| Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:31
 | Sandecja- Pogoń Szczecin | 

| Autor | Wiadomość | 

| YG-US YG'04

| 

|  Wysłany: Sob Sie 21, 2010 19:30 | 
 |  
               | 
 |  
               | NIE ZNALAZŁ NIKT BLUZY Z REEBOKA CZARNEJ ROZSUWANEJ Z KAPTUREM?? Z CZERWONYMI SZNURECZKAMI Od Kaptura? pisać na PW!! została na młynie |  | 

|   |  | 

|  | 

| hanys Oda do Śląskości

| 

|  Wysłany: Sob Sie 21, 2010 19:34 | 
 |  
               | 
 |  
               | doping dobry, a przez pierwsze minuty spotkania po prostu miazga, dobre riposty dla sledzi, oby tak dalej. |  
				| _________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
 My się bawimy i was pierdolimy

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.

|  | 

|   |  | 

|  | 

| saku194 

| 

|  Wysłany: Sob Sie 21, 2010 19:56 | 
 |  
               | 
 |  
               | Czemu nie było oprawy? Widziałem, że chłopaki jakieś tam kije na F wnosili, ale oprawy nie było..chyba ze pod wpływem emocji przeoczyłem:) |  | 

|   |  | 

|  | 

| hanys Oda do Śląskości

| 

|  Wysłany: Sob Sie 21, 2010 20:00 | 
 |  
               | 
 |  
               | bo ktos nie pomyslal wczesniej i pewne rzeczy sie poszly kochac |  
				| _________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
 My się bawimy i was pierdolimy

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.

|  | 

|   |  | 

|  | 

| DNL 

| 

|  Wysłany: Sob Sie 21, 2010 20:14 | 
 |  
               | 
 |  
               | No i jak dla mnie ta przyśpiewka ma sens jedynie na początku meczu i II połowy ;) Bo kilkukrotne celowe siadanie/kucanie wygląda trochę komicznie, rozumiem że dziś tylko tak w celu przećwiczenia.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| LaMaquinaRoja 

| 

|  Wysłany: Sob Sie 21, 2010 21:06 | 
 |  
               | 
 |  
               | Co to się tam paliło na płocie? Zastanawiam się co było kiepskie przez prawie godzinę... kiepska gra, czy kiepski doping bo kiepsko grali... bo po tych dwóch golach stadion oszalał.  :)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| arkoniusz 

| 

|  Wysłany: Sob Sie 21, 2010 21:09 | 
 |  
               | 
 |  
               | Koszulka Legii, szalik Pogoni i jeszcze jeden szalik, ale nie wiem kogo |  | 

|   |  | 

|  | 

| wojo94 

| 

|  Wysłany: Sob Sie 21, 2010 21:24 | 
 |  
               | 
 |  
               | i 2 szaliki legii...ale czy to istotne??? liczy się to że dzisiaj wszyscy się spisaliśmy w mojej ocenie ale zawodnicy też chyba dostali przysłowiowego kopa kiedy w drugiej połowie pokazaliśmy jak się kibicuje w Sączu no wynik mówi sam za siebie |  | 

|   |  | 

|  | 

| Sądeczanin 

| 

|  Wysłany: Sob Sie 21, 2010 21:37 | 
 |  
               | 
 |  
               | hahha zajebisty dzień dzisiaj:D meczyk klasa a do tego podobnie jak eSKa nie mogę się powstrzymac od śmiechu:) |  
				| _________________ SANDECJA DLA NIEKTÓRYCH LITER PARĘ DLA MNIE ŻYCIE CAŁE!!
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Fani Bianconeri KKS SANDECJA

| 

|  Wysłany: Sob Sie 21, 2010 21:38 | 
 |  
               | 
 |  
               | To tak samo jak ja:) ciekawe ile to dziecko ma lat :) |  
				| _________________ Hej Hej Sandecja
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Sądeczanin 

| 

|  Wysłany: Sob Sie 21, 2010 21:40 | 
 |  
               | 
 |  
               | hahaha:D STOlat1910 a czemu oni nas wyzywali bo ja tego w sumie nie rozumiem :Dwytłumaczysz mi to ???:Djestem ciekawy Twojej odpowiedzi ale w sumie nie dam rady już się śmiac:)) |  
				| _________________ SANDECJA DLA NIEKTÓRYCH LITER PARĘ DLA MNIE ŻYCIE CAŁE!!
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Kilinskiego 47 

| 

|  Wysłany: Sob Sie 21, 2010 21:41 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Fani Bianconeri napisał/a: |  	  | To tak samo jak ja:) ciekawe ile to dziecko ma lat :) | 

Myślę, że to dziecko mogłoby być twoim ojcem, tylko, że jest nie w temacie i stąd mędrkuje i w oczach niektórych się kompromituje.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| STOlat1910 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Sob Sie 21, 2010 21:45 | 
 |  
               | 
 |  
               | Kto kogo wyzywał? 
 I czemu moje posty są dla was takie śmieszne? Nie mogę pojąć faktu, jak palenie szalików czy wyzywanie może być dla niektórych "wisienką na torcie" po upalnym tygodniu.... no i jeszcze rozpamiętywanie kto kogo i gdzie wyzywał.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Kilinskiego 47 

| 

|  Wysłany: Sob Sie 21, 2010 21:51 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | STOlat1910 napisał/a: |  	  | Nie mogę pojąć faktu, jak palenie szalików czy wyzywanie może być dla niektórych "wisienką na torcie" po upalnym tygodniu.... no i jeszcze rozpamiętywanie kto kogo i gdzie wyzywał. | 

A ja nie mogę pojąć dlaczego niektórzy nie mogą tego pojąć - bo taki jest ten świat (sam do niego bezpośrednio nie należę) i ty tego nie zmienisz!

Będziesz mógł pojąć dlaczego Arab się z ciebie śmieje, jak go zapytasz dlaczego nienawidzi Żyda? Przecież to też jest takie nielogiczne (szczególnie po upalnym tygodniu na Bliskim Wschodzie:))
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| STOlat1910 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:11 | 
 |  
               | 
 |  
               | Miałem zamiar napisać trochę dłuższą odpowiedź, ale mam wrażenie, że większość tu czytających/piszących nigdy tego nie zrozumie, że palenie jakichkolwiek rzeczy w geście "agresji do innego klubu" lub wyzywanie przeciwnej drużyny od takich czy siakich, jest przez większość społeczeństwa odbierane jako debilna i szczeniacka zagrywka, która nic nie daje. |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |