Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Sandecja Nowy Sącz - Wisła Płock
Autor Wiadomość
Frodo
Paciarka

Wysłany: Pon Maj 24, 2010 15:19   Sandecja Nowy Sącz - Wisła Płock

Dziwne, że jeszcze nie ma tematu ? No więc zakładam. Mecz odbędzie się za 2 dni, 26 Maja w Dzień Matki. Przyjeżdza do nas Wisła Płock.

Normalnie powiedział bym, ze mecz typowo do wygrania, ale ostatnio zawsze to mówilem i albo dostawalismy grubo w plecy albo remisowalismy ze słabiakami, wiec teraz moze powiem tylko: Co ma być to będzie. Zresztą w awansie już sie praktycznie nie liczymy.

Pozdrawiam.
[Profil] [PM] [E-mail]

K@KS

Wysłany: Pon Maj 24, 2010 15:21   

Dograjmy ten sezon już do końca, oby na 3 miejscu.
Zwycięstwo bardzo by pomogło, ale jak nie wygrają to też nic wielkiego się nie dzieje.
Mam nadzieje, chociaż wątpie, że będzie więcej ludzi niż na środowym meczu ze Stalówką.
[Profil] [PM] [E-mail]

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Pon Maj 24, 2010 15:34   

Pokażmy ze zawodnicy moga na nas liczyc:) ! Wspomozmy naszych zawodnikow glosnym dopingiem:)
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

pepelek
[Usunięty]

Wysłany: Pon Maj 24, 2010 15:45   

WIE MOŻE KTOŚ CO Z BILETAMI? OFICJALNA STRONA MILCZY.... PYTAŁ KTOŚ, JAK NIE TO BĘDĘ SIĘ MUSIAŁ JUTRO DO SEKRETARIATU WYBRAĆ

Maerqin

Wysłany: Pon Maj 24, 2010 15:49   

A ja jestem zwolennikiem teorii spiskowych i powiem ze jak ''zawalimy'' ten mecz to znaczy ze ''ktos''(hehe zawsze jest ten ''ktos'' albo ''oni'':)) nie chce nas nawet na miejscu, ktore obecnie zajmujemy. Calkiem prawdopodobne, ze LKS wskoczy przed nas patrzac na 3 ostatnie kolejki jakie my i oni mamy przed soba. Bo biznes is biznes a 3 miejsce to niezly biznes. Dlatego stawiam na remis.
pepelek napisał/a:
WIE MOŻE KTOŚ CO Z BILETAMI? OFICJALNA STRONA MILCZY.... PYTAŁ KTOŚ, JAK NIE TO BĘDĘ SIĘ MUSIAŁ JUTRO DO SEKRETARIATU WYBRAĆ

To na co czekasz? Na zaproszenie? Zapie*dalaj po ten bilet bo moze braknac!
[Profil] [PM]

Fredo

Wysłany: Pon Maj 24, 2010 16:27   

Myślę że raczej mecz wygramy bo jednak to różnica jest między drużyną która się broni a która jeszcze stale walczy o awans.Stawiam na 2-0 dla nas.O awans już będzie bardzo trudno chyba że zdarzy się cud i Górnik przegra dwa mecze ze słabakami i jeszcze z Widzewem a my wygramy wszystko.Cóż jeszcze powiedzieć nadzieja umiera ostatnia.
[Profil] [PM] [E-mail]

ktoS

Wysłany: Pon Maj 24, 2010 17:20   

pepelek napisał/a:

biletow napewno nie zabraknie heh...z oczywistych przyczyn;]
[Profil] [PM] [E-mail]

berthold_ns

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 17:35   

CO do awansu to jeszcze nbie do końca jest przesądzone ponieważ może sie okazać że PZPN nie dopuści Widzewa do rozgrywaek a wtedy my jak utrzymamy 3 miejsce o ile nie przeskoczy nas Łks wchodzimy do ekstraklasy

Do do wyniku meczy stawiam na 3 : 1

Do zobaczenia na stadionie OBOWIĄZKOWO wszyscy na F

K@KS

Wysłany: Pon Maj 24, 2010 17:42   

Ku*wa, ale wy kombinujecie.
Widzew i Górnik zasłużyli na awans, a już w szczególności Widzew. to teraz wy będziecie liczyć na ten sam PZPN, na który na meczach bluzgacie, zeby kogoś nie dopuścił naszym kosztem ? Nie lepiej awanować na boisku ?
Poza tym, w wypadku, gdyby Widzewa znowu nie dopuścili to chyba się Odra Wodzisław utrzyma.
W kwestii awansu popieram zdanie 'Kilińskiego47'. Zróbmy stadion, całą infrastruktre i wtedy startujmy.
Co do meczu remis, albo 1:0 do przodu typuje
[Profil] [PM] [E-mail]

syfon12
Łoboz Marcin

Wysłany: Pon Maj 24, 2010 17:45   

berthold_ns napisał/a:
CO do awansu to jeszcze nbie do końca jest przesądzone ponieważ może sie okazać że PZPN nie dopuści Widzewa do rozgrywaek a wtedy my jak utrzymamy 3 miejsce o ile nie przeskoczy nas Łks wchodzimy do ekstraklasy

Do do wyniku meczy stawiam na 3 : 1

Do zobaczenia na stadionie OBOWIĄZKOWO wszyscy na F

W takim przypadku zostawiaja zespol z gory a nie dobieraja z dolu :)
[Profil] [PM] [E-mail]

Masahiko

Wysłany: Pon Maj 24, 2010 18:57   

JPiPK napisał/a:
Bo biznes is biznes a 3 miejsce to niezly biznes. Dlatego stawiam na remis.

A jaki to świetny biznes to 3 miejsce? Odpuść sobie Kolego swoje teorie spiskowe, bo wzbudzają jedynie śmieszność.

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 19:05   

Zgadzam się z Masahiko- skończcie z tymi spiskami, bo nie ma to żadnego sensu.

Co do meczu - to o zwycięstwo będzie bardzo ciężko - Wisła Płock przegrała na wyjeździe 5 spotkań, a dla przykłady MY - 8.

Myślę, że będzie fajny mecz, bo goście powinni zagrać o zwycięstwo. Mam nadzieję, że będzie dużo bramek, stawiam na 4:2 lub 3:3:)

Nie żądam zwycięstwa, zagrajmy fajny mecz, tylko tyle.
[Profil] [PM] [E-mail]

luki1313pl

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 19:15   

Chłopaki na boisku zostawią zapewne dużo zdrowia jak zawsze, dla nas kibiców, Co ma być to okaże się w środę, ja uważam że wygra lepszy, a lepszym zespołem jest Sandecja.
[Profil] [PM] [E-mail]

mirek678
mirek678

Wysłany: Pon Maj 24, 2010 20:15   

Ja przewiduje kilka zmian w podstawowym składzie , szanse z pewnością dostaną zawodnicy rezerwowi :)
[Profil] [PM] [E-mail]

Masahiko

Wysłany: Pon Maj 24, 2010 20:58   

A właśnie odnośnie zmian. Chętnie zobaczyłbym na boisku jakiegoś zdolnego juniora. Wiem że ich wiek nie jest może imponujący, ale każdy taki mecz jest szansą na ogrywanie ich z dorosłą piłką.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja Nowy Sącz - Wisła Płock
[ ZAMKNIĘTY ]