Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:31
Górnik Polkowice-SANDECJA 11.09.10 godz. 19.00
Autor Wiadomość
koper

Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 09:04   

Najdrozszy kolego hanys. Pewny jestes????

"Przypominamy, że od 2006 roku winiety trzeba kupować na wszystkie autobusy, oczywi­ście poza komunikacją miejską, a nie tylko na te, które przekra­czają 3,5t dopuszczalnej masy całkowitej, jak było wcześniej. To znaczy, że z winietą musi jeździć też wiele tzw. busów. Zgod­nie, bowiem z prawem o ruchu drogowym autobusem jest po­jazd przeznaczony do przewo­zu więcej niż dziewięciu osób łącznie z kierowcą."

Cytat z: http://www.espedytor.pl/news/444.php

Tylko dziwne ze on kupowal jak jechalismy do Radzionkowa....

Ok - koniec tematu bo troche zeszlismy na bioczny tor.

Pozdrawiam
[Profil] [PM] [E-mail]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 12:43   

Nie pytać się na ile osób jest wyjazd itp. tylko zapisywać się jak najszybciej żeby później określić jak najszybciej liczbę chętny,co się wiąże z tym ile autokarów zamówić i tyle.Każdy chyba sobie może policzyć w głowie że np. 1 autokar = min. 45os. i tak dalej.Tak że nakręcać ludzi na ten daleki wyjazd bo innej opcji nie ma ;) Pozdro

kolafy

Wysłany: Sob Wrz 04, 2010 09:40   

PRZYPOMINAM ŻE DZISIAJ POD ZEGAREM PROWADZONE SĄ ZAPISY NA WYJAZD DO POLKOWIC!!!
[Profil] [PM]

kacper108

Wysłany: Sob Wrz 04, 2010 11:15   

Tutaj jest projekt plakatu na mecz. Jak ktoś widzi błędy lub uwagi to pisać..jak nie to rozklejać jak najszybciej i jak najwięcej:

[Profil] [PM]

kolafy

Wysłany: Sob Wrz 04, 2010 11:19   

Plakaty będą rozdawane dzisiaj na młynie w trochę innej wersji zrobionej przez samego mistrza grafiki... ;) hehehe

[ Dodano: Nie Wrz 05, 2010 10:15 ]
Dzisiaj wieczorem zostanie podana informacja gdzie dalej będą trwać zapisy i apel o to żeby nie czekać do ostatniej chwili tylko szybko się zapisywać bo tydzień zleci bardzo szybko!
[Profil] [PM]

YG-US
YG'04

Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 12:16   

bannnnnner http://i54.tinypic.com/29loj5v.jpg Pozdro Dla Leworęcznych :)
[Profil] [PM] [E-mail]

kolafy

Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 14:14   

Z powodu chwilowego braku lokalu w strategicznym miejscu miasta, wyjątkowo zapisy na Polkowice będą prowadzone u mnie i grubas_KKS. Więc prosimy o wcześniejszy kontakt na priv, gg, lub telefony. Przypominam że zapisy trwają do czwartku.
[Profil] [PM]

Tomek-NS1
ToMi

Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 16:20   

mam pytanie czy jest wiadomo o której godzinie bedzie zbiórka ? bo nie wiem czy zdąze wróćic?
[Profil] [PM] [E-mail]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 16:26   

Wydaje mi się że zbiórka będzie nie później niż o godzinie 9 rano a wyjazd o 10.

małolat_19

Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 20:38   

Jakby coś to do mnie też ,można podbić o zapisy..Priv/tel/gadu/ czy osobiście..

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 13:47   

Coś brak chętnych na ten wyjazd !! Ważne że Stróże odbębnione i połowa ludu swój wkład wyjazdowy dla piłkarzy Sandecji wykonała... Ponad tysiąc osób się wydzierało w Stróżach :Jesteśmy zawsze tam... A jak przychodzi jechać za Sandecję gdzieś dalej to jak zwykle jadą te same osoby co zawsze + kilku nowych osób co się przekonało że wyjazd na mecz nie taki straszny jak się to w mediach go opisuje.Żal większych pieniędzy wydać?Strata czasu?A może już ...za zimno?

kolafy

Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 14:25   

Grubas jeszcze w Niecieczy będzie można pośpiewać... a tak po za tym tragedii nie ma także easy. Nikogo na siłę prosić nie można, ja tam sobie nie wyobrażam np. siedzieć przed kompem i czytać relacje wiedząc że gra tam moja Sandecja i 100 os. ją dopinguje, a później w Stróżach śpiewać jesteśmy zawsze tam bo by mnie sumienie rozwaliło! Poczekajmy są jeszcze dwa dni może ktoś się skusi bo wstyd że z samych "FC" jest zapisane nie wiele mniej osób niż mieszkańców Nowego Sącza.
[Profil] [PM]

Gromsky
[Usunięty]

Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 14:53   

Ja bym pojechał ale w tej chwili kasy nie mam...:(

Mój pierwszy wyjazd był do Radzionkowa i na pewno nie jest tak strasznie jak wszędzie mówią. Nie jadę do Polkowic ale wybieram się do Niecieczy, Wodzisławia i do Łodzi :)

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 17:38   

No i tak ma być kolego,żeby było więcej takich ludzi jak Ty i kiedyś się doczekamy że nie trzeba będzie się prosić ludzi na wyjazd tylko każdy będzie wiedział że NALEŻY jechać tam gdzie Sandecja gra!

Timador

Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 12:35   

do ktorej te zapisy dzisiaj??;)

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Górnik Polkowice-SANDECJA 11.09.10 godz. 19.00
[ ZAMKNIĘTY ]