Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Sandecja - Podbeskidzie
Autor Wiadomość
Bianconeri

Wysłany: Sob Paź 30, 2010 12:36   

Relacja tekstowa również tu:
http://www.sandecja.org/2...ielskoBiala.htm

SWEET

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Sob Paź 30, 2010 15:59   

Co można po takim meczu napisać??? Twierdza Sącza zdobyta... Podbeskidzie zasłużenie wygrało z Sandecją... Naprawdę szkoda tej porażki :( Była duza szansa na awans na drugie miejsce bo Piast sensacyjnie przegrał z Ruchem Radzionków...

Za tydzień mecz w Łodzi z ŁKSem i Jano Frohlich bedzie chyba pauzował chyba ze się mylę???
Jeżeli tak to bedzie duża strata... Szkoda...

misns

Wysłany: Sob Paź 30, 2010 16:30   

Jak dla mnie najgorszy mecz Sandecji od kilku lat,naprawde nie pamietam kiedy druzyna grala tak slabo...
Generalnie druzyna prezentowala sie dzisiaj tak jakby cala noc chlali...
Nie jestem na 100% pewien ale chyba nie oddalismy nawet jednego celnego strzalu na bramke Podbeskidzia.

berthold_ns

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Sob Paź 30, 2010 16:34   

Szkoda porażki bo była szansa na zwycięstwo czy przynajmniej na remis
Odnoszę wrażenie że piłkarze są zmęczen już sezonem lub przetrenowani bo to nie ta sama Sandecja która grała kilka kolejek wcześniej choćby z Pogonią
Zdaje sobie sprawę że Podbeskidzie to rywal z czuba tabeli ale dziś byli do ogrania lecz kto miał strzelić bramkę jak Darek czy Arek jakoś nie mogli sie znaleść na boisku Rudolf też nie zachwycił no i brakowało mi gry skrzydłami a wszyscy pamiętamy jak Boro czy Maki ciągnęli grę.Myślałem że jak wejdzie Zawiślan to coś się zmieni ale poprawa była niewielka za dużo dryblingu z którego niewiele wychodziło.
Najwyższa ocena Marek Kozioł
Wielka szkoda że Jano dostał czerwień chociaż i tak by nie zagrałby z Łksem ponieważ jeżeli sie nie mylę to była jego 4 żółta kartka.
Trener musi wyciągnąc wnioski z gry naszych piłkarzy bo do końca rundy jesiennej zostało jeszcze trzy mecze a z taką formą to czarno to widzę:((

1980_NS

Wysłany: Sob Paź 30, 2010 16:38   

"Odnoszę wrażenie że piłkarze są zmęczen już sezonem lub przetrenowani bo to nie ta sama Sandecja która grała kilka kolejek wcześniej choćby z Pogonią "

Tydzień temu ta zmęczona i przetrenowana Sandecja rozegrała najlepszy mecz w sezonie. Dajmy spokój, zwyczajnie byliśmy dzisiaj słabsi. Doliczając do tego frajersko straconą bramkę i brak karnego na Kukolu pod koniec pierwszej połowy, mamy porażkę. To tylko 5 punktów, spokojnie.
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Sob Paź 30, 2010 16:44   

Strasznie słaby mecz w naszym wykonaniu, 0 pomysłu na grę, dużo wolniejsi byliśmy, większość podań niedokładnych ... ciekawe kto kiedy i gdzie podmienił nam drużynę, bo grali jak nie oni.

Oby nie wyszło bokiem a jakiś czas że to wszystko efekt narastającego konfliktu z trenerem oraz między niektórymi zawodnikami ...

KKS_FAN

Wysłany: Sob Paź 30, 2010 16:46   

jednym słowem: padaka...;/
[Profil] [PM]

KKSiak

Wysłany: Sob Paź 30, 2010 16:48   

Slabiutki mecz, najslabszy w tym sezonie . Pierwsza kartka Jano moim zdaniem niesłuszna, a ten grajek Zawiślan chyba zapomniał jak się gra...
[Profil] [PM] [E-mail]

misions

Wysłany: Sob Paź 30, 2010 16:54   

http://sport.tvp.pl/pilka...la-mecz/3164277 Cały meczyk
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Snoopi86

Wysłany: Sob Paź 30, 2010 17:05   

gra nie wyszla mam nadzieje ze przynajmniej akcja 1zl sie udala
[Profil] [PM] [E-mail]

piknik76

Wysłany: Sob Paź 30, 2010 17:09   

W dodatku ci sędziowie dzisiaj wyjątkowo pomagali a wielki michał nad wszystkim czuwał i obserwował. Co nie zmienia faktu że najsłabszy mecz od dawna

