Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Sandecja - Pogoń Szczecin
Autor Wiadomość
hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Sro Sie 18, 2010 17:53   

po prostu chca dorobic. wiec nie dobierajcie sobie do glowy tekstu o mlodziezy. danek musial jakos wyjsc z twarza, bo przeciez nie powie ze dziura w budzecie i trzeba wyjebac bilety po 20 zl zeby wiecej zarobic.

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

maciek

Wysłany: Sro Sie 18, 2010 19:14   

Niektórzy będa mieć do wyboru 4 browary albo Sandecja. Wybór nalezy do Was.
[Profil] [PM] [E-mail]

Masahiko

Wysłany: Sro Sie 18, 2010 20:59   

A za miesiąc będzie wybór między dwoma flaszkami, a meczem....

Pan Prezes wyszedłby z twarzą jakby z głową ściągał piłkarzy. Przykład Bomby to pokazuje najlepiej.

berthold_ns

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Sro Sie 18, 2010 21:56   

Panowie ponawiam swój apel.Dwa tygodnie temu nikt sie nie odezwał

Mam wydrukowane ok.400 szt kartek a4 z przyśpiewkami a skoro przyjadą ze Szecina to może wart by było żeby nie tylko młyn ale wiekszość sektora F też pośpiewało

Wyduki mogę komuś przekazać nawet dzisiaj i warto by było żeby ktoś stał przed wejściem na sektor i rozdał ludziom (nie mówię tu o młynie) którzy zasiadają na F

Osoby zainteresowane proszę o kontakt na pw

simo_n

Wysłany: Sro Sie 18, 2010 21:57   

Wszyscy wiedzą, że mecz o podwyższonej atrakcyjności (czy aby na pewno?). I powie, że jest okazja na pozyskanie większej ilości pieniędzy, co spowoduje, że klub będzie miał fundusze na spektakularny transfer. A nie mówić, że młodzież wszystkiemu winna.

A teraz mam pytanie. Jestem po operacji kolana, a chce się wybrać na mecz. Tylko problem taki, że muszę poruszać się o kulach. Każą mi zostawić przy wejściu? Już nie takie rzeczy były;/
[Profil] [PM] [E-mail]

Sądeczanin

Wysłany: Sro Sie 18, 2010 22:53   

nie no bez jaj jakby Ci kule zabrali ... poza tym widziałem nie raz kogoś o kulach na meczu więc spoko

arkoniusz

Wysłany: Czw Sie 19, 2010 01:05   

Nie zabiorą ci kuli (chyba), ja byłem o kulach na meczu z Legią i sie nic nie przyczepili, więc bedzie dobrze :)
[Profil] [PM]

tomusNS

Wysłany: Czw Sie 19, 2010 07:39   

mam pytanie wiadomo dlaczego Midzierski nie załapał sie nawet do 18 meczowej w pierwszych 3 meczach???
[Profil] [PM] [E-mail]

SG36

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Czw Sie 19, 2010 08:19   

nie wiecie co sie stało pod sokołem podobno swieca sie swieczki i lezy koszulka sandecji?
[Profil] [PM] [E-mail]

michalvcf

Wysłany: Czw Sie 19, 2010 11:58   

SG36, 16letni chlopak się zabił na skuterze,
Co do meczu, mam nadzieję na zwycięstwo, ale stawiam remis 1:1...
[Profil] [PM] [E-mail]

Trebor13
Trebor13

Wysłany: Pią Sie 20, 2010 09:29   

Sandecja Nowy Sącz - Pogoń Szczecin, godz. 17:00, sędzia: Jarosław Chmiel (Warszawa).

Ten Pan sędziował w Nowym Sączu mecz w ubiegłym sezonie z GKP (wygrana 2:1)
Liczę,że historia się powtórzy!
[Profil] [PM]

jaro_jaro
[Usunięty]

Wysłany: Pią Sie 20, 2010 10:31   

Trebor13 napisał/a:
Sandecja Nowy Sącz - Pogoń Szczecin, godz. 17:00, sędzia: Jarosław Chmiel (Warszawa).

Ten Pan sędziował w Nowym Sączu mecz w ubiegłym sezonie z GKP (wygrana 2:1)
Liczę,że historia się powtórzy!

Stilonem.

matys5392

Wysłany: Pią Sie 20, 2010 11:53   

Do Nowego Sącza po trzy punkty!

