Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:31
Pokemon tygodnia
Autor Wiadomość
Jaro

Wysłany: Sro Paź 27, 2010 18:04   

paco napisał/a:
Pewnie bluzgajcie sobie na wzajem. Żenada i wstyd!
Czy wy jesteście na pewno kibicami Sandecji? Bo to mi wygląda trochę dziwnie.
Pomyślcie czasem...

kolejny nominowany...

KubaNS

Wysłany: Sro Paź 27, 2010 19:06   

Temat mial na celu chyba zupelnie co innego niz to co tu sie dzieje. W tej chwili przeobrazil sie we wspomniana w 1 poscie "piaskownice". Nie jestem pomyslodawca "konkursu" wiec poki co sie nie wtracam, chociaz najchetniej troche bym tu posprzatal.

Przede wszystkim temat zostal zalozony z powodu drastycznego obnizania sie poziomu forum. Jesli tak ma wygladac jego podnoszenie jak tutaj to moze rzeczywiscie niech zostanie jak bylo....

Ponadto za "znalezienie" pokoemona organizator nie przewidzial zadnych nagrod wiec nie trzeba az tak "na sile" ich szukac... Oni sie ewentualna znajda sami- oby jak najmniej.

"Apeluje o spokoj", "Skonczmy z jezykiem nienawisci"...
:)

sz3ur

Wysłany: Czw Paź 28, 2010 10:39   

Masahiko napisał/a:
Możecie mnie bez głosowania wybrać. Dodatkowo prosiłbym od razu o bana, ażeby Pan Grubas i Kolafy nie musieli się więcej wysilać w próbach zrozumienia tego co piszę.

PS. Udanego wprowadzania "lepszej atmosfery na meczach", hehehe

JA ODDAJE GŁOS NA MASAHIKO ! JAKBYSCIE WIDZIELI JAK SIE SPALIŁ W STRÓŻACH GDY ZOSTAŁ ZDEMASKOWANY,BEZCENNE:)
[Profil] [PM] [E-mail]

Masahiko

Wysłany: Czw Paź 28, 2010 12:25   

sz3ur napisał/a:
ty się chłopczyku nie spinaj bo gwarantuje ci ze na najblizszym meczu cie zdemaskuje na sektorze c!!!! ot tak za całokształt twórczości

sz3ur napisał/a:
(..)uwazaj na siebie tak nawiasem mowiac

sz3ur napisał/a:
no to sobie porozmawiamy!!! juz w sobote! nara

Po takich PW liczyłem się z tym, że chociaż miło pogawędzimy. Widocznie stwierdziłeś że takim pokemonem jak ja nie ma co się zajmować ;)

Co do wypowiedzi kibica Kolafego jedna mała rzecz. Myślimy trochę w innych kategoriach. "Walka" o byt na forum nie jest moim priorytetem. Dodatkowo przypisywanie dobrej atmosfery li tylko działalności kibiców jest trochę na wyrost. Inną rzeczą jest to, że takim zachowaniem jak teraz odstraszasz sporą część fanów, być może chętnych do pomocy. Zamiast zachęcać - gnoisz, zamiast dyskutować - wyzywasz.

kolafy

Wysłany: Czw Paź 28, 2010 13:42   

Odbierz priv i myślę że już na tym powinniśmy zakończyć Net F@nie!
[Profil] [PM]

mirek678
mirek678

Wysłany: Czw Paź 28, 2010 15:30   

Wszyscy wypowiadający się do tej pory w tym temacie zasługują na miano POKEMONA Tygodnia i myślę że bez problemu dostaną nominacje do zaszczytnego tytułu POKEMONA ROKU :)
[Profil] [PM] [E-mail]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Czw Paź 28, 2010 15:43   

chyba rzeczywiwscie trzeba tu przewietrzyc bo tak jak napisal Kuba to chyba nie o to chodzilo.....

pomyslodawca do tablicy!:)

Bianconeri

Wysłany: Czw Paź 28, 2010 22:13   

Po pierwsze i najważniejsze primo to była na razie luźna propozycja konkursu z podanymi pewnymi założeniami itp, jak widać konkurs się przyjął, ale chyba nie do końca jak należy.

Po drugie primo w domyśle konkurs miał być pewnym straszakiem sam w sobie z nadzieją, że tak naprawdę nie będzie musiał być przeprowadzany i samo "widmo" co poniektórym wystarczy do ogarnięcia się. I na niektórych poskutkowało, niestety niektórym się pogorszyło, ewentualnie poprzestawiało bądź też nie złapali "idei" konkursu no ale też nie o to chodziło.

Po trzecie primo ultimo większość postów należałoby odesłać w internetowy niebyt i temat wyczyścić, zostawić tylko założenia konkursowe, które następnie dopieścić tak by było wszystko jasne i wtedy zacząć działać, jeśli oczywiście będzie taka potrzeba i niektórzy się nie ogarną tak sami od siebie.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Pokemon tygodnia
[ ZAMKNIĘTY ]