Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
LKS Nieciecza - Sandecja
Autor Wiadomość
misiek_1984
Misiek

Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 18:25   LKS Nieciecza - Sandecja

Hmm szukam i szukam, ale... nie doszukałem się tematu poświęconego niedzielnemu meczowi w aspekcie sportowym. A tu już przecież piątkowe popołudnie, mecz pojutrze. Jeśli jednak coś przeoczyłem i temat takowy już się znajduje, wówczas proszę o usunięcie niniejszego wpisu i tematu.

Mecz moim zdaniem trudny - w Niecieczy nowy trener, drużyna personalnie słaba nie jest, poza tym Sandecja ciągle ma kłopoty kadrowe i znów będzie trzeba zgrywać zawodników w nowym, kolejnym już w tym sezonie ustawieniu. Ale oczywiście jeśli chcemy odgrywać czołową rolę w I lidze, taki mecz trzeba koniecznie wygrać.

Sędzią spotkania będzie Tomasz Garbowski z Opola - dla ułatwienia jest on przez niektórych określany "sędzią z SLD" :-)
[Profil] [PM] [E-mail]

SWEET

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 18:33   

Ciekawy mecz sie zapowiada w niedziele... Nie daleko mieszkam i napewno bede... 2:1 dla Sandecji...

DNL

Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 18:34   

Cytat:

Siedmiu zawodników zabraknie w niedzielnym spotkaniu Termaliki Bruk-Betu Nieciecza z Sandecją Nowy Sącz. Ze względu na kontuzję pauzują: Dawid Kwiek, Krzysztof Kiercz, Tomasz Metz, Adrian Fedoruk, Sebastian Ryguła, Norbert Baran. Za czerwoną kartką otrzymaną w pojedynku z Górnikiem Polkowice pauzuje Dawid Kubowicz. 

http://termalica.brukbet....alnosci&id=1098
[Profil] [PM]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 18:37   

tylko zwyciestwo Sandecjo tylko zwyciestwo

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

mati513

Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 21:01   

1:3 KKS! Wszyscy do NIECIECZY :)
[Profil] [PM] [E-mail]

qqq

Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 22:17   

0:2
[Profil] [PM] [E-mail]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 15:39   

W niedzielę podopieczni Dariusza Wojtowicza jadą do Nieczeczy, gdzie o punkty będą walczyć z przedostatnią drużyną w I lidze, zespołem Termalica Bruk–Bet. Przed tygodniem na własnym stadionie Sandecja zremisowała z Piastem Gliwice 0-0, teraz sądeczanie myślą o komplecie punktów.

- To, że rywal jest tak nisko w ligowej tabeli nigdy niczego nie oznacza – twierdzi Dariusz Wójtowicz. - Zdaję sobie sprawę z faktu, że przeciwnik ma nóż na gardle. Ponadto w ostatnim tygodniu zmienił się tam trener, został nim znany w Nowym Sączu Mirosław Hajdo. W takim meczu nigdy nie wiadomo, co się wydarzy. Piłkarze z Niecieczy będą chcieli za wszelką cenę pokazać, że jeszcze nic w I lidze nie jest dla nich stracone. Jestem przekonany, że u rywala będzie ogromna mobilizacja.

W dalszym ciągu trener Sandecji nie może liczyć na kilku piłkarzy.

- Cieszy na pewno powrót do formy Gawęckiego, który spisuje się naprawdę dobrze w rezerwach – dodaje Dariusz Wójtowicz. – Jednak w Niecieczy jeszcze nie zagra. Rozmawiałem z zawodnikiem i doszliśmy do wniosku, że jeszcze w tym tygodniu będzie bronił barw Sandecji II. Bardzo dobrze posuwa się rekonwalescencja Arka Aleksandra i Kowalczyka. Sądzę, że za dwa tygodnie oba winni już normalnie trenować. Zupełnie zdrowy jest Staniszewski i będzie wystawiony w meczu. Nie wiemy jak długo potrwa leczenie Borovicanina, ale jestem dobrej myśli. On rwie się do gry, ale dopóki lekarz nie zezwoli, nie zagra. W sobotę w meczu przeciwko Glinikowi Piotr Bania otrzyma do dyspozycji 10 zawodników z pierwszego składu, w tym Tomasza Midzierskiego, Dariusza Gawęckiego, Martina Hlouska i Piotra Bagnickiego.

