Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Sandecja-Warta Poznań sobota 2.10.2010 godz.14.00 |
Autor |
Wiadomość |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 14:20
|
|
|
Widać, że Bagnicki się starał, jego największym atutem było przytrzymanie piłki tyłem do bramki i odegranie. Póki co jego najlepszy mecz u nas. Urban- 2 razy cudem bramkarz wyciągnął jego strzały- brakuje mi u niego ruszenia do piłki, większej waleczności. Niane- no dzisiaj mu wszytko prawie wychodziło- szczęśliwa bramka i asysta. Piękna bramka Rafałka- Żółtej Ciżemki- też sobie takie buty kupię- widać, że dobrze strzelają- he he he żart oczywiście, ale bramka Rafała przecudnej urody. Marek- pewnie w bramce. Co do obrony, to na początku meczu było trochę zbyt dużo nonszalancji w grze, a to by nas mogło sporo kosztować. Na wielkie brawa zasłużył Eismann- harował za dwóch, podobnie dużo dobrego w przodzie robił Kukol. Darek musi pograć po kontuzji, żeby wrócić do optymalnej formy- cieszy, że wraca do składu. Co prawda nie ma tak mocnej rundy jak poprzednia- ale szarą robotę robi Maki- trochę więcej strzałów z dystansu w jego wykonaniu i będzie super. Tyle z mojej strony. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 14:47
|
|
|
smiac mi sie chcialo jak komentator nazywal bagnickiego kawalem chlopa ;) i nie latwo go bylo przewrocic |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
bacin
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 15:23
|
|
|
Eismann rozegrał chyba najlepsze spotkanie w rundzie. Szybkość, technika, warunki fizyczne - wszystko to pokazał w pełnej krasie i ładnie rozwinął skrzydła pod nieobecność Bora. |
|
|
|
 |
jacek55

|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 16:44
|
|
|
Zdecydowanie Sandecja powinna rozgrywać mecze w niedziele do czasu zamontowania OŚWIETLENIA bilety po 10 zł a co za tym idzie stadion pełny kasa dla klubu atmosfera ,doping szacunek dla prezesa ze myśli i działa ,,./ |
|
|
|
 |
piknik76
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 19:29
|
|
|
Człowieku Sandecja w niedziele zawsze przegrywa z wiadomych powodów, a jak ktoś chce przyjść na mecz to przyjdzie nawet w piątek |
|
 |
adamo12
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 20:01
|
|
|
niech dalej biliety beda za 20zl ,Danek niech zrobi nowe chleby a nie wprowadza bilety rodzinne.....dziwicie sie ze co raz mniej ludzi przychodzi .Kupujesz karnet i tak stoisz przy okienku biletowym z innymi.Parodia i żenada Inne kasy zamkniete. |
_________________ adamo |
|
|
|
 |
qqq
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 20:04
|
|
|
Mam nadzieje, ze prezes sie obudzi i zobaczy sobie np. na system Cracovii. Bilety za grosze i stadion pelny ( bylo otwarcie, ale jednak ). |
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 20:28
|
|
|
qqq napisał/a: | Mam nadzieje, ze prezes sie obudzi i zobaczy sobie np. na system Cracovii. Bilety za grosze i stadion pelny ( bylo otwarcie, ale jednak ). |
Cracovia może sobie pozwolić na bilety za grosze, a u nas tłumy płakały, że nie ma ulgowych, że nie ma rodzinnych, a teraz jak są to frekwencja niższa niż jak tych ulgowych nie było. |
|
|
|
 |
RydzSmigly

|
Wysłany: Pon Paź 04, 2010 08:06
|
|
|
kibicKKS napisał/a: | qqq napisał/a: | Mam nadzieje, ze prezes sie obudzi i zobaczy sobie np. na system Cracovii. Bilety za grosze i stadion pelny ( bylo otwarcie, ale jednak ). |
Cracovia może sobie pozwolić na bilety za grosze, a u nas tłumy płakały, że nie ma ulgowych, że nie ma rodzinnych, a teraz jak są to frekwencja niższa niż jak tych ulgowych nie było. |
uwierz mi bardziej by się to opłacało klubowi niż całą rundę bilety po 20zł(nawet na mecze typu Dolcan Ząbki), bilety rodzinne, spoko rzecz, tyle ze to nie nowosc na polskich stadionach,a Pan prezes ogłaszał to jak prawde objawioną.Dzien i godzina meczu tez robia swoje.chyba bardziej sie oplaca zeby przyszło 4000 ludzi za srednio 15zł niz 2500 za 20zł,liczby nie kłamią ;-) |
_________________ 1910
 |
|
|
|
 |
biker_ns
|
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Pon Paź 04, 2010 17:24
|
|
|
Czemu w tabeli na oficjalnej jesteśmy na 4 miejscu za Flotą,skoro bezpośredni mecz z nimi wygraliśmy 2-1?
Niby szczegół,ale nie popełniajmy błędu takiego jak na stronie tvp.sport popełnili.
No chyba że ja się mylę,ale nie wydaje mi się.
POZDRAWIAM |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
|
|
|
 |
wel
|
Wysłany: Pon Paź 04, 2010 17:33
|
|
|
@biker_ns, tabela jest jak generowana przez skrypt automatycznie, a nie ustawiana ręcznie, prawdopodobnie niuanse w oprogramowaniu, a nie czyjaś zła wola czy błąd :).
Jedyna tabela naprawdę solidnie zrobiona to jest na 90minut.pl a inne strony maja po prostu sortowanie po liczbie punktów., następnie np. alfabetycznie.
Kiedyś analizowałem wszelkie reguły to okazało się, że stworzenie tabeli zawsze poprawnej jest nie lada gimnastyką :) |
|
|
|
 |
Raffio
Raffio

|
Wysłany: Pon Paź 04, 2010 17:53
|
|
|
W rundzie jesiennej jak dwa zespoły mają po tyle samo punktów to wyżej jest ta co ma lepszy bilans bramek, natomiast w rundzie wiosennej(rewanżowej) liczą się dopiero bezpośrednie mecze ;P |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Pon Paź 04, 2010 17:56
|
|
|
wel napisał/a: | @biker_ns, tabela jest jak generowana przez skrypt automatycznie, a nie ustawiana ręcznie, prawdopodobnie niuanse w oprogramowaniu, a nie czyjaś zła wola czy błąd :).
Jedyna tabela naprawdę solidnie zrobiona to jest na 90minut.pl a inne strony maja po prostu sortowanie po liczbie punktów., następnie np. alfabetycznie.
Kiedyś analizowałem wszelkie reguły to okazało się, że stworzenie tabeli zawsze poprawnej jest nie lada gimnastyką :) |
Zwróciłem na to uwagę w dobrej wierze,nie miałem zamiaru nikomu nic zarzucać:)
Gdyby pomyłka była w drugą stronę,nie odzywał bym się:) |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Pon Paź 04, 2010 19:05
|
|
|
wel napisał/a: | @biker_ns, tabela jest jak generowana przez skrypt automatycznie, a nie ustawiana ręcznie, prawdopodobnie niuanse w oprogramowaniu, a nie czyjaś zła wola czy błąd :).
Co wiecej regulamin rozgrywek nie okresla jak ustala sie tabele w trakcie sezonu, a jedynie na podstawie czego ustalana jest tabela koncowa. W zwiazku z tym jedni za kluczowe biora bramki, inni bezposredni bilans (traktujac, ze w rewanzu - dopoki nie zostanie rozrgany - jest 0-0).
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|