Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:31 |
Pomoc dla kibiców Jagiellonii! |
Autor |
Wiadomość |
fanatycznie
|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 09:39 Pomoc dla kibiców Jagiellonii!
|
|
|
http://www.kibice.net/for...php?f=1&t=15056
Może pomożemy? Jakaś zbiórka na stadionie? Wiadome kibicowska brać powinna się zjednoczyć w takiej sytuacji.... |
_________________ to dla dzieci ulic, życzę wam dużo miłości, szczerej przyjaźni i wiecznej wolności!!! |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 09:44
|
|
|
Z wiadomościami z k.net to wisz ... "kibice.net po ch** mam jechać na wyjazd, na forum napisze co w radiu usłysze, na forum nie dadzą mi w ryja" :D:D
Jak coś będzie oficjalnie wiadomo, od odpowiednich osób z Jagi itp to pewnie będzie ogłoszone tutaj, albo coś spróbujemy pozbierać między sobą itp, na razie tematu nie ma. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
fanatycznie
|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 10:03
|
|
|
Bianconeri napisał/a: | Z wiadomościami z k.net to wisz ... "kibice.net po ch** mam jechać na wyjazd, na forum napisze co w radiu usłysze, na forum nie dadzą mi w ryja" :D:D
Jak coś będzie oficjalnie wiadomo, od odpowiednich osób z Jagi itp to pewnie będzie ogłoszone tutaj, albo coś spróbujemy pozbierać między sobą itp, na razie tematu nie ma. |
To jest od osób z Jagiellonii ;] http://www.jagiellonia.ne...alnosci&id=4498
jak chcesz to mogę Ci nawet na PW podesłać numer do osoby odpowiedzialnej za zbiórkę |
_________________ to dla dzieci ulic, życzę wam dużo miłości, szczerej przyjaźni i wiecznej wolności!!! |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 17:39
|
|
|
Bianco,może zrobimy na wyjazd do Radzionkowa akcje,,5 dla Jagii''???..
Myśle,że 5 zł w tą stronę czy w tą nikogo nie zbawi,a pomóc można.. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 17:42
|
|
|
Najpierw to niech nam coś zostanie z tego wyjazdu, bo wiesz jak z tym u nas bywa ... a poza tym już dziś się odezwały pierwsze płaczki jaki to drogi wyjazd na Radzionków i skąd taka wysoka cena ...
Jak coś zostanie to pomyślimy, jak nie to pozbieramy coś po prostu w swoim gronie jak zawsze. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 18:04
|
|
|
OK.. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
kamilyes
|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 18:57
|
|
|
E tam kabanosów nie kupimy i zostanie :)) Pozdro dla gościa przy zapisach :) |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 21:48
|
|
|
Nie może zróbmy,tylko ZRÓBMY,a takiej sytuacji pasuje żebyśmy coś się dorzucili !... A wszystkim PŁACZKOM że niby drogi wyjazd do Radzionkowa h** DO DUPY !! Nie chcesz?Nie jedź do huja wafla! Nikt nikogo nie zmusza żeby jechał... Już się ku*** zaczyna wymyślanie...
PS.Nawet mi nie wymyślać z usuwaniem mojego posta za wulgaryzmy... |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
mati513
|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 22:47
|
|
|
Grubas spokojnie, tacy ludzie zawsze będą i to nie tylko u nas tak jest na pewno! Ale popieram, jak nie chcą jechać to niech się nie zapisują i nie wymyślają głupot ! |
|
|
|
 |
Sączersik [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Bianconeri
|
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 11:47
|
|
|
Bianconeri napisał/a: | http://pomoc-kibicom.pl/ |
''Wszystkie przelewy, a jest ich około sześciuset na łączną kwotę około 30 tysięcy złotych, zostaną skierowane z powrotem do nadawców w ciągu najbliższych dni.'' |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 13:58
|
|
|
Jeżeli ktoś w dalszym ciągu chce pomóc kibicom Jagiellonii (zarówno Ci, którym odesłaliśmy pieniądze, jak i inni zainteresowani), może przekazać pieniądze na ten cel w inny sposób. Pomoc chłopakom jest celem statutowym Stowarzyszenia „Dzieci Białegostoku”:
„§ 7 Stowarzyszenie realizuje swoje cele poprzez: (…)
m) Udzielanie pomocy finansowej, rzeczowej oraz wsparcia moralnego kibicom i sympatykom drużyny zawodników piłki nożnej prowadzonej przez ”Jagiellonię – Białystok” SSA oraz członkom ich rodzin, znajdującym się w trudnej sytuacji życiowej.”,
dlatego na swoje konto możemy przyjmować wpłaty, które później zostaną wykorzystane w ramach pomocy naszym kolegom w związku z wydarzeniami w Salonikach. Nie jest to apel o pomoc, a jedynie propozycja, z jakiej Wy jako kibice możecie skorzystać. Dokonując przelewu prosimy nie używać dopisku, bądź wpisać: cele statutowe. Konto:
31109025870000000114661870
Stowarzyszenie „Dzieci Białegostoku”
Ul. Legionowa 28 lok. 702
15-281 Białystok
Dziękujemy wszystkim, którzy są zainteresowani akcją i popierają nasze działania. Nie wszystko wyszło tak, jakbyśmy tego chcieli, jednak wciąż przyświeca nam ten sam cel – pomoc kolegom-kibicom.
Z poważaniem,
Stowarzyszenie Kibiców Jagiellonii Białystok „Dzieci Białegostoku” |
|
|
|
 |
|