Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Sandecja vs Stilon Gorzów Wielkopolski |
Autor |
Wiadomość |
sns1910
|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 22:17
|
|
|
kksns napisał/a: | ze jak zycie pokazuje w NS jest jakies 1500 "wiernych kibicow" i tutaj nie wiadomo czy smiac sie czy plakac... do zobaczenia w srode ( na K47... ) |
Sam znam ponad 10 osób, które na mecze regularnie dojeżdżają z Krakowa i w tygodniu nie dają rady wpadać i myślę że takich osób jest naprawdę bardzo dużo. Co nie zmienia faktu, że te 1500 osób to kpina i lenistwo, ale tak jest prawie wszędzie, nawet w większości ekstraklasowych klubów. |
|
|
|
 |
VTR
0-22
|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 22:32
|
|
|
kuba_ns napisał/a: | ale trzeba tez wziąść pod uwagę ze niektórzy przyjechali na ten mecz specjalnie np tak jak ja z Lublina ale niestety w poniedziałek trzeba było wracać i z środą lipa to już kurde drugi raz mi się to zdarzyło ostatnio flota |
Takich osob jest wiele, m.in. ja liczylem ze wpadne na K47, no ale pogoda pokrzyzowala mi, jak i wiekszosci plany ;/ |
_________________ SANDECJA & POLONIA |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 09:38
|
|
|
Kto ma być to będzie,w dupie mam czy będzie tysiąc,dwa czy trzy.Skupmy się na tym by godziwie podziękować piłkarzom za cały sezon no i żeby każdy zdzierał gardło podczas meczu!Kiedyś Nas w młynie było 80osób a efekt był taki jak dziś ponad 200 osób,ale każdy wiedział po co jest w młynie i wkładał w doping całe serce,nie ważna ilość,liczy się jakość!! TAK ŻE KOMU ZALEŻY NA DOPINGU I DOBREJ ZABAWIE NIECH SIĘ POJAWI NA "F" - WIADOME !! POZDRÓWKA |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
Timador
|
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 13:26
|
|
|
wszyscy na F !!! pokazcie ludzie ze nie tylko przed monitorem mozecie "dopingowac" jaka by nie byla pogoda stawiennictwo na K47 jest obowiazkowe dla kazdego kibica Sandecji , kogo nie bedzie to moze nazywac sie kibicem ale sukcesu !!!!!!!!! dozo |
_________________ Kłopotowska husaria gniew swój uwalnia , stale tempa nie zwalnia !!!!!!!!!! JNP |
|
|
|
 |
smoq222 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 22:08
|
|
|
mysle ze po meczu jekas biba na rynku ?? |
|
|
|
 |
Raffio
Raffio

|
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 22:16
|
|
|
albo na stadionie ;P |
|
|
|
 |
kls86

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 19:00
|
|
|
Brawo za wygraną i dobre podsumowanie sezonu. Pewnie mógł być wyższy wynik, ale ważne że wygraliśmy i piłkarze mogą się rozjechać na zasłużone wakacje. |
|
|
|
 |
SWEET

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 19:29
|
|
|
Brawo Sandecja!!! Zwyciestwo na koniec... Dziekuje za wspaniały sezon... :D |
_________________ Wygramy wygramy wygramy każdego pokonamy... |
|
|
|
 |
Raffio
Raffio

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 20:11
|
|
|
W związku z decyzją zarządu klubu sportowego MKS Sandecja Nowy Sącz, który zakazał swoim zawodnikom oraz sztabowi szkoleniowemu udzielania wywiadów oraz prowadzenia rozmów z redakcją serwisu sandecja.pl w naszym serwisie nie będziecie mogli przeczytać wypowiedzi oraz wywiadów z piłkarzami Sandecji po meczu z GKP.
W związku z tym piłkarze nie będą mogli, podzielić się swoimi emocjami ze swoimi kibicami za pośrednictwem najpopularniejszego i najchętniej odwiedzanego internetowego serwisu Sandecji Nowy Sącz.
źródło: sandecja.pl
Ale jaja czyżby sandecja.pl miała jakieś zwarcie z zarządem? |
|
|
|
 |
Sączersik [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 20:16
|
|
|
To juz teraz to ten serwis zejdzie na " psy ". Kazdemu sprawia przyjemnosc czytać własnie wypowiedzi piłkarzy co czuja itp takie tam pierdoły. A tak to co lipa co będzie " bedziemy prowadzić relacje live z tego spotkania" i tyle bedzie juz tam. |
|
|
|
 |
Frodo
Paciarka
|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 20:23
|
|
|
2 pkt straty do Gornika. Zeby awansowac braklo 3 marnych punktow :(
Chociazby gdybysmy wygrali ze Stalowką, ale chociaz jeden remis i wygrana...
Brakło tak niewiele...
Ale i tak ten sezon jest najlepszy w historii :) |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 20:26
|
|
|
Nie do końca znam sprawę, bo się nie bardzo interesowałem, ale poszło chyba głównie o nie do końca sprawdzone informacje tam zamieszczane, np ostatnie transfery itp.
Takie niestety "uroki" prowadzenia serwisu nieoficjalnego...
Jest na forum kilka osób związanych z tym serwisem więc może się wypowiedzą, ale dyskusje w tym kierunku kontynuujmy może w odpowiednim temacie czyli http://www.sandecja.org/f...p?p=55737#55737 a ten pozostawmy i meczu ze GKP Stilon Gorzów.
A pewnie w niedługim czasie redaktorzy portali u GK siądą z zarządem klubu/trenerem, porozmawiają i wyjaśnią o co chodzi jak ludzie. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 20:50
|
|
|
Po tym meczu Kmiecik wbil sobie juz gwozdz do trumny, temu Panu dziekujemy za te az 3 bramki i niech sobie idzie nogi podstawiac gdzie indziej,
Momentami wydawalo mi sie ze Sandecji sie w ogole nie chcialo grac
i do kurwy nedzy dlaczego nie chcieliscie spiewac Andrzej Dorula;D |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
Fredo
|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 21:09
|
|
|
Brawo za wygraną,brawo za piękny sezon.To były wspaniałe chwilę szkoda tylko że straciliśmy kilka razy punkty ze spadkowiczami jak ze Stalówką,Wisłą Płock,z KSZO też szkoda straconych punktów.Ale dziękujemy za wszystko.
Myślę że w następnym sezonie będzie również dobrze i powalczymy znowu o Ekstraklasę.
PS:O co dokładnie chodziło z tym na trybunach "Franciszek Smuda" bo byłem na C i tam się wiele osób dziwiło czemu dokładnie Franek Smuda.:) |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 21:12
|
|
|
Żeby było wesoło, atmosfera piknikowo-wakacyjna to i się śmiesznotki ludziom uaktywniły :)
No dobra, oficjalna wersja to wsparcie po laniu 6:0 od Hiszpanów ;) |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
|