Sandecja: Marek Kozioł i Mariusz Różalski: Marcin Makuch, Jano Frohlich, Damian Zbozień, Sebastian Fechner, Pavel Eismann, Piotr Kulpaka,; Rafał Berliński, Cheikh Tidiane Niane, Vladimir Kukol, Rudolf Urban, Konrad Cebula, Paweł Leśniak, Rafał Zawiślan; Damian Staniszewski, Fabian Fałowski.

sadeczanin.pl

powraca Pawel '15minutówka" i nie ma antylopy czarnej o ile ta 18tka jest prawdziwa bo na oficjalnej pisze ze treneiro nie chce jeszcze zdradzac...

klap
Kibic

Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 15:48   

myślę że będzie bardzo ciężko ale wygramy po bramce w doliczonym czasie gry 90+3

oby 3ptk. !!! KKS

Hazarr
Helt bra

Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 18:44   

radziufan napisał/a:

sadeczanin.pl

powraca Pawel '15minutówka" i nie ma antylopy czarnej o ile ta 18tka jest prawdziwa bo na oficjalnej pisze ze treneiro nie chce jeszcze zdradzac...

standard brukowców, a zwłaszcza redaktorzy Sądeczanina

pozdrowienia dla przykładowego Pana Chmury
[Profil] [PM] [E-mail]

KKSiak

Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 17:56   

ku*wa mac ostatnia minuta...
[Profil] [PM] [E-mail]

GoToSleep
..::KKS SANDECJA::..

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 18:14   

co za nie fart...

[Profil] [PM] [E-mail]

SWEET

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 19:09   

Byłem ,zobaczyłem i Sandecja pechowo przegrała... Sedzie gwizdał dla Bruk Betu... Czerwona kartka ułozyła mecz... Wójtowiczowi sie nie dziwie ze jest zły... Bo ja tez... Szkoda staconych punktów... Gramy dalej...

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 19:11   

GoToSleep napisał/a:
co za nie fart...

Jaki nie-fart? Fart, że w ogóle nie straciliśmy tej bramki wczesniej biorąc pod uwage szanse jakie miała Nieciecza.

Jak zwykle dostajemy po dupsku od slabeuszy i zespolow zamykajacych tabele. Nic nowego panowie. To jest wlasnie nasza Sandecja...

I co z tego, ze wygralismy przykladowo w Polkowicach czy w "derbach"? Nic, bo wszystko to pozniej i tak hojnie oddamy Nieczieczom itp...

Gdyby to sie nie powtarzalo od lat pewnie bylbym zdegustowany, ale nie jestem. Mozna sie bylo spodziewac...
[Profil] [PM] [E-mail]

lechu
-=SANDECJA=-

Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 19:24   

Seria bez porażki musiała się skończyć, szkoda, że w tym meczu, ale nie wymagajmy samych zwycięstw od Sandecji. Przecież nawet najlepszym zdarzają się słabe i przegrane mecze. W Niecieczy mecz się nie ułożył po myśli zespołu, bramka w doliczonym czasie zawsze powoduje zdenerwowanie, ale bez przesady: nadal Sandecja jest w czołówce i strefa spadkowa nam nie grozi :P. Trzeba się zmobilizować na Wartę i odbić to niepowodzenie.
Taka jest już piłka nożna.

Raffio
Raffio

Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 19:45   

według mnie dobrze że to w tym meczu a nie np. z Wartą albo później Podbeskidziem :)
Głowa do góry i odegramy się na innych drużynach
Teraz już trzeba myśleć o Warcie i żeby się pokazać z jak najlepszej strony zarówno sportowej ja i kibicowskiej ;P
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » LKS Nieciecza - Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]