[Profil] [PM]

Maerqin

Wysłany: Sob Paź 30, 2010 17:13   

Ja pie*dole co to mialo byc???? Juz podczas pierwszej polowy mi sie przysypialo a drugiej w ogole nie widzialem bo usnalem!!! Usnalem ku*wa i przespalem cale 45minut!!!! Byl chociaz jakis celny strzal na bramke w drugiej polowie??? Bo w pierwszej na pewno takiego niebylo! A moze kolejny babol z 7 metrow i pilka w rzece? Zenada w ich wykonaniu, z taka gra niejedna osiedlowa ekipa by ich rozj*bala. Az sie wierzyc nie chce ze tydzien temu trnener mowil ze z GieKSa zagrali najlepszy mecz za jego kadencji i to mecz na poziomie EK a dzis pokazali totalny antyfutbol. A bramka dla Podbeskidzia to juz masakra. Chyba naprawde wczoraj pochlali. I poruchali bo zeszlo z nich calkiem powietrze.
Ostatnio zmieniony przez Maerqin Sob Paź 30, 2010 17:15, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

Tomek-NS1
ToMi

Wysłany: Sob Paź 30, 2010 17:15   

Szkoda punktow ale nie wszystko da sie wygrac! kiedys ten mecz musial byc szkoda ze akurat dzisiaj!
[Profil] [PM] [E-mail]

qqq

Wysłany: Sob Paź 30, 2010 17:31   

Najslabszy, najzalosniejszy, naj ...... mecz w 1lidze Sandecji. Koszmarna gra, 0 klarownych sytuacji do zdobycia gola, 0 pomyslu na gre, 0 biegania, 0 zaangazowania. Karnego nie było, widac bylo na powtorce, że kukol sam zachaczył o jego noge. Sedzia bardzo dobrze caly mecz sedziowal. Nie rozumiem w ogole obrazania go podczas meczu. Prawde mowiac gdyby nie jego "naciagane" faule dla Sandecji przy sytuacjach sam na sam napastnika Bielska z ostatnim obronca moglismy przegrac z 0:3.

Zawodnicy mieli splatane nogi tak jakby wczoraj caly dzien pili. Pilka im odskakiwala podczas przyjecia na 5m, proste bledy w defensywie, KAZDA proba dryblingu byla zalosna i od razu pilka zostala stracona.

Przegrywalismy KAŻDA ( !!! ) głowke, a Nasi caly czas grali dlugimi pilkami - to bylo chore!

Podbeskidzie wygralo, bo bylo zdecydowanie lepsze. Cieszmy sie, że to tylko 0:1 ...Praktycznie kazdy nas zawodnik ( obrocz Kozioła ) był dzisiaj beznadziejny. Ciekawe co bedzie z ŁKSe'm, bo jesli caly czas bedzie taka gra to az boje sie pomyslec.

Jeśli dalej tak pojdzie to osobiscie proponuje dawać do 1-wszego skladu naszych mlodych "talenciarzy", czyli Szczepanskiego, Falowskiego i Szelige. Chlopaki przynajmniej ograja sie i zobacza jak to "jest" na takim poziomie. Przynajmniej w przyszlosci bedzie z tego pożytek. Bo watpie, abyśmy w tym sezonie walczyli o awnas, wiec lepiej dawac sie ograc tym mlodym.

I jeszcze jedno na koniec. Moim zdaniem zdecydowanie ZAGŁASKALIŚMY naszych pilkarzy! Wszedzie tylko slysze OCHY i ACHY na temat ich wyników i gry. Jacy to oni są fantastyczni i super. Nie ma takich wypowiedzi podczas sezonu! Oni maja walczyc do upadlego o kazde zwyciestwo a nie chodzic po boisku jak dzisiaj. Coraz bardziej przypomina mi to sytuacje Lecha Poznan i jego "gwiazdorków"

P.S.
Szkoda, że nie wszedl Leśniak, bo może przy dyspozycji innych naszych pilkarzy byłby wyrożniajacym się grajkiem.

Prosze o nie kasowanie tego postu, chociaż jest troche "MOCNY", ale w końcu ktos musi napisać prawde, jak jest!
[Profil] [PM] [E-mail]

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Sob Paź 30, 2010 17:59   

http://www.youtube.com/watch?v=fXrT6ndIS3c

Pomeczowa konferencja
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - Podbeskidzie
[ ZAMKNIĘTY ]