Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
Bioły_NS
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 14:29 KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - Sandecja
|
|
|
Do meczu pozostają 2 dni ! Ten mecz jak i pozostałe trzeba wygrać jeśli chcemy walczyć jeszcze o awans ! Nie wyobrażam sobie innego wyniku niż zwycięstwo naszych ! Stawiam 0:2 |
|
 |
hary_
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 15:28
|
|
|
MECZ Z KSZOKAMI 2:0 DO PRZODU I TYLE |
|
|
|
 |
Robert Plant [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 16:30
|
|
|
Mam dość typowania wyników oraz z góry rozdzielania punktów pomiędzy Górnikiem a nami.
Wiem jedno, na ta chwilę szansa na awans jest i to dość realna. Jednak to wszystko może się zmienić już po 45min w Ostrowcu. Wszystko jest w naszych nogach bo to że Górnik straci te min 4pkt to bardzo wysoce prawdopodobne.
Więc nie rozglądajmy się na nikogo i do boju!!!
Sandecjo jesteśmy z Tobą!!! |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 16:38
|
|
|
KSZO na własnym boisku jest bardzo mocne i o punkty będzie ciężko.Ale kto nie miałby nadziei na wygraną Sandecji nie byłby jej kibicem!Wierzmy w 3 punkty! |
|
|
|
 |
maciek
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 18:00
|
|
|
KSZO - SANDECJA TVP Sport sobota godz. 17.50 bezpośrednia transmisja!! |
|
|
|
 |
arkoniusz

|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 18:14
|
|
|
Ja powiem tyle 2-1 do przodu i dalej walka od extraklase :D |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 18:19
|
|
|
2:1 dla gospodarzy. Czas wrócić na swoje miejsce i w ostatnich meczach dać pograć juniorom. |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
szczur1910
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 18:19
|
|
|
ja dostąpie tego zaszczytu i będe na tym meczu:) 3-1 dla nas:) |
|
|
|
 |
Robert Plant [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 18:33
|
|
|
Masahiko napisał/a: | 2:1 dla gospodarzy. Czas wrócić na swoje miejsce . |
Co według Ciebie do cholery oznacza swoje miejsce?? Może 5-6 miejsce a może środek Tabeli??
Sugerujesz że aktualne miejsce na jakim się znajdujemy jest dla nas za wysokie?? Gracze swoją ambitną postawą, ciekawą kombinacyjna grą i ofensywnym stylem NIE ZASŁUŻYLI na pozycję 2-3??
Czy właśnie to sugerujesz?
Jeśli tak to współczuję drużynie takiego kibica jak Ty |
|
|
|
 |
ArbuzKSC
Jak Skarabeusz...
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 18:38
|
|
|
Masahiko napisał/a: | 2:1 dla gospodarzy. Czas wrócić na swoje miejsce i w ostatnich meczach dać pograć juniorom. |
Jeśli uważasz, że Sandecja jest za wysoko i uważasz się za jej kibica, to może powinieneś kibicować stali stalowa wola. Co ty na to? Wtedy będziesz bardziej szczęśliwy |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 18:57
|
|
|
Źle się wyraziłem. Sorki. Oczywiście zasługujemy na pozycję, którą zajmujemy.
I oczywiście wierzę w zwycięstwo w Ostrowcu. |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
albert
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 19:23
|
|
|
co masahiko kibic sukcesu jesteś!jaby wygrali z widzewem to co pisałbyś że jesteś dumny itp.prosze cie weż sie puknij !!!!!! KKS SANDECJA!!!!!! 0-2 i ekstraklasa!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 19:29
|
|
|
Jestem raczej realistą.
Tak BTW to widzę, że powstał w Nowym Sączu nowy epitet - kibic sukcesu. Czekamy jak się to rozprzestrzeni i zaczną go używać kierowcy, sądeccy politycy czy sfrustrowani małolaci :) |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 19:34
|
|
|
panowie to temat KSZO-SANDECJA,wiec kazdy ma prawo do wypowiedzenia swojego zdania...i nie koniecznie musi byc ono optymistyczne taka jest idea forum dyskusyjnego :) ..ciezko mi uwierzyc w zwyciestwo w Ostrowcu,aczkolwiek serce pragnie tego zwyciestwa...i jezeli chodzi o moje nastawienie,to bynajmniej porazka z Widzewem nie ma tu nic do rzeczy,bo uwazam ja za zwyklą wpadke :), ja obstawie procentowo 45 % nasza wygrana,30% remis ,25% porazka |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 20:23 Re: KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - Sandecja
|
|
|
Bioły_NS napisał/a: | Nie wyobrażam sobie innego wyniku niż zwycięstwo naszych ! |
Ja sobie wyobrażam. Remis będzie sukcesem.
Awansu nie będzie i dzięki temu nadal będą świetne widowiska I ligowe na stadionie w Nowym Sączu (z czego się bardzo cieszę), a nie dramatyczna walka o utrzymanie w Ekstraklasie na stadionie Hutnika przy frekwencji 500 osób. Zadbajmy najpierw o obiekt i później myślmy o awansie, bo teraz byłoby to bez sensu (z punktu widzenia organizacyjnego).
Uprzedzając wasze krzywe jazdy: nie jestem kibicem sukcesu:), na Sandecji jestem na każdym meczu od ponad 15 lat. Pozdrawiam:) |
|
|
|
 |
|