Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Sandecja-Warta Poznań sobota 2.10.2010 godz.14.00 |
Autor |
Wiadomość |
biker_ns
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 11:39 Sandecja-Warta Poznań sobota 2.10.2010 godz.14.00
|
|
|
Pozwolę sobie założyć temat meczu z Wartą by na nim się skupić i już nie rozpatrywać tego niezbyt dobrze kojarzącego się meczu z Niecieczą:)
Dotychczasowe mecze Sandecji z drużyną z Poznania były bardzo wyrównane,tak w Sączu/pamiętny mecz z zeszłego sezonu zakończony remisem 1-1,gdzie Warta murowała bramkę i grała praktycznie w 10 obrońców/jak i w Poznaniu gdzie przegraliśmy jeśli dobrze pamiętam 1-0.
W tym sezonie Warta na razie nie zachwyca zajmując 14 miejsce/bezpośrednio nad strefą spadkową choć ma jeden mecz zaległy do rozegrania z Dolcanem/.
W ostatnich 3 meczach poznaniacy stracili aż 10 bramek strzelając ich 5.
Zwłaszcza ostatnia porażka w Gliwicach jest dość znamienna gdzie Warta przegrała z Piastem 4-0.
Proszę o wypowiedzi,opinie i przewidywania wyniku na ten mecz.
PS.Dzwoniłem do klubu i poinformowano mnie że mecz jest o 14.00,więc na oficjalnej jest błąd gdzie widnieje godzina 16.00. |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
|
|
|
 |
AdoDC
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 11:48
|
|
|
Będzie to trzeci mecz Warty pod rząd na wyjeździe. Oba poprzednie zakończyły się porażkami z Pogonią i Piastem jak kolega wyżej wspomniał. Mam nadzieje ze z Nowego Sącza również będą wracać do Poznania bez punktów.
Obyśmy wygrali. Mecz będzie transmitowany w TVP SPORT dlatego musimy pokazać dobry doping.
Mój typ : 2 : 0 dla Sandecji
Do zobaczenia na F! |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 11:50
|
|
|
Jaki błąd, na głównej ?? no wiesz co ... :D;)
Poprawione.
Ciekawe jak ta transmisja (o ile do niej dojdzie) wpłynie na frekwencję i samych zawodników.
Oby się nie skończyło tak jak z Widzewem, że bandy ledowe sobie będą tylko po to żeby były, ewentualnie jako zapory przed wodą służyły.
Po pogoda zbyt rewelacyjnie się nie zapowiada, no ale do soboty jest jeszcze trochę czasu.
A sam mecz to tylko zwycięstwo i nie ma innej opcji, a doping pasowałoby zacząć przy wyjściu piłkarzy z szatni od gromkiego "Czy wygrywasz czy nie ..." jak to już kiedyś bywało. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
s34s
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 18:43
|
|
|
ciesze sie, ze bedzie ta transmisja, bo musze qrde byc na weekend w KRK ;/ |
|
|
|
 |
deska180 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 20:31
|
|
|
myślę że ze względu na transmisje może przyjść mniej ludzi zwłaszcza że pogoda nie zachwyca , zgadzam się z Bianconeri że powinniśmy zaśpiewać ,,czy wygrywasz czy nie.." na wejściu.
Co do wyniku to może być różnie ale ja wierze że wygramy!!!
Wszyscy na mecz!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Woojtek

|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 20:34
|
|
|
Powinniśmy wygrać, ale z drugiej strony - kto ma dla nas strzelić jakiekolwiek gole ? |
|
|
|
 |
Raffio
Raffio

|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 20:40
|
|
|
tylko żeby się nie powtórzyła sytuacja z meczu z Widzewem u nas co było straszne błoto i bagno a nie murawa i przegraliśmy
ale może jednak przestanie koło czwartku lać i będzie dobrze ;P |
|
|
|
 |
Sądeczanin
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 21:06
|
|
|
co do pogody w piątek ma się rozpogodzic i na mecz będzie ślicznie ;) a jak ktoś pomyśli że nie idzie tylko dlatego że mecz jest w TV to chyba coś nie po kolei w główce:) |
_________________ SANDECJA DLA NIEKTÓRYCH LITER PARĘ DLA MNIE ŻYCIE CAŁE!! |
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 21:49
|
|
|
kto ma być to będzie więc skończcie te rozkminki... |
|
|
|
 |
kilog
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 21:53
|
|
|
Cytat: | mirek678
Wysłany: Dzisiaj 21:49 [Cytuj]
--------------------------------------------------------------------------------
kto ma być to będzie więc skończcie te rozkminki...
