Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
1 Liga sezon 2010/2011
Autor Wiadomość
K@KS

Wysłany: Sro Maj 26, 2010 22:22   1 Liga sezon 2010/2011

Zakładając, że nie awansujemy :) można się już powoli zastanawiać nad rywalami w kolejnym sezonie. Więc :
Z ekstraklasy polecieli :
Odra Wodzisław
Piast Gliwice
Z 2 Ligi awansowali :
Ruch Radzionków
Nieciecza/Kolejarz/Sovia/Świt/Okocimski/Otwock/Wigry
Górnik Polkowice/Zawisza/Zagłębie Sosnowiec

Z tym, że Nieciecza już prawie pewny awans, na wschodzie o drugie miejsce bije sie cała wymieniona reszta. Na 90% awansuje także Górnik Polkowice.

Także nasza liga w nast. sezonie będzie wyglądała następująco :
1.Sandecja Nowy Sącz
2.ŁKS Łódź
3.Pogoń Szczecin
4.KSZO Ostrowiec
5.Flota Świnoujście
6.Stilon Gorzów
7.GKS Katowice
8.Warta Poznań
9.Górnik Łęczna
10.Ruch Radzionków
11.Odra Wodzisław Śląski
12.Piast Gliwice
13/14/15 Podbeskidzie, Wisła Płock, Dolcan Ząbki, MKS Kluczbork (jedna z 4 poleci)
16.LKS Nieciecza
17 Kolejarz, Resovia,Okocimski,Otwock,Wigry,Świt
18 Zawisza,Polkowice,Sosnowiec
[Profil] [PM] [E-mail]

nick

Wysłany: Sro Maj 26, 2010 22:33   

Wystarczy że Zawisza Bydgoszcz jutro przegra i Górnik Polkowice ma zapewniony awans
[Profil] [PM] [E-mail]

major

Wysłany: Sro Maj 26, 2010 22:50   

Szkoda , że Górnik Polkowice jest tak blisko awansu, wolałbym ujrzeć w 1 lidze Zagłębie bądź Zawiszę. Z pretendentów o drugie miejsce po drugie po Niecieczy miejsce z grupy wschodniej widziałbym Resovię , tylko ona coś ostatnio zalicza wpadki.

Jak dla mnie nawet ciekawa liga, dużo słabsza piłkarsko od tej w tym sezonie (chociaż to się okaże), więc w teorii konkurencja o awans powinna być słabsza niż w tym sezonie. Chociaż nie wiadomo co będą grać ŁKS, Pogoń, pojawi się jakiś czarny koń, więc różnie to się może potoczyć. Niewątpliwie słabsza także kibicowsko, ale pojawi się kilka stosunkowo bliskich (w kontekście wyjazdów) jak na nasze warunki rywali. Może być ciekawie.
Ostatnio zmieniony przez major Czw Maj 27, 2010 00:10, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [WWW]

kuba_ns

Wysłany: Sro Maj 26, 2010 23:43   

i być może znowu mecze z kolejarzem stróże tylko ciekawe gdzie będą grać jako gospodarze :)
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 07:30   

zamykam - za dwie kolejki będzie wiadomo co i jak - teraz mamy jeszcze dwa mecze i na tym proponuję pełną koncentrtację!:)
[Profil] [PM]

ERNESTO

Wysłany: Sob Maj 29, 2010 09:11   

No i Gornik Polkowice awansowal ...
[Profil] [PM]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Sob Maj 29, 2010 09:53   

średnio atrakcyjni rywale nam sie szykują z obecnej II ligi....Nieciecza, Kolejarz, Górnik Polkowice Ruch RAdzionków chociaż ten ostatni ujdzie w tłumie:)
po cichu licze że Resovia powalczy jeszcze z Kogutami bo w przypadku ich awansu to pewnie byśmy sie z nimi murawą dzielili a to mi nie pasuje juz calkowicie

K@KS

Wysłany: Sob Maj 29, 2010 11:06   

Od Kolejarza w zasadzie każdy będzie lepszy, chciażby dlatego, że pewnie byśmy się stadionem dzielili.
Po cichu na Okocimskiego licze, tylko czy oni chcą awansować ? i czy ichniejszy estadio spelnia wszystkie wymogi..
[Profil] [PM] [E-mail]

rwp

Wysłany: Sob Maj 29, 2010 11:38   

może założymy już temat 2 liga gr. wschodnia sezon 2011/2012 ? ludzie k**a poczekajcie chwilkę.

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Maj 29, 2010 14:01   

radziufan napisał/a:
w przypadku ich awansu to pewnie byśmy sie z nimi murawą dzielili a to mi nie pasuje juz calkowicie

A to niby dlaczego? Niech się dołożą do podgrzewanej murawy, albo zapłacą odpowiednią sumkę i OK. Nic za darmo...
[Profil] [PM] [E-mail]

ktoS

Wysłany: Sob Maj 29, 2010 16:28   

a bilety beda sprzedawane na 2 mecze z rzedu:)
[Profil] [PM] [E-mail]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 19:26   

Sporo ludzi jeździ, czy jeździło na stróżoków- ja każdemu z osobna wybijam ten pomysł z głowy. A jak by mieli grać na AK47 to pierwszy pójdę rzucać kamieniami i przestanę wtedy chodzić na Sandecję. Jak dla mnie AK47 jest świątynią i nie pozwolę, żeby jakaś trzoda tu biegała.

Biancos

Wysłany: Nie Maj 30, 2010 19:51   

www.megachem.pl napisał/a:
Sporo ludzi jeździ, czy jeździło na stróżoków- ja każdemu z osobna wybijam ten pomysł z głowy. A jak by mieli grać na AK47 to pierwszy pójdę rzucać kamieniami i przestanę wtedy chodzić na Sandecję. Jak dla mnie AK47 jest świątynią i nie pozwolę, żeby jakaś trzoda tu biegała.

A co to jest AK47? Myślałem, że Sandecja gra na Kilińskiego 47

patologia...
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Nie Maj 30, 2010 21:00   

Armii Krajowej 47;))
[Profil] [PM]

krzysiek186

Wysłany: Nie Maj 30, 2010 22:39   

Biancos napisał/a:
www.megachem.pl napisał/a:

A co to jest AK47? Myślałem, że Sandecja gra na Kilińskiego 47

patologia...

Jakbyś był na bieżąco to byś wiedział co oznacza ten skrót. Wpisz se w patologicznym google to ci może znajdzie.
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » 1 Liga sezon 2010/2011
[ ZAMKNIĘTY ]