Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Sandecja Nowy Sącz - Wisła Płock
Autor Wiadomość
K@KS

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 20:04   

Ja lubie takie mecze.
Samochód bez problemu się zaparkuje, kolejek w kasie nie ma, a i można sobie wybrać miejsce dowolne na F.
Wczorajszy mecz na 20-30min przed rozpoczęciem mi przypominał mecz ze 3 sezony temu z Naprzodem Jędrzejów. Też taka pogoda, ludzi garstka, remis też był :)

Co do meczu dla Mnie na duuuży plus Makuch.
Jonczyk, Kmiecik słabo, Broź niezauważalny
[Profil] [PM] [E-mail]

Maerqin

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 20:42   

Dupa sie pali niektorym pilkarzom to zaczeli gryzc trawe(np. Kmiecik, ktory do tej pory kazdego wkur*ial a po tym meczu wszycy go chwala), to jest normalne. Trener juz wczesniej zapowiedzial ze beda zmiany w kadrze i po ostatnich 3-4 slabych meczach i po pierwszej polowie dzisiejszego niektorzy zdali sobie sprawe ze ich pozycja jest zagrozona. To tak jak w pracy; jak szef ci sie przyglada od jakiegos czasu i widzi ze sie opier*alasz to koncu ci mowi ze albo sie wezmiesz do roboty albo znajdzie kogos innego na twoje miejsce. I tak wlasnie bylo w drugiej polowie tego meczu. Na szczescie udalo sie uratowac punkt i nie obchodzi mnie ze w drugiej polowie grali na 200% i mieli mnostwo sytuacji bo ilosc sytuacji nie przeklada sie na ilosc bramek. Zeszlo z nich calkiem powietrze w dziwnym meczu z Widzewem i oby mieli w szatni pompke zeby sie dopompowac na ostatnie 2 kolejki i zakonczyc sezon na trzecim miejscu.
[Profil] [PM]

Fredo

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 22:29   

Szkoda przede wszystkim tych niewykorzystanych sytuacji w 2 połowie.Tej poprzeczki,słupka i nieudanych strzałów Kmiecika.Gdybyśmy nie przespali 1 połowy to byłoby całkiem inaczej.Myślę że gdyby Aleksander,Gawęcki grali to byłoby więcej goli niż 2 na koncie Sandecji.
[Profil] [PM] [E-mail]

Masahiko

Wysłany: Pią Maj 28, 2010 02:22   

K@KS napisał/a:
Ja lubie takie mecze.
Samochód bez problemu się zaparkuje, kolejek w kasie nie ma, a i można sobie wybrać miejsce dowolne na F.

Mimo wszystko stadion wypełniony po brzegi dodaje dużo do atmosfery na samym stadionie i to bez znaczenia, że większość z tych "wypełniających" stadion nie będzie dopingować. Poza tym to zawsze spory zastrzyk gotówki dla klubu. Kibice powinni skupić się na przyciąganiu do dopingu, zachęceniu do jeżdżenia na wyjazdy. Na Sandecje przyszła moda i teraz trzeba to wykorzystać :) myślę że spora grupa kibiców "okrzepnie" i w przyszłym sezonie będzie stała i całkiem niezła liczba kibiców.

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Pią Maj 28, 2010 11:08   

Ciekawe jest tylko to że w Ząbkach otwarcie powiedziałem że z KSZO będzie wtopa a po meczu z KSZO że z Płockiem remis... Jasnowidzem nie jestem. Najbardziej żałuję że u buków jakiejś większej sumki nie postawiłem na te 2 mecze po trochę bym zarobił... Nie postawiłem,bo druga część mojej mózgownicy "próbowała mi wmówić" że moje myślenie jest błędne... Ciekawy jest również fakt że nawet w Szczecinie dostrzegają tę "dziwną" niechęć wejścia do Ekstraklasy... Ja tam ogólnie miałem w dupie ten awans,nie chciałem go,jestem zadowolony i dumny z tego że mój klub ma szanse zająć 3 miejsce w 1 lidze i być de facto 19 najlepszym klubem w Polsce w tym sezonie !! Szkoda tylko że ostatnie wyniki Sandecji jak dla mnie za dużo nie mają związku ze sportem.

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Pią Maj 28, 2010 11:08   

PS.Ten mój post skierowany do DNL.

witoldx1

Wysłany: Pią Maj 28, 2010 13:20   

A ja z tego co oglądam i czytam bo nie mogę być na meczach i widzieć tego na żywo (od 10 lat mieszkam za granicą)myślę że naszym słabym punktem jest obrona , trener Janas nie jest głupi i rozkminił to , długimi piłkami z kontry wypunktowali nas na maksa następne mecze to już powtórka z rozrywki atak mamy z ekstraklasy dużo pięknych goli "Angielska piłka" szybka i widowiskowa ,a obrona druga liga mnustwo straconych goli i weż to odrabiaj na każdym meczu.Trzeba grać do końca Górnik nie jest lepszą drużyną piłkarsko od SANDECJI i też czuje presje.Taka jest piłka nigdy nic nie wiadomo i o to chodzi dzięki temu są emocje SANDECJO DO BOJU!!!!!!!!!!
[Profil] [PM]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Pią Maj 28, 2010 13:46   

problem w tym ze ataku tez nie mamy...
Djabong i Policht wroc ;)

A co z Mezykiem??

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

MARCO

Wysłany: Pią Maj 28, 2010 13:52   

no właśnie kto jak kto ale Mężyk by się przydał - szybki i skuteczny. Wrócił po kontuzji do formy a do tego w Sandecji zawsze mu się dobrze grało i parę wyjazdów z nami zaliczył w przeszłości ;-)

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Pią Maj 28, 2010 14:49   

Tupakos w Stróżach wali bramy póki co... Jak dla mnie,to wolę Mężyka niż Aleksandra+Kmiecika w zestawie :D Może na następny sezon zawita z powrotem do Nowego Sącza!

slawko21ns

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Pią Maj 28, 2010 17:22   

powiem wam cos ;D Męzyka widzialem na meczu z Wisła xD moze moze xD
[Profil] [PM] [E-mail]

michalvcf

Wysłany: Pią Maj 28, 2010 17:29   

slawko21ns, bo on przwie caly czas w Sączu jest...;)
[Profil] [PM] [E-mail]

misions

Wysłany: Pią Maj 28, 2010 17:34   

Mężyka hehe ja byłem na meczu w Stróżach w niedziele i nic wielkiego nie pokazał -Wolny i boi się piłki Baniowemu może buty czyścic Kmiecik drewno do lasu z nim Aleksander strzelił najwięcej goli jako napastnik z naszych
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

INDOR
WHAT'S UP

Wysłany: Pią Maj 28, 2010 17:42   

Tupak zawsze był i jest kibicem Sandecji.Mam wielką nadzieje, że wnet wróci do Sandecji.
[Profil] [PM]

Masahiko

Wysłany: Pią Maj 28, 2010 19:11   

Mężyk to dobry piłkarz, ale jeśli Sandecja ma się rozwijać to potrzeba nam jednak lepszych snajperów. Jestem pewien że jeśli tylko finanse pozwolą to Pan Wójtowicz znajdzie kogoś ciekawego w przerwie letniej :)

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja Nowy Sącz - Wisła Płock
[ ZAMKNIĘTY ]