[Profil] [PM] [E-mail]
|
kibice sukcesu nie czytaja tego forum (tak myślę) |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 22:44
|
|
|
Bilety w przedsprzedaży od czwartku. Oficjalny komunikat pojawi się jutro na sandecja.com.pl
Niespodzianką będzie to, że zostaną przedrukowane na lepszym papierze.
Kolejną nowością będą bilety rodzinne o których Prezes Danek już wcześniej wspominał. |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 07:53
|
|
|
Przy okazji transmisji telewizyjnej meczu z Wartą,na oficjalnej stronie nadmienione jest że to będzie trzeci mecz na żywo Sandecji na antenie TVP Sport.W poprzedniej rundzie oprócz meczów z Widzewem transmitowany był też wyjazdowy mecz z ŁKS-em /3-1 dla nas/ tylko nie pamiętam czy też przez TVP Sport,więc mecz z Wartą byłby nie trzecim,a czwartym na żywo.Chyba że się mylę to mnie ktoś poprawi.
POZDRAWIAM |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 08:05
|
|
|
A chyba nawet 5 ... chociaż sam już się gubię ...
Na pewno 2 raz z naszego estadio, 1 to Widzew, 2 będzie teraz Warta.
A wyjazdowe no to na pewno Widzew, potem był ŁKS i jeszcze KSZOki, więc wliczając sobotnią Wartę to będzie 5 występ.
No chyba że sam się już okłamuję i gubię w tych wyszukanych rachunkach :D |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 08:27
|
|
|
O widzisz o KSZO zapomniałem:)Jedno jest pewne,na pewno nie będzie to trzeci mecz na żywo,było ich więcej:) |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 11:25
|
|
|
Ze strony Warty
Nowa taktyka, mocniejsza Warta?
29-09-2010, Piłka nożna
Po kompletnie nieudanym meczu w Gliwicach, w najbliższym spotkaniu ligowym z Sandecją w Nowym Sączu Zieloni zamierzają powiększyć swój dorobek punktowy i pokazać, że niefrasobliwa postawa Warty w defensywie w dwóch ostatnich meczach była dziełem przypadku.
Nasza słaba postawa w obronie nie wynika tylko z gry obrońców – bronić musi się cała drużyna. W akcjach, w których traciliśmy bramki, błędy popełnialiśmy wszyscy – przyznaje kapitan Warty, Tomasz Magdziarz. Wiemy jednak, co zrobić, aby to zmienić, nasza taktyka ulegnie modyfikacji. Będziemy pracować nad sposobem poruszania się po boisku – mówi trener Marek Czerniawski.
Tylko bardzo dobra postawa obrony Warty może pozwolić na wywiezienie ligowych punktów z Nowego Sącza. Sandecja zajmuje obecnie 3. miejsce w ligowej klasyfikacji, pomimo sensacyjnej porażki w ostatniej kolejce z drużyną Termalici Bruk-Bet Nieciecza. W drużynie prowadzonej przez Dariusza Wójtowicza trudno doszukać się gwiazd – siłą Sandecji jest dobra, zespołowa gra, dająca nowosądeckiej ekipie realne szanse na walkę o najwyższe cele. Filarem defensywy biało-czarnych jest niewątpliwie doświadczony Jan Frochlich. Najlepszy strzelec Sandecji to Arkadiusz Aleksander, który w dotychczasowych meczach ligowych zaliczył trzy trafienia.
Wartę stać na sprawienie niespodzianki i wywiezienie punktów z Nowego Sącza. Kibice Zielonych liczą na gole bramkostrzelnego duetu Reiss - Zakrzewski, które przy dobrej postawie wszystkich formacji Warty mogą pozwolić na odniesienie zwycięstwa. Warta jest w stanie wygrać z każdym w pierwszej lidze, już niejednokrotnie to pokazaliśmy. Jestem spokojny o wynik najbliższego meczu – kończy Tomasz Magdziarz.
Początek meczu z Sandecją w sobotę, 2 października o godzinie 14:00 w Nowym Sączu. Przypominamy, że spotkanie będzie można oglądnąć na antenie TVP Sport. |
|
|
|
 |
|