Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:31
SANDECJA vs Stilon Gorzów Wielkopolski
Autor Wiadomość
Sączersik
[Usunięty]

Wysłany: Sro Cze 09, 2010 23:01   

Coś konkretniej mozesz powiedziec.?? Na ten temat. Mnie przy wejsciu łep ochroniarz sprawdzał konkretnie mój szalik przez 10 minut. czy przypadkiem czegoś tam nie ma. To by sie kupy trzymało z wypowiedzia poprzednika. Bo gdzie mandat za to ze na szaliku jest coś o Wisle czy Uni . Osobiście mi sie przyrombał dlaczego mam jakies inne kluby na szaliku w sensie zgody. Parodia. Nic innego nie pozostało jak powiedziec " chyba cie popierdo****" tym to mnie porostu rozj**ał...

By3ekns
NP'07

Wysłany: Sro Cze 09, 2010 23:10   

a co wygrales kiedys Miloszku sadowe postepowanie karne w sprawie mandatu za pzreklinanie??????? wiec niezadawaj glupich pytan bo w tym kraju odmawiajac mandatu automatycznie podwyzam go sobie o koszta sadowe(minimum 50 zl), ochroniarz :poprosil" o zdjecie koszulki ale ze barw nigdy sciagac niebede odmowilem wywiazala sie mala szarpanina i wyprowadzono mnie poza stadion...mandat oczywiscie za uzywanie slow wulgarnych w miejscu publicznym
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Sro Cze 09, 2010 23:33   

By3ekns napisał/a:
a co wygrales kiedys Miloszku sadowe postepowanie karne w sprawie mandatu za pzreklinanie??????? wiec niezadawaj glupich pytan bo w tym kraju odmawiajac mandatu automatycznie podwyzam go sobie o koszta sadowe(minimum 50 zl), ochroniarz :poprosil" o zdjecie koszulki ale ze barw nigdy sciagac niebede odmowilem wywiazala sie mala szarpanina i wyprowadzono mnie poza stadion...mandat oczywiscie za uzywanie slow wulgarnych w miejscu publicznym

Owszem, zdarzyło mi się w "Grodzkim" zrobić 200zł z 600zł. Poza tym nie miejsce na tego typu dywagacje. Zresztą z sądami mam doczynienia od dobrych kilku lat i zdążyłem poznać prawo na tyle żeby nie robić z siebie pomiatadła... Za zatrzymanie za koszulkę mogliby conajwyżej wylądować u swojego przełożonego.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

By3ekns
NP'07

Wysłany: Czw Cze 10, 2010 00:31   

tylko ze zostalem zatrzymany za urzywanie slow wulgarnych a nie za koszulke (bo na to niema paragrafu) co pewnie moglo by potwierdzic z 15 ochroniarzy a jesli by trzeba bylo to i nawet drugie tyle;] wiec w tym przypadku szansa jest zerowa
[Profil] [PM] [E-mail]

jaro_jaro
[Usunięty]

Wysłany: Czw Cze 10, 2010 00:52   

http://sandecja-foto.pl/s...-06-2010/59.jpg
kolejna dobra oprawa YG, potwierdzająca że warto wrzucić coś do puszki.

co do oprawy - dużo lepszy efekt był by z racami no ale ...pzpn ;/

ViruS

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Cze 10, 2010 07:06   

http://opravcy.pl/_sklep/...mages/szal8.jpg

Mam podobny szalik i przy wejściu doczepili się, że mam jakieś, zacytuje "Zakazane znaki na szaliku, co może doprowadzić do nie przyjemności" Po krótkiej rozmowie udało się uniknąć jakieś kary. Najlepsze było jak on mi powiedział "Dziecko, ty zdajesz sobie sprawę co ty nosisz na szyi!?" Ja nie wiem co im przeszkadza w moim szaliku.

Masahiko

Wysłany: Czw Cze 10, 2010 07:25   

Czyżby nowa polityka klubowa? Jakaś dziwna nastała w Polsce tendencja "leczenia" środowiska kibicowskiego na siłę i od, za przeproszeniem, dupy strony.

tomek_ns3

Wysłany: Czw Cze 10, 2010 11:09   

Jeszcze nikt nie wspomnial o kwestii napojow na stadionie. Juz od kilku meczy mozna wniesc tylko butelki plastikowe o pojemnosci max 0,33, ale do tego zdazylismy sie juz przyzwyczaic. Natomiast wczoraj wody kupionej na stadionie nie mozna bylo dostac w plastikowej butelce, tylko wszystko przelewali do kubkow. Czyzby butelki tez zostaly zakwalifikowane jako narzedzie ktorym, mozna zrobic krzywde? Ciekawe czyj to byl pomysl?
[Profil] [PM] [E-mail]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Czw Cze 10, 2010 11:32   

póki klub nie zrozumie, ze to dzialacze rządzą w w klubie a nie policja czy ochrona, dotąd bedziemy mieli burdel na kółkach.

A ze dla nich latwiej jest z pierwsza opcja dlatego nie widze perspektyw....

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.

DeDe

Wysłany: Czw Cze 10, 2010 13:19   

tomek_ns3 napisał/a:
(...)wody kupionej na stadionie nie mozna bylo dostac w plastikowej butelce, tylko wszystko przelewali do kubkow.

To akurat nie jest na pewno pomysł Sandecji. Ja z racji zamieszkania na "obczyźnie" chodzę na Polonię Warszawa i tutaj też wszystko jest przelewane do plastikowych kubków...
[Profil] [PM] [E-mail]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Czw Cze 10, 2010 13:52   

dobra wszystko ladnie pieknie, ale do kurwy nedzy, dlaczego nei mozna wniesc swoje picia?? dlaczego trzeba dawac zarabiac "sklepikarzom" ??

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.

DNL

Wysłany: Czw Cze 10, 2010 14:14   

Z butelkami o pojemności max 0,5l to nie pomysł klubu, a bodajże przepis wynikający z nowej ustawy o imprezach masowych, która obowiązuje już dłużej przecież.
[Profil] [PM]

ViruS

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Cze 10, 2010 15:15   

Powiem Wam tak- Teraz nawet nie można wnieść 0,5. Podobno był przepis, że butelki zamknięte o pojemności 0.4 mogą być wniesione na stadion a i tak nam nie zezwolono ich wnieść. Ochroniarz poinformował Nas, że to nasz prezes zakazał wniesienia.

ktoS

Wysłany: Czw Cze 10, 2010 16:10   

Bo zaczynaja sie znowu ku*** jakies jaja z prezesami Trenerami i .....wie czym...Ktos poprostu chce nam uprzykrzyc zycie...a moze prezes Danek bierze przyklad z (L) jako ich fan....;]
[Profil] [PM] [E-mail]

eSKa
KolejarskieWiatraki

Wysłany: Czw Cze 10, 2010 16:57   

Danek w mojej ocenie nadaje na tej samej fai co Walter. I tyle w tym temacie.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » SANDECJA vs Stilon Gorzów Wielkopolski
[ ZAMKNIĘTY ]