Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Wybory prezydenckie 2010
Autor Wiadomość
wborzecki@gmail.com

Wysłany: Czw Lip 01, 2010 10:52    [Cytuj]

W NASZYM KRAJU ....BO TO NIE JAKIŚ KRAJ TYLKO NASZA OJCZYZNA POLSKA! :-))
[Profil] [PM] [E-mail]

misns

Wysłany: Czw Lip 01, 2010 11:10    [Cytuj]

Cytat:
W tym kraju nie ma byc normalnie i nie bedzie. Jesli ktos ogladal ''Spowiedz agenta''(jest na JewTube) to to zrozumie. A jesli nie to bedzie dalej glosowal i ludzil sie ze bedzie lepiej jak ooda glos na tego czy tamtego. Ja pie%&£ jak mozecie lykac te ich slogany typu: ''zgoda buduje''czy ''Polska jest najwazniejsza''? Oni dla Was nic nie zrobia! Bo sa tylko marionetkami! Po ''katastrofie'' juz caly polski rzad stal sie marionetkowy i bedzie wykonywal polecenia Unii albo jakiegos innego Izraela. Najbardziej wk%^$ mnie rozumowanie ludzi, ktorzy choc nawet nie maja swojego kandydata albo nawet swoich pogladow to i tak glosuja na kogos bo nie chca zeby tamten drugi byl prezydentem. No prosze Was, jesli w tym kraju w taki sposob wybiera sie glowe panstwa to nie dziwcie sie ze w kraju jest ciagle nienormalnie.

Czyli wedlug ciebie co mamy zrobic?Nie glosowac i i narzekac?

krzysiek186

Wysłany: Czw Lip 01, 2010 12:30    [Cytuj]

Na JKM-a trzeba było głosować.

[Profil] [PM]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Czw Lip 01, 2010 12:30    [Cytuj]

Podłożyć bombę pod sejm kiedy wszystkie nasze polityczne kurwiszony zbiorą się w nim,co do jednego hehe Wtedy może coś się ruszy.

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Czw Lip 01, 2010 13:04    [Cytuj]

albo wyslac wszystkich do smolenska...

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

kosiarz

Wysłany: Czw Lip 01, 2010 15:30    [Cytuj]

Cytat:

Janusz Korwin-Mikke w najnowszym wpisie na swoim blogu w Onet.pl zabiera głos w sprawie drugiej tury wyborów prezydenckich. Kandydat na urząd prezydenta z ramienia ugrupowania Wolność i Praworządność radzi, by "zamknąć oczy, zatkać uszy – i głosować na Jarosława Kaczyńskiego!".

I wszystko w temacie.
Kaczor wczoraj rozłozył Komorowskiego Marię "na łopatki" ;).
http://wybory.onet.pl/pre...aktualnosc.html

Tomko54

Wysłany: Czw Lip 01, 2010 18:35    [Cytuj]

haha bez obrazy dla Pana Janusza ale kto normalny na niego głosował??? Nie wiem jakim cudem miał tyle tego poparcia a teraz mówi zeby na Kaczora głosować ;] To chyba mu robi antyreklamę ;]
[Profil] [PM] [E-mail]

Katalonczyk11

Wysłany: Czw Lip 01, 2010 18:42    [Cytuj]

Tomko54 napisał/a:
haha bez obrazy dla Pana Janusza ale kto normalny na niego głosował??? Nie wiem jakim cudem miał tyle tego poparcia a teraz mówi zeby na Kaczora głosować ;] To chyba mu robi antyreklamę ;]

Cała młodzież naniego głosowała gdyż powiedział że jest za legalizacją.
[Profil] [PM] [E-mail]

Tomko54

Wysłany: Czw Lip 01, 2010 19:03    [Cytuj]

No tak jednak sprytny jest ;] ale nic poza tym...
[Profil] [PM] [E-mail]

krzysiek186

Wysłany: Czw Lip 01, 2010 19:04    [Cytuj]

