Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Sandecja w malopolskatv.pl |
Autor |
Wiadomość |
misns
|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 22:11
|
|
|
Ernesto pieknie to podsumowales :)
Ja chcialbym sie tylko dowiedziec na ile ta cena byla inicjatywa zarzadu klubu a na ile presja z urzedu miasta... |
_________________ ...A ty Bracie mój,zawsze przy mnie stój... |
|
|
|
 |
internacionale

|
|
|
|
 |
Katalonczyk11
|
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 10:45
|
|
|
Nie wiem jak wam ale mi bardzo szkoda trenera Wójtowicza naprawdę odwala kawał dobrej roboty. Może jakiś oficjalny komunikat w tej kwestii by poszedł ? |
|
|
|
 |
kosiarz
|
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 11:06
|
|
|
Troszkę wyszło na moje z tym oficjalnym komunikatem Stowarzysznia ;).
Współpraca tak, rozstawianie po kątach nie. Panowie z zarządu czy miasta są przyzwyczajeni do wydawania poleceń, mają swoje firmy czy są wysoko postawionymi urzednikami, trzeba troszkę nieraz przyhamowac ich przyzwyczajenia w stosunku do niezależnych osób jakimi są kibice.
Widać tutaj, że trener poświeca sie wyłącznie zespołowi, zostawiając sprawy oragnizacyjne innym i dobrze.
Dlatego ok, że Prezes SKS chce go jutro powiadomić o zaistniałej sytuacji.
Co do samego meczu, wyszło tak jak miało wyjść. Nawet nieoficjalne stanowisko odniosło pożądany efekt.
Co do meczów ligowych jestem spokojny, że będziemy 12 a nawet 13 zawodnikiem ;). |
_________________ "NIE WYBACZAJCIE IM, ALBOWIEM DOSKONALE WIEDZĄ, CO CZYNIĄ!" |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 13:51
|
|
|
kosiarz napisał/a: | Co do meczów ligowych jestem spokojny, że będziemy 12 a nawet 13 zawodnikiem ;). |
Sugerujesz, ze sedzia bedzie z nami ? ;) |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 13:58
|
|
|
Szkoda trenera Wójtowicza bo tak jak już wcześniej pisaliście widać że facet wkłada całe serce w swoją robotę w Sandecji.A wracając jeszcze do prezentacji drużyny to prezes chyba powinien już przeczuwać że coś z tym meczem z Ruchem może być nie tak,gdy kibice zaczęli gwizdać jak prowadzący zapraszał na stadion.Gdy przedstawiał sztab szkoleniowy i zatrzymał się na nazwisku Danek również można było usłyszeć gwizdy.Zobaczymy czy prezes i reszta zarządu wezmą sobie coś do serca z wczorajszego dnia. |
|
|
|
 |
kosiarz
|
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 15:20
|
|
|
ERNESTO napisał/a: | kosiarz napisał/a: | Co do meczów ligowych jestem spokojny, że będziemy 12 a nawet 13 zawodnikiem ;). |
Sugerujesz, ze sedzia bedzie z nami ? ;) |
Oby ;).
Niektórzy zapewne zauwazyli, że "presja dopingowa stadionu" na sędziów też jest bardzo ważna i niejednokrotnie pomogła naszej drużynie w wywalczeniu lepszego rezultatu. ;) |
_________________ "NIE WYBACZAJCIE IM, ALBOWIEM DOSKONALE WIEDZĄ, CO CZYNIĄ!" |
|
|
|
 |
kindzioreek [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 15:44
|
|
|
Te "szydercze śmiechy", o których mówi trener Wójtowicz (jeżeli chodzi o te z sektora F) spowodowane były tym, że sędziemu liniowemu złamała się chorągiewka. :) Jedyna "atrakcja" dla kibiców na tym meczu. :] |
|
|
|
 |
Sączersi
|
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 17:32
|
|
|
O tak to była chyba jedyna ''atrakcja'' na tym meczu. Potem jeszcze jakiś pan podał sędziemu parasol, ale niestety sędzia odmówił;). Szkoda :]. |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 18:27
|
|
|
Mnie nie spodobała się jeszcze jedna sytuacja związana z prezentacją.I pomijam już ,,Rynek w Krakowie" :) Chodzi o to że ani słowa nie było o kimś takim jak PIOTR BANIA.Za to co ten piłkarz zrobił dla Sandecji,z okazji stulecia klubu i zakończenia przez niego kariery można było chociaż raz wymienić jego nazwisko. |
|
|
|
 |
Raffio
Raffio

|
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 22:04
|
|
|
ale podobno jest on w sztabie szkoleniowym i o tym też ani słowa |
|
|
|
 |
szczur1910
|
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 23:44
|
|
|
No właśnie całą akcje na sektorze F rozkręciło tam 4 gości:)
Śmiali się całą drugą połowe z sędziego '' Rexona '':p
I z nowego ''znakomitego'' spikera:D
I to z piłkarzy napewno nie bo ja właśnie byłem z nimi:) |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 07:18
|
|
|
matys5392 napisał/a: | Mnie nie spodobała się jeszcze jedna sytuacja związana z prezentacją.I pomijam już ,,Rynek w Krakowie" :) Chodzi o to że ani słowa nie było o kimś takim jak PIOTR BANIA.Za to co ten piłkarz zrobił dla Sandecji,z okazji stulecia klubu i zakończenia przez niego kariery można było chociaż raz wymienić jego nazwisko. |
Wyjąłeś mi to z ust,też się zastanawiałem i nie mogłem tego zrozumieć. |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
|
|
|
 |
MARCO
|
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 09:06
|
|
|
Baniowy akurat w czasie prezentacji był w drodze do Ostrowca podglądać Flote , ale w sumie mogli cos o nim wspomnieć podczas tej imprezy |
_________________ moja misja to nie tylko JP |
|
|
|
 |
SączerS
Sector 17

|
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 11:53
|
|
|