
|
|
|
Ciekawe ilu kibiców okaże się być z cukru, jeśli spadnie deszcz. Szkoda by było, żeby młyn na tym ucierpiał. |
|
|
|
 |
smnns
|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 11:41
|
|
|
raczej osoby chodzące na młyn nie wystraszą się pogody - co najwyżej ci co okazyjnie tam zaglądają mogą nie przyjść , ale będzie miało to swoje plusy , mimo że mniej liczny młyn to jakościowo lepszy . Nie będzie sytuacji w której znacznej części sie nie chce spiewać , czy wyciągnąć rąk z kieszeni do klaskania . |
|
|
|
 |
bacin
|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 12:10
|
|
|
http://new.meteo.pl/php/m...ntype=2n&id=463
Tutaj link do prognozy (ciągle aktualizowany). W niedzielę po 18 pogoda nie będzie najgorsza, deszcz konwekcyjny i wielkoskalowy w minimalnej ilości. Poczekamy na aktualizację, ale do 24h ta prognoza sprawdza się w 95%. |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 12:15
|
|
|
Takie pocieszenie dla tych co martwią się mniejszą frekwencją z powodu deszczu. Znając ludzi to bardziej im będzie szkoda tych 20zł które wydali na bilet niż tego, że zmokną przez te dwie godziny :) |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
witoldx1
|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 12:22
|
|
|
szcun dla kibiców zajebiście dopingujecie oglądam was i czytam to wiem ,byle tak dalej.PASY DO BOJU!!!!!!!!!!! pozdrowienia od ekipy z irlandii jesteśmy z wami.Kto w niedziele wygra ,kto? SANDECJA!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
SączerS
Sector 17

|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 12:30
|
|
|
kto ma byc na meczu bedzie czy cieplo czy zimno czy slonce czy deszcz i tyle |