Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
ŁKS ŁÓDŹ - SANDECJA NOWY SĄCZ
Autor Wiadomość
Ad@ś=)

Wysłany: Nie Lis 07, 2010 15:46   

Bałem się tego spotkania i dopóki się ono nie rozpoczęło byłem przygotowany na porażkę. Jednak jak się okazuję ŁKS wcale nie gra jakiejś wielkiej i dużo lepszej piłki jak Sandecja (nie tak jak Widzew w tamtym sezonie). Jednak trzeba przyznać, że ełkaesiakom szczęście i "ściany" sprzyjają.
Zanim padła druga bramka dla gospodarzy przeczuwałem, że jeśli zaraz trener czegoś nie zmieni (wpuści Kowalczyka) to stracimy bramkę bo brakowało pomysłowości w tym fragmencie spotkania. Niestety miałem rację, bo po niepotrzebnym faulu i niefortunnym ustawieniu się Marka tracimy bramkę. Myślę, że nasi piłkarze byliby w stanie wyciągnąć jeszcze ten wynik, gdyby nie niesłuszny karny pewnie wyegzekwowany przez kapitana ŁKSu.

Ogólnie rzecz biorąc Sandecja nie była gorsza od gospodarzy. Miała natomiast mniej szczęścia. Szkoda, że nie udało się Arkowi strzelić mocniej i piłka nie wpadła do bramki bo mecz też inaczej by się ułożył. Leśniak w pierwszym składzie zaskoczył wszystkich - widocznie musiała być jakaś dodatkowa premia za występ od pierwszych minut. Oficjalny powód to zapewne słaba forma Gawęckiego.

Nie jest źle. Szanse na awans jeszcze są i nawet jeżeli nie musimy awansować to chciejmy walczyć. ŁKS i Podbeskidzie zaczną tracić punkty jeszcze. My musimy w najbliższych meczach zgarnąć 6ptk i patrzyć jak zagrają rywale. Nie napalamy się na awans, ale też nie przechodźmy w skrajność i nie biadolmy jak jest źle. Dwa mecze do końca rundy a na wiosnę zobaczymy na co będzie nas stać...

Nie chcę oceniać wyjazdu ale moim zdaniem musi się znaleźć osoba, która wprowadzi pewne zasady i sytuacje, których nie powinno być nigdy więcej się nie zdarzą.

Do zobaczenia w sobotę na stadionie.
Pozdrawiam
[Profil] [PM]

qqq

Wysłany: Nie Lis 07, 2010 23:15   

ZNowu słaby mecz. Nie slaby. Katastrofalny. Bylo lepiej niz z bielskiem, ale znowu to nie to samo. Niech ta runda sie juz konczy prosze!
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » ŁKS ŁÓDŹ - SANDECJA NOWY SĄCZ
[ ZAMKNIĘTY ]