Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Szanse na awans?
Autor Wiadomość
Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pią Maj 28, 2010 23:01   

MARCO napisał/a:
ten awans należy się NAM - za te wszystkie lata, za te tułaczki po trzecio i czwarto ligowych wiochach. A jeśli nie potrafimy sprostać organizacyjnie tego awansu to gówno mnie to obchodzi od tego są Danek i jego ziomki i niech o to zadbają tak jak należy . To jest takie moje skromne zdanie !!!

HA HA HA HA ! ! !

A ja żądam mercedesa E-Klase (a co?:)), wille z basenem i własny helikopter (BO MI SIĘ NALEŻY! Za tyle lat tułaczki po krzywych chodnikach i dziurawych ulicach)

A że mnie na to nie stać, to gówno mnie to obchodzi! Od tego są moje ziomki, żeby o to zadbać jak należy (może jakaś zbiórka przed meczem "na szczytny cel"?:)).

Ironizuję, ale taki jest sens twojej wypowiedzi. No ale to jest oczywiście tylko moje skromne zdanie:)
[Profil] [PM] [E-mail]

polak_ns

Wysłany: Sob Maj 29, 2010 02:13   

Jakby się nam awans należał to już dawno byśmy go wywalczyli i mieli spokój jak Widzew.
[Profil] [PM]

Trebor13
Trebor13

Wysłany: Sob Maj 29, 2010 10:19   

Awans nam sie należy?! To może załatwmy to w PZPN albo z Fryzjerem! A co ma powiedzieć Górnik, ŁKS, czy Pogoń? Uważam, że awans nam się nie należy ale przy słabej polskiej piłce, swoją grą (a w zasadzie jej dużymi fragmentami) zasługujemy na ten awans, przynajmniej pod względem sportowym.
[Profil] [PM]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 19:45   

A za brak infrastruktury: stadionu na ekstraklasę, toalet z prawdziwego zdarzenia, kilku bram wejściowych, kart chipowych, boisk treningowych, parkingów to się nam należy, jak stróżokom I liga. Sącz jest za mały na ekstraklasę- chodź serce by chciało. Najgorsze jest to, że są dwie strony medalu i dwie frakcje mające swoje racje:

I kibice chcący awansu teraz- jest szansa, trzeba ją wykorzystać

II kibice wolący pograć sezon, dwa w I lidze, rozbudowa infrastruktury i wtedy awans.

I tak wchodzić- ale z czym, awansować i spaść, lub nie pchamy się- zawodnicy odchodzą i spadamy do II ligi.

Cóż- każdy ma swoje racje. Osobiście wolę tę pierwszą- "Ja z synowcem na konia i jakoś to będzie."

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 22:38   

www.megachem.pl napisał/a:
Ja nie wiem, ale jak czytam wypociny co poniektórych jegomościów, to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Na miłość boską- przecież jak nawet napiszesz wyraz z błędem to Ci się podświetli na czerwono. Nie jesteś pewny pisowni- masz słownik, albo nawet w google znajdziesz jego pisownię. Sam mam orzeczoną dysgrafię i zdarza mi się gubić litery, ale nad tym pracuję- bo brak umiejętności posługiwania się ojczystym językiem przynosi ujmę

chodź serce by chciało.

Wobec powyższego postanowiłem zwrócić Ci uwagę na często powtarzany przez Ciebie na tym forum błąd:)

Nie piszemy chodź, tylko choć - w tym kontekście, w którym używasz tego słowa.

Chodź jest odmianą od czasownika Chodzić, np. Chodź ze mną.

Natomiast Choć to zupełnie inne słowo, np. Sandecja nie awansuje, choć serce by chciało:).
[Profil] [PM] [E-mail]

slawko21ns

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 11:57   

moze głupio to zabrzmi ale mam czasami takie sny odchyłowe :D snilo mi sie ze po przedostatniej kolejce mamy dwa pkt straty go Górnika :D:D i ze Dolcan 2-0 wygrał haha :D:D jak sie sprawdzi stawiacie Flaszke xD
[Profil] [PM] [E-mail]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Pon Maj 31, 2010 12:00   

a jak sie nie sprawdzi to ty stawiasz dwie

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

misns

Wysłany: Pon Maj 31, 2010 12:05   

jak sie sprawdzi to ja moge postawic 3 :-)

maly19328
Fan club Jurków

Wysłany: Pon Maj 31, 2010 16:45   

http://www.1liga.com.pl/n...kaja-z-ligi.htm W tym artykule juz ktos nas przekreslił i uznał ze awansuje Widzew i Górnik. A walka jeszcze trwa.
[Profil] [PM] [E-mail]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 07:40   

Faktycznie Kilińskiego- masz rację. Mój błąd. Nie zauważyłem. ;-). Oczywiście znam różnicę między choć, czy chodź- ale ja mam problem z podobnie brzmiącymi wyrazami.

Natomiast jak ktoś napisze słowo rzeka przez ż to mu się nawet podświetli błąd, zatem lekceważy resztę.

19Korona73
[Usunięty]

Wysłany: Sro Cze 02, 2010 16:37   

ładny sezon rozegrała Sandecja :) szkoda tylko, że nie macie ekstraklasy, bo bardzo fajnie byłoby stanąć z wami na Arenie Kielc ;)
czekamy po następnym sezonie ;D

kks ksc

Wysłany: Sro Cze 02, 2010 20:02   

http://sport.tvp.pl/pilka...aklasie/1877718

ciekawostka że byc moze awansujemy chyba ze to nie wejdzie w tym sezonie i czy zatrzymaja spadkowiczow z EX czy z I ligi to nie wiadomo ;p
Pozdro;D
[Profil] [PM] [E-mail]

DNL

Wysłany: Czw Cze 03, 2010 11:15   

O ile będą zmiany to od przyszłego sezonu najwcześniej.
[Profil] [PM]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Czw Cze 17, 2010 07:29   

http://sport.onet.pl/pilk...,wiadomosc.html

;D jeszcze moze byc tak ze 10 druzyna awansuje do E-klasy;D

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
Ostatnio zmieniony przez ERNESTO Czw Cze 17, 2010 08:12, w całości zmieniany 3 razy  

internacionale

Wysłany: Pon Lip 26, 2010 20:48   

To się nam kolega rozpisał :)
Zapraszam do lektury: http://www.sandecja.com.p...nu_20092010.htm

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Szanse na awans?
[ ZAMKNIĘTY ]