Już w najbliższą sobotę o godz. 17:00 Sandecja podejmować będzie zespół Pogoni Szczecin. W poprzednim sezonie w meczach pomiędzy tymi zespołami u siebie górą była Pogoń, natomiast na wyjeździe Portowcy musieli uznać wyższość sobotniego rywala.

W minionych rozgrywkach obie drużyny zajęły wysokie miejsca w tabeli. Biorąc pod uwagę fakt, że były beniaminkami było to spore osiągnięcie. W Nowym Sączu uznano końcowy rezultat za wielki sukces, zaś w Szczecinie dało się odczuć spory niedosyt zwłaszcza, że oczekiwania po świetnej rundzie jesiennej były naprawdę spore. W przerwie letniej sporym zmianom uległy składy obu drużyn, Sandecję opuścili między innymi prawoskrzydłowy Maciej Bębenek i obiecujący napastnik Michał Jończyk. Transfery obu tych graczy do Górnika Zabrze były sporym osłabieniem dla nowosądeckiego zespołu. W Pogoni również zaszło wiele zmian, zespół wzmocnili głównie zawodnicy z ekstraklasowym doświadczeniem. Bartosz Ława, Robert Kolendowicz, Marcin Dymkowski, tych zawodników nie trzeba przedstawiać przeciętnemu polskiemu kibicowi. Pomimo takich wzmocnień Duma Pomorza rozpoczęła nowy sezon od falstartu.

Trzy punkty w pierwszych trzech meczach to stanowczo za mało jak na zespół, który jest murowanym kandydatem do awansu. Najgorsze nie były porażki lecz styl w jakim zostały poniesione, piłkarze rozgrywali akcje wolno i bez pomysłu. Skutkiem słabego początku było odejście trenera Piotra Mandrysza, który jeszcze w poprzednim sezonie doprowadził Pogoń do finału Pucharu Polski. Jego następcą został Maciej Stolarczyk, trener bez ligowego doświadczenia, ale z twardym charakterem i już mający autorytet wśród zawodników. Zapowiada grę ofensywną oraz odważne stawianie na młodych zawodników. Opinie kibiców na temat nowego szkoleniowca są mocno podzielone. Jedni twierdzą, że nie da sobie rady, ich oponenci wyrażają nadzieję, że będzie szczecińskim Pepem Guardiolą. W sobotę pierwszy sprawdzian dla nowego trenera, zespół na pewno zagra z pełnym zaangażowaniem, tak przynajmniej zapowiada napastnik Mikołaj Lebedyński, który liczy tym samym na swoją pierwszą bramkę w tym sezonie.

W Pogoni zabraknie głównie Marcina Nowaka, który musi odpokutować karę za czerwoną kartkę otrzymaną w derbowym meczu z Flotą w Świnoujściu. Jego zastępcą będzie najprawdopodobniej Maciej Mysiak, który występował na prawej obronie przez praktycznie cały okres przygotowawczy. Do Nowego Sącza wybiera się spora grupa szczecińskich kibiców, którzy pomimo sporej odległości jadą wesprzeć swoich ulubieńców. Kadrowo drużyna Pogoni zdecydowanie przewyższa Sandecję, teraz trzeba to tylko udowodnić na boisku. Jeśli tylko nasi zawodnicy zagrają na maksimum swoich możliwości i z największym zaangażowaniem o wynik sobotniego meczu możemy być spokojni.

http://pogonszczecin.info
[Profil] [PM]

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pią Sie 20, 2010 12:21   

matys5392 napisał/a:
Kadrowo drużyna Pogoni zdecydowanie przewyższa Sandecję, teraz trzeba to tylko udowodnić na boisku. Jeśli tylko nasi zawodnicy zagrają na maksimum swoich możliwości i z największym zaangażowaniem o wynik sobotniego meczu możemy być spokojni.

http://pogonszczecin.info

Bardzo podoba mi się podejście szczecińskiego redaktorka. Mam nadzieję, że ich kopacze są podobnego zdania, co tym bardziej utwierdziłoby mnie w przekonaniu, że spuścimy tym marnym "gwiazdorom" kolejny wpierd....:)
[Profil] [PM] [E-mail]

itachi

Wysłany: Pią Sie 20, 2010 13:30   

Jeszcze tylko zapewnić, żeby ta wypowiedź trafiła do naszych piłkarzy, a o specjalną determinację na ten mecz możemy być spokojni. (:
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - Pogoń Szczecin
[ ZAMKNIĘTY ]