Tomko54 napisał/a:

JKM jako jedyny stawiał sprawę jasno, określił swój program, jest wierny swoim ideałom, pomysły gospodarcze wzorowane są na tym co mówi Centrum Adama Smitha, Klub Austriackiej Szkoły Ekonomii. Głosowali na niego ludzie inteligentni, kibice, a także Ci co w przeciwieństwie do ciebie nie mają zrasowanego mózgu od oglądania państwowej telewizji, bądź tej od Waltera. ty i tak nie zrozumiesz tego, głupich jest więcej.
[Profil] [PM]

mc71

Wysłany: Czw Lip 01, 2010 19:18    [Cytuj]

Krzysiek186 czasem ma wrażenei, ze juz nei warto sie starac. Śmiem twierdzić że 90% glosującyh wgl. nei ma pojęcia jaki program, co reprezetnuje ich kandydat. Demokracja jest do dupy bo głupich jest wiecej od ludzi inteligentnych.
[Profil] [PM] [E-mail]

ERNESTO

Wysłany: Pią Lip 02, 2010 08:48    [Cytuj]

kosiarz napisał/a:
I wszystko w temacie.
Kaczor wczoraj rozłozył Komorowskiego Marię "na łopatki" ;).
http://wybory.onet.pl/pre...aktualnosc.html

A dzien po debacie okazalo sie jednak, ze to co mu wyszlo najbardziej (punktowanie glosowania Komorowskiego), to jedynie glosowanie do poprawek budzetowych, a nie konkretnych ustaw. Tak wiec strzal w kolano.

Ja sie zgadzam z Bianco - to jest wybor typu co wolisz miec AIDS czy raka. Zaden z kandydatow nie nadaje sie na prezydenta i trzeba po prostu wybierac ktory mniej nas skompromituje ...
[Profil] [PM]

kosiarz

Wysłany: Pią Lip 02, 2010 09:06    [Cytuj]

Cytat:
A dzien po debacie okazalo sie jednak, ze to co mu wyszlo najbardziej (punktowanie glosowania Komorowskiego), to jedynie glosowanie do poprawek budzetowych, a nie konkretnych ustaw. Tak wiec strzal w kolano.

To to się nie liczy? ;) Poprawki do ustaw są jakieś gorsze?

Cytat:
prezydenta i trzeba po prostu wybierac ktory mniej nas skompromituje ...

To Ty głosuj na Dodę, ja zagłosuje na tego który mi dał więcej zarobić i mniej podatków za jego sprawą zapłacę, który nie pozwalał mnie okradać. :)

JKM tylko dlatego zagłosuje na Kaczora ja też. Doda już nami rządzi, od trzech lat.

Felek

Wysłany: Pią Lip 02, 2010 09:16    [Cytuj]

kosiarz napisał/a:
..Doda już nami rządzi, od trzech lat.

No tak, a wcześniej rządził Michał Wiśniewski.. tak samo tandetny, tylko mniej inteligentny i nieskuteczny.. ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

kosiarz

Wysłany: Pią Lip 02, 2010 09:22    [Cytuj]

Felek napisał/a:
kosiarz napisał/a:
..Doda już nami rządzi, od trzech lat.

No tak, a wcześniej rządził Michał Wiśniewski.. tak samo tandetny, tylko mniej inteligentny i nieskuteczny.. ;)

Ty zapewne Felek jeszcze podatków nie płacisz, odpowiadasz tylko za siebie, to i wymagania masz mniejsze. Ale to nie przeszkoda ani krytyka z mej strony to beztroska, jedna z cech młodości. ;)
Mnie więcej obchodzi moja kieszeń i mojej rodziny jak to czy z nas się na Jamajce śmieją...:) oni tam jakoś sobie radzą, i chyba nie pracują na budowach w całej Europie i nie tylko po "magistrze".

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Hyde Park » Wybory prezydenckie 2010
[ ODPOWIEDZ ]