Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
GKS Katowice - Sandecja Nowy Sącz
Autor Wiadomość
x_cite

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 07:44   GKS Katowice - Sandecja Nowy Sącz

Przed Nami przedostatnia kolejka 1 ligi. Sandecja jedzie do Katowic powalczyć o 3 pkt i o ewentualną dalszą szansę walki o Ek. Ostatnia kolejka pokazała, że dalej liczymy się w walce o awans. Mecz na pewno będzie ciężki, ale na pewno ciekawy. GKS Katowice to uznany rywal a właśnie Sandecji gra się zdecydowanie lepiej z mocnymi firmami. Obstawiam skromne 0:1:)
[Profil] [PM]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 10:00   

Katowice swoją grą nie zachwycają ale mają atut własnego boiska gdzie są bardzo groźni,piłkarze Sandecji tym bardziej nie zachwycają swoją grą,więc zapowiada się meczyk typowy na kolejny remis,dający Katowicom pewne utrzymanie a Nam umocnienie na 3-im bardzo wysokim miejscu,więc stawiam 1:1.

klap
Kibic

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 10:21   

a ja po cichutku licze na wygrana w Kato... 1-2 dla Nas

Masahiko

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 13:49   

Sandecja nie ma już nic do stracenia. Przegra to przegra, zremisuje to zremisuje i nic się nie stanie. Dlatego liczę, że nasi piłkarze zagrają z luzem i fantazją i być może urodzi się jakiś wynik. Oby było jak w drugiej połowie z Wisłą P.

K@KS

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 15:04   

ja stawiam 3:1 dla GieKSy.
[Profil] [PM] [E-mail]

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 19:15   

Katowice przegrały kilka razy z rzędu, pora na zwycięstwo. Poza tym będą chcieli pomóc KSG w ich niemocy:)

Napiszę tak, jak przed KSZO - remis będzie sukcesem.

Chociaż z drugiej strony jak zagramy tak jak w II połowie z Wisłą to mamy szanse na zwycięstwo:)

Wyszło mi z tego , że każdy wynik jest możliwy, więc co mi tam:) - stawiam na 3:4:D
[Profil] [PM] [E-mail]

Raffio
Raffio

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 23:36   

sytuacja w zespole GKS-u przez meczem z nami ;P
http://www.sportslaski.pl...19011,info.html
[Profil] [PM] [E-mail]

Trebor13
Trebor13

Wysłany: Pią Maj 28, 2010 13:30   

Ten mecz jest chyba jedną z największych niewiadomych...bo po ostatnim boju z Wisłą Płock nikt nie jest chyba w stanie powiedzieć, jaką piłkę zagramy w Katowicach. Jeśli to będzie z I połowy meczu z Wisłą to wróżę totalną klapę ale jeśli zobaczymy Sandecję z drugiej odsłony ostatniego meczu to może być nawet przyjemne widowisko i fajny wynik.
Cóż, chyba pogodziliśmy się z wiadomością, że ekstraklasa to tylko matematyka, więc cóż ma wiązać nogi?
Jestem niepoprawnym optymistą i liczę..albo lepiej nie zapeszać!
[Profil] [PM]

mc71

Wysłany: Pią Maj 28, 2010 13:35   

MNie po środzie nic już nie zaskoczy. Chciałbym zwycięstwa, ale trudno będzie, choć z drugiej strony GKS gra o nic. Remis bym obstawił.
[Profil] [PM] [E-mail]

witoldx1

Wysłany: Sob Maj 29, 2010 11:56   

Trzeba grać na ostro każdy mecz bo ekstraklasa to nie przelewki i czy w tym czy w następnym sezonie SANDECJA pokusi się o wejście musi być lepsza zdecydowanie od klubów 1 ligowych jak teraz Widzew bo wejść i przegrać wszystkie mecze to nie sztuka a na trybunach zostaną tylko nieliczni.Trzon zespołu musi być mocny.SANDECJO musisz zmiażdżyć GKS Katowice ,do boju pokarz jaką masz siłe!!!!!!
[Profil] [PM]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 19:31   

Ja nie wiem, ale jak czytam wypociny co poniektórych jegomościów, to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Na miłość boską- przecież jak nawet napiszesz wyraz z błędem to Ci się podświetli na czerwono. Nie jesteś pewny pisowni- masz słownik, albo nawet w google znajdziesz jego pisownię. Sam mam orzeczoną dysgrafię i zdarza mi się gubić litery, ale nad tym pracuję- bo brak umiejętności posługiwania się ojczystym językiem przynosi ujmę.

AdoDC

Wysłany: Pon Maj 31, 2010 17:31   

GKS Katowice - Sandecja Nowy Sącz, godz. 17:00, sędzia: Piotr Wasielewski (Kalisz).

Sędziował on w tym sezonie nasze 2 spotkania :
Sandecja Nowy Sącz 3-0 Stal Stalowa Wola
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 3-1 Sandecja Nowy Sącz

żeby tym razem jakiegoś karnego nie gwizdnął...
[Profil] [PM] [E-mail]

polak_ns

Wysłany: Pon Maj 31, 2010 19:19   

Radiu Katowice ma być relacja. Albo będą to wejścia albo relacja live.
[Profil] [PM]

misiek_1984
Misiek

Wysłany: Wto Cze 01, 2010 12:16   

AdoDC napisał/a:
GKS Katowice - Sandecja Nowy Sącz, godz. 17:00, sędzia: Piotr Wasielewski (Kalisz).

Sędziował on w tym sezonie nasze 2 spotkania :
Sandecja Nowy Sącz 3-0 Stal Stalowa Wola
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 3-1 Sandecja Nowy Sącz

żeby tym razem jakiegoś karnego nie gwizdnął...

A w Ząbkach sędziuje ekstraklasowy Siejewicz :)
[Profil] [PM] [E-mail]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Wto Cze 01, 2010 13:13   

http://www.90minut.pl/new...e-Katowice.html

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » GKS Katowice - Sandecja Nowy Sącz
[ ZAMKNIĘTY ]