Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Sandecja Nowy Sącz - Wisła Płock
Autor Wiadomość
Tomko54

Wysłany: Sro Maj 26, 2010 22:46   

haha tak czytam i czaje ,że mówicie ,że piłkarsko nie jesteśmy przygotowani ale pamiętam jak był początek tego sezonu to właśnie sie mówiło ,że nie mamy stadionu ani budżetu ale za to piłkarsko gramy ładną, SKUTECZNĄ piłke i pod tym względem możemy walczyć ;]
[Profil] [PM] [E-mail]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Sro Maj 26, 2010 22:48   

JAKIEKOLWIEK POSADZENIA O HANDLOWANIU MECZAMI PRZEZ SANDECJE W OBECNYM SEZONIE BEDA KASOWANE A ICH TWORCY ODPOWIEDNIO NAGRADZANI. ---- hahaha ładną KOMUNĄ zawiało,a od czego jest to forum?Nikt mi nie zabroni np.myśleć sobie że mecz był ustawiony... Wojtku ale dałeś czadu :D

paco

Wysłany: Sro Maj 26, 2010 22:49   

według mnie Maciek Bębenek robił największą robotę dzisiaj, należą mu się wielkie słowa uznania za zostawione serce na boisku. A Kmiecik nie powinien w ogóle wchodzić- przecież to jest kaleka!

x_cite

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 07:33   

Słuchajcie środa nie środa - dla chcącego nic trudnego - kto miał przyjść to przyszedł - widać ilu kibiców było kibicami sukcesu. Szacun dla tych co byli - pozdrawiam!:)
[Profil] [PM]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 08:11   

trener powiedzial ze wywalczony punkt pomoze nam w uplasowaniu sie na wysokim 3 miejscu;)

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

biker_ns

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 09:06   

Pierwsza połowa żenada,zero pomysłu zero gry/tak nawiasem mówiąc forma może opuścić trzech,czterech piłkarzy,ale całą 11-tkę?dziwne/.Druga połowa już w swoim stylu ofensywna gra i bramki no i ta niesamowita ambicja wywołana chyba opierd.... w szatni i tekstami z trybun,które są w pewnym sensie usprawiedliwione bo żal było patrzeć na Sandecje w pierwszej połowie.Nie dziwie się irytacji trenera po meczu z KSZO,a powtórka z rozrywki była w pierwszej połowie wczorajszego meczu.Kilku zawodnikom trzeba będzie powiedzieć adios.
Co mi się rzuciło jeszcze w oczy to gra Jonczyka,ktoś napierdol.... chłopakowi w głowie i ten gra teraz 25% z tego ca potrafi.Masakra!
Jeszcze jedna uwaga:ten mecz pokazał co znaczy dla Sandecji Darek Gawęcki.

POZDRAWIAM

mc71

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 09:41   

Kilinskiego 47 napisał/a:

A sędzia był ten sam co z Dolcanem - też było 2:2, też wyrównaliśmy w 90 minucie i też był wielki niedosyt. Bardzo nieszczęśliwy dla nas arbiter.

Z Dolcanem wyrównaliśmy chwile wczesniej, w 90 minucie Chlipała strzelil bramke ze spalonego, którego nie było. Co do drugiej bramki to najpierwpowinien byc karny dla nas, a poszla kontra i 2:0. Wiec można powiedzieć, że łącznie 4 pkt odebrał nam ten pan:)

Tak mnie nachodzi myśl, że na awans to tylko Widzew zasługuje. Tak to może wygrać każdy z każdym na każdym terenie. Słaba ta liga. Słaba ta polska piłka. O ile za pierwsza połowe chciało się naszych zwyczajnie opieprzyć, to za drugą nalezy pochwalić z walke. Szkoda bo należały nam się 3 pkt.
[Profil] [PM] [E-mail]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 12:46   

Za długo na tym świecie żyję, żeby wierzyć w taką przemianę drużyny w przerwie. Panowie- my nie chcemy tego awansu. Najgorsze jest to, że na awans zasłużył tylko RTS. Wszyscy grają pod Górnik, który jest tak żenująco słaby, że spadnie w pizdu po jednym sezonie w ekstraklasie. Poza tym skończyło się sprzedawanie meczy za pieniądze- teraz daje się przysługi- co pokazała także przedostania kolejka w Ekstraklasie.

Promocja do ekstraklasy leżała w nogach naszych piłkarzy. Gdybyśmy wygrali te kilka meczy więcej, to już moglibyśmy świętować awans.

