Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:31
Jedziemy do Niecieczy !
Autor Wiadomość
internacionale

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 20:34   Jedziemy do Niecieczy !

Stowarzyszenie Kibiców Sandecji informuje, że zbiórka kibiców Sandecji udających się w grupie zorganizowanej na niedzielne spotkanie Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Sandecja Nowy Sącz odbędzie się o godzinie 11.15 pod halą widowiskowo-sportowa przy ul. nadbrzeżnej w Nowym Sączu. Autkary zostaną podstawone o godzinie 11.30, po dopełnieniu formalności wyjazd planowany jest o godzinie 12.00
koszt wyjazdu to 35zł (przejazd + bilet)

Jednocześnie informujemy:
- osoby, które wybierają się na to spotkanie w grupie niezorganizowanej,
- samodzielnie,
- osoby które jadą w niedzielne popołudnie w okolicę Niecieczy,
- wybierają się zwiedzać okoliczne pola kukurydzy lub wzniesiony w 1963 roku obelisk upamiętniający bitwę stoczoną 8 września 1939 roku przez żołnierzy 12 PP 6 DP Armii "Kraków" z Niemcami

...dla własnej wygody mogą swobodnie podążać spod hali za grupą zorganizowaną.

Przypominamy, że przedsprzedaż biletów na spotkanie o mistrzostwo I ligi rozpoczyna się o godzinie 13:00 w niedzielę 26 września w kasach przy stadionie w Niecieczy.

Więcej na temat Niecieczy w starym temacie tutaj: http://www.sandecja.org/f...der=asc&start=0
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 20:44   

A jak wygląda sytuacja z zapłatą? Wpisałem się do Grubego i z nim mam się dogadywać, czy pod halą wpłacić jak to drzewiej bywało?

internacionale

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 20:44   

www.megachem.pl napisał/a:
A jak wygląda sytuacja z zapłatą? Wpisałem się do Grubego i z nim mam się dogadywać, czy pod halą wpłacić jak to drzewiej bywało?

Przy wejściu do autokaru.

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 20:54   

znalezione na oficjalnej stronie Termalica Bruk Bet Nieciecza

Przedsprzedaż biletów odbędzie się w sobotę 25 września od godz. 13:30 do godz. 15:30 w kasach biletowych na stadionie w Niecieczy.

Serdecznie zachęcamy do skozystania z możliwości wczesniejszego zakupu biletów w czasie przedsprzedaży, ponieważ jest to jedyna możliwość rezerwacji biletów na ten niezwykle ciekawie zapowiadający się mecz, który już w chwili obecnej cieszy się ogromny zainteresowaniem. Osoby chcące zakupic bilety przed meczam proszę o wcześniejsze przybycie na stadion, co pomoże uniknąć uciążliwego stania w kolejkach - kasy będą otwarte już od godziny 14:00.

Ceny biletów na niedzielne spotkanie Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Sandecja Nowy Sącz:

Bilet normalny na miejsca siedzące w sektorach A i B (wejście od strony północnej) - 10 zł.
Bilet ulgowy na miejsca siedzące w sektorach A i B - 5zł.
Bilet na miejsca siedzące w sektorach C, D, E - trybuna zadaszona - (wejście od strony południowej) - 15zł.
Bilet ulgowy na miejsca siedzące w sektorach C, D, E - 10zł.
Bilet na miejsca w sektorze F - sektor gości - 10 zł.

Jednocześnie informujemy, że zgodnie z wymogami ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych organizatotor imprezy jest zobowiazany do identyfikacji osób wchodzących na mecz i ma obowiązek przetwarzać takie dane, jak imię i nazwisko oraz numer PESEL, a w razie gdy nie został on nadany – rodzaj, serię i numer dokumentu potwierdzającego tożsamość.

W związku z powyższym aby zakupić bilet i wejść na stadion niezbędnym będzie okazanie dowodu osobistego, lub innego dokumentu (ze zdjęciem) potwierdzającego tożsamość.

Ponadto informujemy, że każdy zakupiony bilet przypisany jest do konkretnego miejsca na stadionie (sektor, rząd, miejsce) oraz do konkretnej osoby.

mati513

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 21:18   

Mam pytanie czy nie będzie problemów z wchodzeniem na stadion z barwami Sandecjii ? ( mowa o trybunie gospodarzy)
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 21:19   

No to nieco pozmieniali ...

kosiarz

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 21:28   

Inne atrakcje w Niecieczy...

źródło;
http://termalica.brukbet....e&galleryid=241

Sądeczanin

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 22:04   

Jest możliwośc jeszcze zapisania się do tej grupy 104 osób? czy nie ma już miejsc?

x_cite

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 22:11   

Chyba już nie ma. Zawsze możesz jechać na wycieczkę krajoznawczą;)
[Profil] [PM]

Sądeczanin

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 22:14   

dokładnie :) przekombinowałem właśnie z wycieczką i dlatego pytam :) jeśli nie ma już możliwości to trudno a na pola kukurydzy i tak się wybiorę także do zobaczenia w Niecieczy :)

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 22:14   

WIĘC TAK,LISTA JEST JUŻ ZAMKNIĘTA I NIE MA MOŻLIWOŚCI DOPISAĆ SIĘ JUŻ DO NIEJ... WSZYSCY Z TEJ GRUPY DOSTANĄ BILETY NA MECZ ...Jeśli ktoś chce pojechać tam to tak jak Inetrnacjonale napisał.

Bianconeri

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 22:18   

Cytat:
Osoby wybierające się na własną rękę na mecz bądź na kukurydzianą wycieczkę krajoznawczą jadą własnym transportem, ewentualnie jeśli byłaby potrzeba pomóc komuś w załatwieniu transportu to ok, tylko po 1 musimy to wiedzieć najpóźniej do piątku wieczór, a po 2 nie będzie to wyjazd organizowany tylko prywatne wynajęcie pojazdu (wiadomo o co chodzi).

małolat_19

Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 07:15   

Ja jadę tą remizę obejrzeć,bo kiedyś pasuje jakieś wesele ogarnąć;)..
TAKŻE CZY MAMY BILETY CZY NIE TO WSZYSCY O 10:30 pod halą i RUSZAMY!..

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 09:00   

Ci co chcą jechać na wycieczkę do Niecieczy bez swojego transportu pisać również do mnie priva,tak jak to już zrobiło kilka osób.Dla każdego miejsce będzie,tylko tak jak Bianco napisał wcześniej,musimy znać ilość tych chętnych jak najwcześniej !

GoToSleep
..::KKS SANDECJA::..

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 10:50   

tyle ze Nieciecz to podtarnowska miejsciowość a organizatorzy muszą wziąć pod uwagę każdą możliwość aby na mecz dotrzeć na czas.

[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Jedziemy do Niecieczy !
[ ZAMKNIĘTY ]