Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Sandecja - Flota
Autor Wiadomość
sns1910

Wysłany: Pon Sie 09, 2010 23:02   

grubas_KKS napisał/a:
Kowalczyk to się musi delikatnie zgrać z zespołem... Jak na niby doświadczonego ekstra- klasowego zawodnika w kilku sytuacjach zachował się jak ...junior.Brakowało mu zimnej krwi ...i mogło być 3:1 lub nawet 4:1.

Nie raz i nie dwa widziałem go w meczu Ekstraklasy i gdyby gość miał skuteczność na miarę solidnej klasy napastnika ekstraklasowego (regularne 8 czy 9 goli na sezon), osiągnął by zdecydowanie więcej w piłce. Miał bodajże jeden niezły sezon w Koronie, gdzie trochę więcej postrzelał, tak to zawsze był przydatny dla drużyny, był cały czas pod grą, absorbował obrońców, asystował, ale brakowało mu właśnie zimnej krwi pod bramką. Ale jak dostanie szanse gry od początku, to być może do tej bardzo dobrej gry dołoży kilka bramek, w sumie ostatnie 8 lat grał jednak na poziomie Ekstraklasy, a przeskok pomiędzy nią a I ligą jest jednak spory. Pożytek jednak z jego gry powinniśmy mieć.

W ogóle gdyby brać pod uwagę tylko umiejętności indywidualne naszych nowych zawodników to wygląda to obiecująco, kadra też wygląda na bardziej wyrównaną niż była, brakuje tylko jeszcze jednego napastnika....Teraz pytanie ile czasu zajmie im zgranie się na miarę drużyny z tamtego sezonu, wtedy powinno być raczej bezstresowo w tym sezonie.
[Profil] [PM] [E-mail]

Maerqin

Wysłany: Pon Sie 09, 2010 23:19   

Widze, ze Aleksander w swoim stylu zmarnowal kolejne dwie setki :) Az sie trener za glowe lapal...

Daroko

Wysłany: Wto Sie 10, 2010 06:49   

Cztery tygodnie przerwy Dariusza Gawęckiego
Nie dwa, a cztery tygodnie będzie pauzował zawodnik Sandecji Nowy Sącz Dariusz Gawęcki - poinformowała "Gazeta Wyborcza".

- Mam lekko naderwane jedno z więzadeł pobocznych - mówi 26-letni piłkarz, który doznał urazu w meczu pierwszej kolejki z GKP Gorzów Wielkopolski (0-3). - Walczyłem o górną piłkę z przeciwnikiem, który chwilę później spadł mi na nogę. Gdy wstałem, poczułem, że kolano mi ucieka.

Nie wiedziałem gdzie to wklejic
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - Flota
[ ZAMKNIĘTY ]