Dziekan
MDMA

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 13:01   

grubas_KKS napisał/a:
JAKIEKOLWIEK POSADZENIA O HANDLOWANIU MECZAMI PRZEZ SANDECJE W OBECNYM SEZONIE BEDA KASOWANE A ICH TWORCY ODPOWIEDNIO NAGRADZANI. ---- hahaha ładną KOMUNĄ zawiało,a od czego jest to forum?Nikt mi nie zabroni np.myśleć sobie że mecz był ustawiony... Wojtku ale dałeś czadu :D

Okropny Grubasie :) to nie komuna tylko wlasnie demokracja. Jesli ktos stawia zarzuty sprzedawania badz odpuszczania meczu to niech przedstawi konkretne dowody. W innym wypadku jest to plucie na nasza drozyne ktorej kibicujemy.
[Profil] [PM] [E-mail]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 15:22   

A co ja niby w jakiegoś prokuratora miałbym się bawić z dowodami?:D Ja sobie po prostu myślę tak a nie inaczej i tyle,nikogo nie namawiam do tego aby ktokolwiek myślał podobnie do mnie,każdy ma swoje zdanie.A na Sandecji już nie jedno widziałem "dziwne" zjawisko (np.dziwny sposób cieszenia się ze strzelonego gola Polichta,czy słynne mecze z Górnikiem Wieliczka)tak że nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć...

slawko21ns

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 18:00   

grubas_KKS tez to pamietam ;D policht strzelil na 2-1 w 90 minucie a potem 2-2 po tym jak jano zrobil sobie karnego :D ha dobrze pamietam ??;>
[Profil] [PM] [E-mail]

DNL

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 18:43   

grubas_KKS napisał/a:
A co ja niby w jakiegoś prokuratora miałbym się bawić z dowodami?:D Ja sobie po prostu myślę tak a nie inaczej i tyle,nikogo nie namawiam do tego aby ktokolwiek myślał podobnie do mnie,każdy ma swoje zdanie.

To pomyśl sobie, że np. ja Ciebie tu zgnoje, będę rzucał różnego rodzaju oszczerstwami pod Twoim adresem - ot tak - bez żadnych dowodów. Przyjemnie by było?
[Profil] [PM]

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 18:58   

Każdy kto był wczoraj na meczu widział, że o żadnych nieczystych zagrywkach NIE MOGŁO BYĆ NAWET MOWY!

Ja jeszcze tak walczącej Sandecji w tym sezonie nie widziałem! I to w meczu "o nic". Przecież w drugiej połowie oni wszyscy zagrali na 200%. Myślę, że m.in. po to, aby uniknać takich komentarzy jak powyżej:)
[Profil] [PM] [E-mail]

Frodo
Paciarka

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 19:21   

Pierwsza połowa to masakryczna porażka, poziom trzeciej ligii, błędy, full niecelnych podań, Ci którzy jeszcze 2 miesiace temu czarowali - to ostatnio nagle oduczyli sie grać. Jonczyk miał problemy z przyjeciem piłki, nie wiem czy oddał wogole jakis strzał na bramkę. Brak obrony.

Druga połowa diametralna zmiana nagle wszyscy zaczeli grac ?! Już po 15 minutach drugiej połowy powinnismy wygrywać ze 3:2 gdyby nie bramkarz który chyba został bohaterem meczu Wisły Płock.

Kmiecik potykał się o własne nogi.

Szkoda no szkoda tego remisu. I szkoda ze na stadion przyszło tylko 800 ludzi.
To i tak lepiej bo pół godziny do rozpoczęcia meczu było może 200 kibiców.
Pieprzeni kibice sukcesu, jak wygrywamy to przychodzą w liczbie 4000-7000 ludzi, a nagle przegraliśmy dwa mecze pod rząd i już przyszło ich tylko 800 ?

KUPA ŚMIECHU Z PRZEWAGĄ KUPY.
[Profil] [PM] [E-mail]

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 19:27   

Frodo napisał/a:

Pieprzeni kibice sukcesu, jak wygrywamy to przychodzą w liczbie 4000-7000 ludzi, a nagle przegraliśmy dwa mecze pod rząd i już przyszło ich tylko 800 ?

Jak to "ich"? Przecież oni w ogóle nie przyszli. Wczoraj w liczbie około tego jednego tysiąca przyszli właśnie kibice Sandecji, a nie kibice sukcesu.

Sandecja ma takich wiernych i oddanych kibiców gdzieś tak właśnie do 1000.

Jak pamiętam jeszcze niedawno co niektórzy tu narzekali na tych kibiców sukcesu, a jak ich nie ma to też źle? Zdecydujcie się wreszcie. Nie można zjeść ciasteczko i mieć ciasteczko:)
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja Nowy Sącz - Wisła Płock
[ ZAMKNIĘTY ]