Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Sandecja-Warta Poznań sobota 2.10.2010 godz.14.00 |
Autor |
Wiadomość |
Ad@ś=)

|
Wysłany: Sob Paź 02, 2010 18:26
|
|
|
Jakby ktoś chciał do swojego archiwum to myślę, że nie problem zrobić TS-kę z powtórki w TVP SPORT. Dużo tunerów ma teraz funkcję nagrywania więc myślę że niema problemu.
Ogólnie co do meczu to... widać że niema sensu taka relacja bo od razu odbija się to ostro na frekwencji. Jednak miło, że prawdziwych kibiców jest trochę i potrafią dopingować swoją drużynę.
Wynik powinien być wyższy bo Warta słabiutko ale niestety Sandecji też daleko do najlepszej formy. Widać brak "Bora" i napastnika. Miejmy nadzieję, że wkrótce trener będzie miał do dyspozycji cała szeroką kadrę.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Sob Paź 02, 2010 19:11
|
|
|
Ogolnie chyba wszyscy poprawnie zagrali, obrona-juz od srodka pola- calkiem dobrze(choc przy bramce na 1:1 troche przysneli), Niane wyszedl mecz- bramka+asysta, kilka wygranych pilek. Urban tez niezle. Koziol mial pare dobrych interwencji, Bagnicki natomiast zmarnowal 1 badz 2 setki i od 20 min(z zegarkiem w reku:)) niewidoczny do 68gdy wykopal pilke chyba ''na most''. Glupia kartka dla Gaweckiego. Reszta pilkarzy raczej ok. Brakowalo strzalow z dystansu, wiekszosc do akcje skrzydlami i dosrodkowania. Ilosc osob na stadionie- bez komentarza. |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
Woojtek

|
Wysłany: Sob Paź 02, 2010 19:15
|
|
|
dopiero teraz po fotach i w tych skrótach z TVP zobaczyłem ile było ludzi na stadionie, bo z młynu tak tragicznie to nie wyglądało.
Masakra, nie spodziewałem się, że transmisja z meczu u nas spowoduje, że frekwencja spadnie niczym do czasów IIIligi gr. IV : )
Jeżeli faktycznie transmisja spowodowała taki spadek, to ja już ie chce żadnych transmisji, ani z K47, ani z wyjazdów [przynajmniej tych dwóch najbliższych zaplanowanych] :)
Młyn przyzwoicie.
A piłkarze zagrali w końcu dobrze, bo równie dobrze mogli wygrać z 5:1, ale nie ma co narzekać, teraz 3pkt z Wodzisławia. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sob Paź 02, 2010 19:18
|
|
|
Transmisja to jedno, swoje zrobiły też dzień i pora, w sobotę do 15 sporo ludzi pracuje, w niedzielę pewnie byłoby więcej.
Do tego jeszcze super "promocje" i rozkreklamowanie meczu i cały "marketing" w klubie itp:)
Ale tak czy tak spora część "kibiców" sukcesu wolała się rozsiąść wygodnie w fotelach ale teraz będą ostro komentować.
Ale są i dobre strony, mamy ok 2,5 tysiąca wiernych fanów, którzy umieją dobrze się bawić, dopingować i wspierać drużynę :) |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
KubaKKS1910 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Paź 02, 2010 19:32
|
|
|
Ten mecz nie był nawet z tych najgorszych , jak paczyłem z młynu nawet nieźle wyglądało , ale na zdj to juz inaczej .;// Teraz tylko 3 pkt Cel Wodzisław .! Pozdrawiam |
|
|
|
 |
koper
|
Wysłany: Sob Paź 02, 2010 21:41
|
|
|
"paczylem" - kolego popraw sie .... |
|
|
|
 |
bacin
|
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Sob Paź 02, 2010 22:22
|
|
|
koper napisał/a: | "paczylem" - kolego popraw sie .... |
Wlasnie! Przeciez mowi sie paczałem! |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
saku194
|
Wysłany: Sob Paź 02, 2010 22:30
|
|
|
Ludzie dajcie spokój z tą transmisją, przecież w ekstraklasie wszystkie mecze są w tv. Powody niskiej frekwencji należycie przedstawił Bianconeri. Przede wszystkim słaby marketing w klubie jak i polityka odnośnie biletów przekładają się na tak marne liczby. Zarząd rozpieszczony frekwencją z poprzedniego sezonu wychodzi z założenia że kibice na Kilińskiego będą "walić drzwiami i oknami", tymczasem 1 liga w NS po prostu spowszedniała i o kibica trzeba w odpowiedni sposób walczyć. Przecież to tylko szara polska piłka.... Co z tego że Dankowi spodobały się bilety rodzinne, skoro zero promocji tego rozwiązania. Takie pakiety powinny być od początku sezonu, a to ze wprowadzone zostały od meczu z Wartą pokazuje tylko amatorskie i chaotyczne działania zarządu w tej kwestii. Dlatego prosze Was nie składajcie niskiej frekwencji na transmisje bo już w meczu z Piastem nie było różowo biorąc pod uwagę świetną pogodę i atrakcyjnego rywala. A jeżeli chodzi o mecz to jak dla mnie zdecydowanie nr 1 na boisku Urban. Ogólnie wszyscy na plus oprócz mało walecznego Bagnickiego, który jest słabszą wersją Kmiecika. Rywal jednak mało wymagający z dziurawą obroną więc trzeba pozostać umiarkowanym optymistą :) |
|
|
|
 |
hajduk1
|
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 09:16
|
|
|
saku194 napisał/a: | ...A jeżeli chodzi o mecz to jak dla mnie zdecydowanie nr 1 na boisku Urban. Ogólnie wszyscy na plus oprócz mało walecznego Bagnickiego, który jest słabszą wersją Kmiecika. Rywal jednak mało wymagający z dziurawą obroną więc trzeba pozostać umiarkowanym optymistą :) |
No Ty sobie chyba żartujesz. Akurat to w tym spotkaniu Piotr Bagnicki wypadł najlepiej ze wszystkich meczów w których mógł zagrać. Waleczny to on był tylko mu szczęścia brakło. A wogóle to skończcie już narzekania na to na tamto - jest naszym piłkarzem jak każdy inny i szacunek się mu się należy! Takie wybiórcze traktowanie i ocenianie drużynie dobrze nie służy. |
|
|
|
 |
Snoopi86
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 11:13
|
|
|
we wszystkich w ktorych gral moze i tak ale to nie znaczy ze zagral slabo |
|
|
|
 |
Snoopi86
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 12:13
|
|
|
a i jeszcze szacunek dla zawodnikow Warty za walke ambicje za to ze im sie4 chcialo wogle w takiej sytuacji w jakiej sa,a na mecz samochodami przyjechali |
|
|
|
 |
mlodykks
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 12:33
|
|
|
Młyn - jak na nie dużą liczbę -5
Frekwencja - +4 ( Nie dziwie się po 1. Sobota godz 14 ludzie w pracy 2. Przeciwnik 3.
Cześć ludzi PIKNIKI urządziły sobie w domu.
Piłkarze - -5 |
|
|
|
 |
Sądeczanin
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 12:58
|
|
|
frekwencje oceniłbym dużo słabiej niż -+4 ;) |